Serie A (28): JUVENTUS 0-1 Milan
- juventini22
- Juventino
Brawo chielon ktrsic i melo, reszta tak sobie, najslabszy Toni, normalnie jak bym Amauriego widzial , macha tymi lapami, kurde tragedia, typowy mecz na 0-0 nie wiem czy wygramy
- pan Zambrotta
- Juventino
- Andryk
- Juventino
nie widziałem wcześniej składu... myślałem, szczerze mówiąc, że Claudio nie gra :roll: :doh: :doh: czemu mnie to nie dziwi...yanquez pisze: MARCHISIO - NAJWIĘKSZA ŻENADA TEGO MECZU! nie istnieje. To ma być rozgrywający? ani w ataku, ani w pomocy. Dotknął piłkę raz i to przy rzucie wolnym... do zmiany za kogokolwiek

- Pan Mietek
- Juventino
Tego nikt nie wiepan Zambrotta pisze:Ktoś mi powie, czemu Sorensen gra w Juventusie?
Kiedyś grał lepiej, dużo lepiej
- Mateuszello
- Juventino
I tak Juve ma grać do końca sezonu, tylko z większą skutecznością!
Nie wiem, w której to było minucie, ale raczej przed 20' Melo strzelał, a od razu po nim Marchisio. Czy tam nie było obu rąk
Według mnie po pierwszej połowie bardziej dominuje Juve
Melo i Van Bommel(nie wiem czy dobrze napisałem). Widać częste staracia 8)
Nie widziałem nigdzie Lucka? Jest on obecny czy nie? Chciałbym go zobaczyć! :evil:
WYGRAMY :!: :!: :!:
Myślę, że nie będę musiał żegnać się z ręką...
Nie wiem, w której to było minucie, ale raczej przed 20' Melo strzelał, a od razu po nim Marchisio. Czy tam nie było obu rąk

Według mnie po pierwszej połowie bardziej dominuje Juve
Melo i Van Bommel(nie wiem czy dobrze napisałem). Widać częste staracia 8)
Nie widziałem nigdzie Lucka? Jest on obecny czy nie? Chciałbym go zobaczyć! :evil:
WYGRAMY :!: :!: :!:
Myślę, że nie będę musiał żegnać się z ręką...
- Łukasz
- Juventino
Nie wiem, czemu gra Sorensen (choć do niego nic nie mam - będzie fajny stoper do rotacji składu), ale bardziej nie wiem, po co gra Marchisio.
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Sorensen narazie się w oczy nie rzuca. A zamiast Cluadio to kogo chciałes?Łukasz pisze:Nie wiem, czemu gra Sorensen, ale bardziej nie wiem, po co gra Marchisio.
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
http://drhtv.tnb.pl/viewpage.php?page_id=1Dante93 pisze:Poda ktos jakis link działający w necie bo nic znalezc sprawnego nie moge
- Bartek88
- Juventino
Po prostu popatrz na gre Toniego czy Matriego i zastanow sie, czy Del Piero ze zlamana noga, reka i nosem jednoczesnie nie gralby z wiekszym zaangazowaniem niz ta dwojka...Mietson pisze:Wyjątkowo trafna metafora. Ja wiedziałem, że nie mówisz poważnie ale nadal nie rozumiem.Bartek88 pisze:HahaMietson pisze:
A ja się pytam o co Ci chodzi z tą nogą?Z ta noga to byla taka metafora
![]()
Marotta pozbyl sie Amauriego ale zafundowal nam dla rownowagi kolejna przewracajaca sie co chwila wieze w postaci Toniego :? Mam nadzieje, ze zaraz wejdzie za niego Del Piero...
W ogole zawodnicy dajacy z siebie wszystko, nie oszczedzajacy sie i grajacy na 100% to tylko : Buffon, Chiellini, Melo, Krasic i to wszysto - 4 z 11 i mamy mecze wygrywac?
Toni mimo wszystko gra dużo lepiej niż Amauri ale i tak bym go teraz zmienił.
- Andryk
- Juventino
ktoś ma statystyki, interesuję mnie liczba strzałów celnych w bramkę! Jeśli nic nie przeoczyłem to chyba jest ich 0. Proszę wyprowadzić mnie z błędu jeśli się mylę. Po prostu skutecznosci nie ma co poprawiać u nas... jej w ogóle nie ma, jeśli fart nam nie sprzyja.Mateuszello pisze:I tak Juve ma grać do końca sezonu, tylko z większą skutecznością!
- Łukasz
- Juventino
Sorensen raz fajnie odbiera piłkę Ibrze, by potem być okiwanym przez Flaminiego. A Marchisio - ja wiem, on grać musi, ale on jest koszmarnie słaby. Aqua pod formą, to co najmniej półka wyżej. Dziś w rozegranie, na swoje nieszczęście, musi bawić się Melo.lenor pisze:Sorensen narazie się w oczy nie rzuca. A zamiast Cluadio to kogo chciałes?Łukasz pisze:Nie wiem, czemu gra Sorensen, ale bardziej nie wiem, po co gra Marchisio.