Serie A (23): Bologna 1-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 14:34

Ten mecz będzie prawdziwym testem jeżeli chodzi o Padoina.
Jeżeli zagra conajmniej przyzwoicie to będzie to sygnał że 5 mln i długi kontrakt dały nam solidnego piłkarza, który da rade w przypadku pauzy jednego z podstawowych grajków.

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
Durtan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 15:28

evilboy pisze:Boję się oglądać... Ciekawe ile bramek stracimy bez Chielliniego i Barzagliego :whistle:
stracimy jedną, strzelimy trzy i będzie spoko. :)
a bać się nie musisz, bo rojadirecta na zajęciach Ci nie pójdzie. :P zdam Ci relację jak złapię zasięg. :)

co do samego meczu, powinniśmy właśnie jutro się przełamać i spokojnie wygrać uciszając wszelkie spekulacje na temat 'kryzysu'.. chociaż na jakiś czas.. koniecznie musimy złapać rossonerich..

Obrazek
Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 15:51

pumex pisze:Corriere przewiduje poniższy skład Juve na mecz z Bologną:
(4-3-3) Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Caceres, De Ceglie - Vidal, Pirlo, Padoin - Pepe, Matri, Quagliarella
O BOŻE :shock: :doh: :doh: :doh: :cry: Zawsze byl ktos kto niwelowal bledy Bonucciego lub Caceresa, teraz błędy będą musiały niwelować błędy :cry:
Oby Bonucci mial dobry dzien a Buffon wstal prawą nogą a Matri dostal objawienia i strzelil 3 bramki, Quaglia dwie, bo inaczej dobra passa Conte moze zostac przerwana, zwlaszcza, ze Bolonia sobie ostatnio na fali jest :/

KLIK ==>www
pakman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 16:01

Czepiacie sie Bonucciego - to robcie tak samo z Pirlo , Marchisio , Vucinicem itp. Polowa strat Pirlo to od razu kontra przeciwnika :/ co chwile sie bawi i traci pilke ratujac sie udawanym faulem itp. Claudio nie ma na boisku od dawnaaa a jak sie obudzi to 2 minuty pogra i znowu zapada w spiaczke. Mirko to wiadomo - no comment jest najlepszym komentarzem. Polowa bledow Bonu to wynik wczesniejszych strat ainnych - nie liczac tej z Milanem gdzie zawalil kompletnie.

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★

Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!

Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 16:10

pakman pisze:Czepiacie sie Bonucciego - to robcie tak samo z Pirlo , Marchisio , Vucinicem itp. Polowa strat Pirlo to od razu kontra przeciwnika :/ co chwile sie bawi i traci pilke ratujac sie udawanym faulem itp. Claudio nie ma na boisku od dawnaaa a jak sie obudzi to 2 minuty pogra i znowu zapada w spiaczke. Mirko to wiadomo - no comment jest najlepszym komentarzem. Polowa bledow Bonu to wynik wczesniejszych strat ainnych - nie liczac tej z Milanem gdzie zawalil kompletnie.
To czemu Barzagli potrafi zachować się lepiej nawet jeżeli środek pola straci piłkę i idzie kontra?

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
Deyvid

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 16:14

Łoles pisze:
pakman pisze:Czepiacie sie Bonucciego - to robcie tak samo z Pirlo , Marchisio , Vucinicem itp. Polowa strat Pirlo to od razu kontra przeciwnika :/ co chwile sie bawi i traci pilke ratujac sie udawanym faulem itp. Claudio nie ma na boisku od dawnaaa a jak sie obudzi to 2 minuty pogra i znowu zapada w spiaczke. Mirko to wiadomo - no comment jest najlepszym komentarzem. Polowa bledow Bonu to wynik wczesniejszych strat ainnych - nie liczac tej z Milanem gdzie zawalil kompletnie.
To czemu Barzagli potrafi zachować się lepiej nawet jeżeli środek pola straci piłkę i idzie kontra?
Pewnie dlatego, że jest bardziej doświadczonym i zdecydowanie lepszym graczem ;)

pakman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 16:16

A czemu Mirko gra w 1 skladzie a Elia nie ? Barzagli jest lepszym zawodnikiem - to jest odpowiedz.

Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 16:18

pakman pisze:A czemu Mirko gra w 1 skladzie a Elia nie ? Barzagli jest lepszym zawodnikiem - to jest odpowiedz.
Sam sobie zatem odpowiedziałeś czemu ludzie jadą po Bonuccim.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 16:23

Chyba faktycznie pora, by Nirko usiadł na ławie. Mecz z Chievo to była potworna paździerz w jego wykonaniu. Moglibyśmy w końcu zobaczyć Elię. Ale obawiam się, że Conte nie pójdzie po rozum do głowy.

Zastanawia mnie na kogo Antoś postawi w środku linii defensywy.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
pakman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 16:27

Mirko na trybuny do Boriello - posiedza podadaja o DRODZE :) przeciez wszystkie drogi prowadza do Rzymu wiec .... :) i tam jest ich miejsce .

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 16:27

deszczowy pisze: Zastanawia mnie na kogo Antoś postawi w środku linii defensywy.
A to mamy jakieś alternatywy??? No chyba, że masz na myśli jakieś wynalazki w stylu Vidal, czy De Ceglie...

Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 16:29

....albo jakieś małolaty z primavery

pakman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 16:33

Nie wiem na ile ogladaliscie Bundeskopana ale Vidal grajac w Bayerze grywal na obronie - srodku i bokach wiec .... :) wszytsko jest mozliwe :)

samy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 16:39

Po wypowidzi Conte z konkurencyjnej strony odnośnie Elii mam wrażenie, że murzynek zagra z Bologną w miejsce Mirko. Podobno Eljero zrobił znaczne postępy. Najwyższa pora wyciągnąć naszego "asa" z rękawa. 8)

Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 16:47

Jak zagra Elia i coś strzeli to wreszcie będę mógł wypić moją meczową dawkę z uśmiechem na ustach :dance:

Mógłby się Elia pokazać kibicom i wreszcie dać jakies argumenty czy to hejterom czy fanbojom swojej osoby bo póki co dyskusje na jego temat są mocno teoretyczne.

Zablokowany