Serie A (23): Bologna 1-1 JUVENTUS
- Łoles
- Juventino
Ten mecz będzie prawdziwym testem jeżeli chodzi o Padoina.
Jeżeli zagra conajmniej przyzwoicie to będzie to sygnał że 5 mln i długi kontrakt dały nam solidnego piłkarza, który da rade w przypadku pauzy jednego z podstawowych grajków.
Jeżeli zagra conajmniej przyzwoicie to będzie to sygnał że 5 mln i długi kontrakt dały nam solidnego piłkarza, który da rade w przypadku pauzy jednego z podstawowych grajków.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- Durtan
- Juventino
stracimy jedną, strzelimy trzy i będzie spoko.evilboy pisze:Boję się oglądać... Ciekawe ile bramek stracimy bez Chielliniego i Barzagliego

a bać się nie musisz, bo rojadirecta na zajęciach Ci nie pójdzie.

co do samego meczu, powinniśmy właśnie jutro się przełamać i spokojnie wygrać uciszając wszelkie spekulacje na temat 'kryzysu'.. chociaż na jakiś czas.. koniecznie musimy złapać rossonerich..

- Bartek88
- Juventino
O BOŻE :shock: :doh: :doh: :doh:pumex pisze:Corriere przewiduje poniższy skład Juve na mecz z Bologną:
(4-3-3) Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Caceres, De Ceglie - Vidal, Pirlo, Padoin - Pepe, Matri, Quagliarella
Oby Bonucci mial dobry dzien a Buffon wstal prawą nogą a Matri dostal objawienia i strzelil 3 bramki, Quaglia dwie, bo inaczej dobra passa Conte moze zostac przerwana, zwlaszcza, ze Bolonia sobie ostatnio na fali jest

- pakman
- Juventino
Czepiacie sie Bonucciego - to robcie tak samo z Pirlo , Marchisio , Vucinicem itp. Polowa strat Pirlo to od razu kontra przeciwnika
co chwile sie bawi i traci pilke ratujac sie udawanym faulem itp. Claudio nie ma na boisku od dawnaaa a jak sie obudzi to 2 minuty pogra i znowu zapada w spiaczke. Mirko to wiadomo - no comment jest najlepszym komentarzem. Polowa bledow Bonu to wynik wczesniejszych strat ainnych - nie liczac tej z Milanem gdzie zawalil kompletnie.

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- Łoles
- Juventino
To czemu Barzagli potrafi zachować się lepiej nawet jeżeli środek pola straci piłkę i idzie kontra?pakman pisze:Czepiacie sie Bonucciego - to robcie tak samo z Pirlo , Marchisio , Vucinicem itp. Polowa strat Pirlo to od razu kontra przeciwnikaco chwile sie bawi i traci pilke ratujac sie udawanym faulem itp. Claudio nie ma na boisku od dawnaaa a jak sie obudzi to 2 minuty pogra i znowu zapada w spiaczke. Mirko to wiadomo - no comment jest najlepszym komentarzem. Polowa bledow Bonu to wynik wczesniejszych strat ainnych - nie liczac tej z Milanem gdzie zawalil kompletnie.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- Deyvid
- Juventino
Pewnie dlatego, że jest bardziej doświadczonym i zdecydowanie lepszym graczemŁoles pisze:To czemu Barzagli potrafi zachować się lepiej nawet jeżeli środek pola straci piłkę i idzie kontra?pakman pisze:Czepiacie sie Bonucciego - to robcie tak samo z Pirlo , Marchisio , Vucinicem itp. Polowa strat Pirlo to od razu kontra przeciwnikaco chwile sie bawi i traci pilke ratujac sie udawanym faulem itp. Claudio nie ma na boisku od dawnaaa a jak sie obudzi to 2 minuty pogra i znowu zapada w spiaczke. Mirko to wiadomo - no comment jest najlepszym komentarzem. Polowa bledow Bonu to wynik wczesniejszych strat ainnych - nie liczac tej z Milanem gdzie zawalil kompletnie.

- pakman
- Juventino
A czemu Mirko gra w 1 skladzie a Elia nie ? Barzagli jest lepszym zawodnikiem - to jest odpowiedz.
- Łoles
- Juventino
Sam sobie zatem odpowiedziałeś czemu ludzie jadą po Bonuccim.pakman pisze:A czemu Mirko gra w 1 skladzie a Elia nie ? Barzagli jest lepszym zawodnikiem - to jest odpowiedz.
- deszczowy
- Juventino
Chyba faktycznie pora, by Nirko usiadł na ławie. Mecz z Chievo to była potworna paździerz w jego wykonaniu. Moglibyśmy w końcu zobaczyć Elię. Ale obawiam się, że Conte nie pójdzie po rozum do głowy.
Zastanawia mnie na kogo Antoś postawi w środku linii defensywy.
Zastanawia mnie na kogo Antoś postawi w środku linii defensywy.
- pakman
- Juventino
Mirko na trybuny do Boriello - posiedza podadaja o DRODZE
przeciez wszystkie drogi prowadza do Rzymu wiec ....
i tam jest ich miejsce .

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
A to mamy jakieś alternatywy??? No chyba, że masz na myśli jakieś wynalazki w stylu Vidal, czy De Ceglie...deszczowy pisze: Zastanawia mnie na kogo Antoś postawi w środku linii defensywy.
- pakman
- Juventino
Nie wiem na ile ogladaliscie Bundeskopana ale Vidal grajac w Bayerze grywal na obronie - srodku i bokach wiec ....
wszytsko jest mozliwe 

- samy
- Juventino
Po wypowidzi Conte z konkurencyjnej strony odnośnie Elii mam wrażenie, że murzynek zagra z Bologną w miejsce Mirko. Podobno Eljero zrobił znaczne postępy. Najwyższa pora wyciągnąć naszego "asa" z rękawa. 8)
- Łoles
- Juventino
Jak zagra Elia i coś strzeli to wreszcie będę mógł wypić moją meczową dawkę z uśmiechem na ustach
Mógłby się Elia pokazać kibicom i wreszcie dać jakies argumenty czy to hejterom czy fanbojom swojej osoby bo póki co dyskusje na jego temat są mocno teoretyczne.

Mógłby się Elia pokazać kibicom i wreszcie dać jakies argumenty czy to hejterom czy fanbojom swojej osoby bo póki co dyskusje na jego temat są mocno teoretyczne.