Serie A (21): Parma 0-0 JUVENTUS
- Kamil_on
- Juventino
Pewności nie mam, ale zapewne mecz będzie rozliczony po kursie 1,00 złdav3d pisze:A jeżeli mecz zostanie przełożony a ja go obstawiłem, to jak to wygląda w takiej sytuacji ? Ewentualna wygrana będzie pomniejszona o kurs tego meczu czy będę musiał czekać na jego rozegranie ?

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Coraz mniej mi się to podoba
Najpierw ulewy, teraz śnieg, wszytko w meczu z nami. Trochę nie na rekę nam takie gierki. Bardzo ciężko bedzie upchać ten mecz w terminarz.... osobiście chcialbym aby mecz odbył się dziś, niemniej jednak jak ma to wyglądać jak z lechem, gra przypadku, to trzeba sobie odpuścić.
Niedługo decyzja, pozostaje czekać i mieć nadzieję, że gospodarze ogarną sytuację, jesli będzie to możliwe.

Niedługo decyzja, pozostaje czekać i mieć nadzieję, że gospodarze ogarną sytuację, jesli będzie to możliwe.

- Spykee
- Juventino
Taka sytuacja jak z Lechem na pewno nie będzie miała miejsca, bo tam jest jeszcze trudniej coś przełożyć. Wiadomo LE i jej terminarz jest o wiele mniej elastyczny, więc nawet gdyby tak wyglądała sytuacja to na pewno nie gralibyśmy tego meczu.
#Dragon.
uważasz, że pogodę też ustawiają przeciwko nam? - nie histeryzujmy już...
#Dragon.
uważasz, że pogodę też ustawiają przeciwko nam? - nie histeryzujmy już...

- bendzamin
- Redaktor
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=80543
Najnowsze informacje z 18:45 są takie, że my chcemy przełożyć spotkanie, Parma zaś chce grać. W sumie to zrozumiałe, przy takich warunkach trudniej o dobrą, składną grę. Zobaczymy, co postanowią.
Najnowsze informacje z 18:45 są takie, że my chcemy przełożyć spotkanie, Parma zaś chce grać. W sumie to zrozumiałe, przy takich warunkach trudniej o dobrą, składną grę. Zobaczymy, co postanowią.
- Brutalo
- Juventino
il Prefetto di Parma ha dato l'ok. per lui si gioca. Orasè solo l'arbitro che può eventualmente rinviare->Prefekt Parma dał OK. dla niego grać. Oras tylko sędzia może opóźnić 
Czyli powinniśmy dziś grać
Z jednej strony bardzo bym chciał dzisiaj obejrzeć dziś mecz, ale jeśli ma być straszna kopanina to... i tak biorę 3 punkty, o ile się nikt nie połamie... Ciężka decyzja

Czyli powinniśmy dziś grać

Z jednej strony bardzo bym chciał dzisiaj obejrzeć dziś mecz, ale jeśli ma być straszna kopanina to... i tak biorę 3 punkty, o ile się nikt nie połamie... Ciężka decyzja

Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2012, 18:53 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie ma lipy Zdejmą folię i nie bedzie źle, gorzej jak później sypnie. Różowe stroje, wrkęty po 1,5 cm. i odjazd! Bardziej martwi mnie, że nalegaliśmy na przełożenie a parma była zwarta...

- Piotr Juvefan
- Juventino
Czyli jednak się odbędzie...super,zobaczymy która drużyna będzie bardziej żałować gry w takich warunkach.Oby Giovinco był dzisiaj miłosierny a Juve takie jak w ostatnim meczu.
PS:Marzy mi się fajna transmisja najlepiej z Veetla...jakby ktoś znalazł:D
PS:Marzy mi się fajna transmisja najlepiej z Veetla...jakby ktoś znalazł:D
- pumex
- Juventino
Dla mnie, to że Juventus nie chce grać, jest niezrozumiałe. To znaczy ogarniam argumenty, że murawa może wypaczyć wynik, że składność akcji może być mniejsza, itp ale klub aspirujący do mana 'dawnego, świetnego Juve' powinien być gotowy, chętny i na 100% zmobilizowany do gry w każdych warunkach, jeśli tylko wydana zostanie pozytywna opinia. Nie wiemy oczywiście, czy opisana niechęć jest tylko u kierownictwa klubu, czy również u drużyny. Jednak sam fakt jakiegoś takiego zawahania nie wróży najlepiej, niestetymrozzi pisze:http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=80543
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2012, 19:27 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.