Pożeganie Neville'a: Manchester Utd 1-2 Juventus (24.05.11)
- pumex
- Juventino
Wygrali?? Jeeezu, w takim razie Forza Alojz, zostawić go na kolejny sezon :lol: :lol: :lol:
Krasic w drugiej połowie przypomniał sobie, że na boisku trzeba cokolwiek myśleć.
Giandonato
Martinez - chłop nie trafiłby nawet z centymetra na pustą bramkę. Wywalić go jak najszybciej i jak najdalej.
Ogólnie ciekawy meczyk był
Krasic w drugiej połowie przypomniał sobie, że na boisku trzeba cokolwiek myśleć.
Giandonato

Martinez - chłop nie trafiłby nawet z centymetra na pustą bramkę. Wywalić go jak najszybciej i jak najdalej.
Ogólnie ciekawy meczyk był

- ManiekJuve91
- Juventino
Ładne zachowanie kibiców Manchesteru przy zejściu Alexa Del Piero. 

- kosciu88
- Juventino
Dobry szybki mecz, szkoda ze tak nie gralismy w calym sezonie
. Brawo Giandonato, ladna bramka 

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Świetna ta druga połowa. Nasz zespół grał z polotem. :shock: Szybka wymiana piłki, nieszablonowe akcje...
Mecz bez presji i Krasić od razu grał fantastycznie, świetne rajdy, do tego ta udana ruleta.
Traore też grał na luzie i automatycznie przełożyło się to na postawę na boisku.
Jestem bardzo miło zaskoczony, nie spodziewałem się takiej postawy naszego zespołu.
Jeśli ktoś ruszy Melo w letnim okienku, walę po głowie.

Mecz bez presji i Krasić od razu grał fantastycznie, świetne rajdy, do tego ta udana ruleta.

Traore też grał na luzie i automatycznie przełożyło się to na postawę na boisku.
Jestem bardzo miło zaskoczony, nie spodziewałem się takiej postawy naszego zespołu.
Jeśli ktoś ruszy Melo w letnim okienku, walę po głowie.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ej, no dajcie spokój. Manchester robił sobie piknik na boisku, oni robili Neville'owi pożegnanie, a my zachowywaliśmy się, jak w meczu o stawkę.kosciu88 pisze:Dobry szybki mecz, szkoda ze tak nie gralismy w calym sezonie. Brawo Giandonato, ladna bramka
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- @Maras@
- Juventino
To prawda. Piękna bramka Giandonato !Bartek88 pisze:Jestem w szoku po tym co zrobil Giandonato :shock:

Boniperti też dosyć fajnie się dzisiaj prezentował. Na pewno dużo lepiej niż Malaka. Niech pogonią tego "następcę Almirona" i dają pograć młodym. Giandonato, Boniperti, Pasquato, Sorensen... Niech tacy zawodnicy dostają choć czasem szansę gry. Może coś ciekawego z nich wyrośnie

- iero10
- Juventino
bramka Giandonato bardzo fajna.
mam nadzieję, że On oraz Boniperti w przyszłym sezonie będą grać regularnie w pierwszej drużynie.
skoro sezon tylko na własnym podwórku gramy, to akurat dobre warunki by wdrażać do drużyny seniorskiej młodych zawodników.
mecz ciekawy, choć nasi w obronie znów grali padakę.
mam nadzieję, że On oraz Boniperti w przyszłym sezonie będą grać regularnie w pierwszej drużynie.
skoro sezon tylko na własnym podwórku gramy, to akurat dobre warunki by wdrażać do drużyny seniorskiej młodych zawodników.
mecz ciekawy, choć nasi w obronie znów grali padakę.
- Kubba
- Juventino
O to to... Dlatego nie ma co płakać, "że tak nie graliśmy w sezonie"...Antichrist pisze:Ej, no dajcie spokój. Manchester robił sobie piknik na boisku, oni robili Neville'owi pożegnanie, a my zachowywaliśmy się, jak w meczu o stawkę.kosciu88 pisze:Dobry szybki mecz, szkoda ze tak nie gralismy w calym sezonie. Brawo Giandonato, ladna bramka
Jedynie to można powiedzieć o Traore, że nie grał tak w rozgrywkach.
- IGI
- Juventino
Za to przez caly sezon mielismy piknikAntichrist pisze:Ej, no dajcie spokój. Manchester robił sobie piknik na boisku, oni robili Neville'owi pożegnanie, a my zachowywaliśmy się, jak w meczu o stawkę.kosciu88 pisze:Dobry szybki mecz, szkoda ze tak nie gralismy w calym sezonie. Brawo Giandonato, ladna bramka

- pumex
- Juventino
Faktycznie... trochę to nieprzyzwoite byłoAntichrist pisze:Manchester robił sobie piknik na boisku, oni robili Neville'owi pożegnanie, a my zachowywaliśmy się, jak w meczu o stawkę.

Ej no bez przesady :lol:iero10 pisze:bramka Giandonato bardzo fajna.

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie nie, jak Juventus gra o stawkę to nie zależy nam tak bardzo na zwycięstwie.Antichrist pisze:Ej, no dajcie spokój. Manchester robił sobie piknik na boisku, oni robili Neville'owi pożegnanie, a my zachowywaliśmy się, jak w meczu o stawkę.
- ManiekJuve91
- Juventino
Dokładnie Melo ma zostać!
rozegrał dziś bardzo dobry mecz.
rozegrał dziś bardzo dobry mecz.