Serie A (9): JUVENTUS 2-1 Fiorentina
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
http://atdhenet.tv/40550/watch-juventus-vs-fiorentina
macie, po zagramanicznemu, przynajmniej się nie tnie :]
macie, po zagramanicznemu, przynajmniej się nie tnie :]
- -Lucas-
- Juventino
- pablo1503
- Juventino
Błagam was, poratujcie jakąś transmisją, bo 3/4 meczu szukałem dobrej(nie tnącej) transmisji. Veetle nie chce mi się za ładować, nigdy przedtem czegoś takiego nie miałem.
A co do meczu(a przynajmniej tyle ile widziałem) to gramy bardzo fajnie.

- blackadder
- Juventino
Jeszcze ktoś ma wątpliwości że najlepsza dla nas formacja to 4-3-3?

- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
JAk zwykle, przez 20 min szukałem jakiejkolwiek transmisji, gdzie się nie tnie. Pierwsze 20 min mogę ocenić na +. Z tego co widziałem, stwarzamy sytuacje, kontrolujemy grę. Co dalej? Streścicie, trochę. ew. podzielcie się linkaczem
- jakku1
- Juventino
Epicka pierwsza polowa. Powinno byc trzy czy cztery do zera i po meczu.
Najgorsi u Nas Pepe i Vidal. Pierwszy zmarnowal z trzy setki, drugi dzisiaj jest bardzo niedokladny. Cos czuje, ze drugiej polowy juz tak dobrze nie zagramy dlatego bardzo szkoda, ze chociaz nie udalo sie strzelic na 2:0 ; /
Najgorsi u Nas Pepe i Vidal. Pierwszy zmarnowal z trzy setki, drugi dzisiaj jest bardzo niedokladny. Cos czuje, ze drugiej polowy juz tak dobrze nie zagramy dlatego bardzo szkoda, ze chociaz nie udalo sie strzelic na 2:0 ; /
- annihilator1988
- Juventino
Żeby tak dominowali w każdym meczu
Tak czy siak musi paść 2 bramka dla Juve, bo pójdzie głupia kontra, bądź przyjdzie indywidualny błąd i wysiłek całej drużyny pójdzie na daremne. Macie na Digi 2 na sopcaście idealną transmisje

Ostatnio zmieniony 25 października 2011, 21:39 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
- jarmel
- Redaktor
No to chyba to nie jest przypadek, bo ja tez jak nigdy szukałem szukałem i w sumie nic ciekawego nie znalazłem...pablo1503 pisze:Błagam was, poratujcie jakąś transmisją, bo 3/4 meczu szukałem dobrej(nie tnącej) transmisji. Veetle nie chce mi się za ładować, nigdy przedtem czegoś takiego nie miałem.
Z tych urywków które widzialem to graliśmy naprawdę przyzwoicie, szczególnie w odbiorze :shock:
#AllegriOut
- mnowo
- Qualità Juventino
Gramy bardzo dobrze. Owszem, Fiora nie gra nic, ale my gramy naprawdę dobrze - dużo klepki, ciekawych podań i przede wszystkim walka o każdą piłkę. Vucinić pokazuje, że się da, jak się chce - może taka rola na boisku jest dla niego? Mam momentami wrażenie, że dzisiaj to Matri nie nadąża. A może brak szczęścia, nie wiem. Oby tak dalej i oby tylko lepiej.
- jsduga
- Juventino
Gramy dobrą piłkę i prowadzimy. Szkoda, że 1 : 0. Gdyby zliczyć sety, które mieliśmy, to Viola powinna schodzić do szatni z co najmniej 3 bramkami straconymi. Pepe, Vucinic, Matri...
Ale nie ma źle. Dobić ich w drugiej połowie, by nie śmierdziało remisem.
Forza Juve!
Edit:
link do meczu, nie tnie, dobra jakość.
http://www.laligaenhd.com/p/canal-deportivo-2.html
Ale nie ma źle. Dobić ich w drugiej połowie, by nie śmierdziało remisem.
Forza Juve!

Edit:
link do meczu, nie tnie, dobra jakość.
http://www.laligaenhd.com/p/canal-deportivo-2.html
Ostatnio zmieniony 25 października 2011, 21:40 przez jsduga, łącznie zmieniany 1 raz.
„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon