Serie A (31): Roma 0-2 JUVENTUS
- JuveForeverPoznan
- Juventino
jednak cuda sie zdazaja
:lol:
Grosso :shock: :o 2 asysty, normalnie obok Storariego czlowiek meczu!
ogolnie 2 polowa masakryczna, zamiana rol z roma, przejecie inicjatywy, okazje strzeleckie, postawa defensywy. Krasicia mialem ochote rozszarpac, ale po bramce mu wybaczylem wszystko, no prawie wszystko :C
ale nie przesadzajmy z optymizmem, wygralismy juz z interem i nic to nie zmienilo. do LM zostalo nadal 8 pktow, trzeba liczyc na remis romy z udinese i na nasze zwyciestwo, moze lazio tez pogubi pkty. pozostalo wierzyc w cuda, dzisiejszy mecz pokazal ze sie zdazaja, i ze nawet Grosso raz na sezon pokazuje klase z 2006 roku
a teraz wracam do celebrowania, malo takich wieczorow w tym sezonie wiec trzeba korzystac
zostawic Aque, Matriego. kupic boki obrony, skrzydlowych, no i napastnika zamiast Iaquinty i bedzie super
Grosso :shock: :o 2 asysty, normalnie obok Storariego czlowiek meczu!
ogolnie 2 polowa masakryczna, zamiana rol z roma, przejecie inicjatywy, okazje strzeleckie, postawa defensywy. Krasicia mialem ochote rozszarpac, ale po bramce mu wybaczylem wszystko, no prawie wszystko :C
ale nie przesadzajmy z optymizmem, wygralismy juz z interem i nic to nie zmienilo. do LM zostalo nadal 8 pktow, trzeba liczyc na remis romy z udinese i na nasze zwyciestwo, moze lazio tez pogubi pkty. pozostalo wierzyc w cuda, dzisiejszy mecz pokazal ze sie zdazaja, i ze nawet Grosso raz na sezon pokazuje klase z 2006 roku
a teraz wracam do celebrowania, malo takich wieczorow w tym sezonie wiec trzeba korzystac
zostawic Aque, Matriego. kupic boki obrony, skrzydlowych, no i napastnika zamiast Iaquinty i bedzie super
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2011, 22:42 przez JuveForeverPoznan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vimes
- Juventino
Wygraliśmy dwa mecze z rzędu, czyli strach się bać, co będzie za tydzień. Storari w obecnej dyspozycji zjada Buffona na śniadanie. W pełni zasługuje na bycie numerem 1 w tej chwili. Krasić nie grał nic wielkiego, ale zdobył ładną i ważną bramkę, która otworzyła wynik meczu, więc sam nie wiem jak go ocenić. I w końcu Grosso z dwiema asystami. Zaiste, to był naprawdę dziwny mecz, ale ważne, że zwycięski.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nareszcie dobry występ, co się ostatnio rzadko zdarza. Trzeba przyznać, że Grosso dziś zagrał bardzo dobrze ( gdyby tak grał cały czas...marzenia ściętej głowy) i Storari kapitalnie
, a również trzeba pochwalić za bramki Krasic'a i Matri'ego. Nie ma co się cieszyć bardzo za wczas, bo znając możliwości obecnego Juventusu, to passa zwycięstw się na następnym meczu może skończyć, choć co był dał, aby wygrali te 7 spotkań i jakimś cudem zagrali w lm 

- Maku
- Juventino
wątpię czy któryś z nich by dobiegł, prędzej gleba by ich przyciągnęłaAlexis93 pisze:Brawo, świetny mecz nic dodać nic ująć.
A teraz sobie wyobraźcie że w sytuacji kiedy padła druga bramka sam na sam biegnie Amauri albo Vincenzo. Ja bym zamknął oczy chyba.

- Qrczak
- Juventino
Nie rozśmieszaj mnie , chyba inny mecz oglądałeś .YaSq pisze:Krasic fatalny. Storari Genialny ! Tyle farta co mielismy w tym meczu nie widzialem dawno 8) Fajnie wygralimsy szkoda ze za tydz tez bedzie mecz
+ : Storari, Grosso , Krasić , Aqua , Pepe , Melo
+/- : Bonucci , Barzagli , Grygera , Matri
- : motta
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
bajbek17 pisze:Super meczyk w dobrym ustawieniu.
A ja przed meczem nie wierzyłem, że Del Neri będzie miał cohones, by zmienić ustawienie - zwracam jemu honor. Choć momentami wyglądało to, jak 4-5-1, to zmiana na 4-3-3 wyszła nam na dobre. Myślę, że gdybyśmy zagrali 4-4-2 z Tonim i Matrim w ataku, to teraz byśmy się nie cieszyli.ewerthon pisze:pierwsza zmiana formacji w tym sezonie i jeden z najlepszych, jak nie najlepszy mecz w tym roku
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Juventino79
- Juventino
No i 3 punkty są. Krasić słabo, strasznie egoistycznie... Ale gola strzelił
Strasznie cieszą te 3 punkty ale znając życie za tydzień znowu będzie ciężko o 3 punkty, po dzisiejszym meczu Del Neri oznajmi ,że spokojnie wywalczymy LM i pochwali zespół za doskonałą grę :doh:
FORZA JUVE!!
FORZA JUVE!!

- diegoool
- Juventino
to nie jest pesymistyczne patrzenie na Juve tylko standard w Juventusie.. chocbyśmy nie wiem z kim wygrali dwa mecze to 3 meczu z rzędu już Juventus wygrac nie potrafi nawet z Lecce więc prawem serii z Genoą nie wygrają a że Genoa ostatnio słabsza to będzie remis.
"TO MY JESTEŚMY JUVENTUSEM!!!!!"
- YaSq
- Juventino
Chyba tak bo w moim meczu Krasic kiwal sie z 5 ludzmi i srednio w 100% tracil pilke a co zrobil w twoim poza "kopl" i wpadlo ?Qrczak pisze:Nie rozśmieszaj mnie , chyba inny mecz oglądałeś .YaSq pisze:Krasic fatalny. Storari Genialny ! Tyle farta co mielismy w tym meczu nie widzialem dawno 8) Fajnie wygralimsy szkoda ze za tydz tez bedzie mecz
+ : Storari, Grosso , Krasić , Aqua , Pepe , Melo
+/- : Bonucci , Barzagli , Grygera , Matri
- : motta
"Gwizdy z trybun? Jeszcze trochę i będą nam bić brawo" L. Del Neri
- mati888
- Juventino
ponoć 75% Polaków ma taką mentalność, zę się nastawia na gorsze. Z drugiej strony - jak, patrząc z perspektywy całego sezonu, można optymistycznie spojrzeć na te ostatnie kilka spotkań sezonu?Qrczak pisze:Prosze dajcie sie nacieszyćdiegoool pisze:a za tydzień remis z Genoą i wracamy na ziemię..![]()
A tak wgl to wyrosła ostatnio moda pesymistycznego patrzenienia na Juve .
Mecz fajny, ale Pepe mnie wkurzał niemiłosiernie, już bym chyba wolał tam widzieć Salihamidzicia niż Szymona, ja nie mogę. Storariemu się nalezy duże piwo za ten mecz, kapitalnie, przyćmił tegoroczne występy Buffona po raz kolejny. Matri jak zwykle skuteczny, ech jak dostanie nam się dobry trener, to możemy mieć z niego ogrom radości (jakbyśmy już nie mieli..)
- zippo01
- Juventino
Za tydzień dopiero może się zdarzyć cud, jeżeli wygramy to będzie nasza pierwsza seria 3 spotkań wygranych w tym sezonie w lidze. :rotfl:
A tak wracając do meczu pierwsza połowa Juve totalne dno Roma średnio. Druga połowa Juve średnio ale potrafiło coś ustrzelić Roma dno. Mieliśmy farta i nic więcej gdyby nie Stoari i jego interwencje w pierwszej połowie już dawno by było po meczu i zamiast wygrać 2:0 przegrali byśmy z 3:1.

A tak wracając do meczu pierwsza połowa Juve totalne dno Roma średnio. Druga połowa Juve średnio ale potrafiło coś ustrzelić Roma dno. Mieliśmy farta i nic więcej gdyby nie Stoari i jego interwencje w pierwszej połowie już dawno by było po meczu i zamiast wygrać 2:0 przegrali byśmy z 3:1.