Coppa Italia (1/4): JUVENTUS 0-2 Roma

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
juventussek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 22:42

Dobra, wypowiem się... ale co ja mogę napisać, nie ma sensu spamować gramy to samo z roku na rok czyli nic. Transfer za transferem i nadal nic. Nie potrafie tego zrozumiec ze raz gramy dobrze a raz fatalnie z tym ze te drugie przeważa.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 22:42

No, czyli kolejny rok bez żadnego trofeum...

Chyba tylko Marotta nie widzi że bez porządnego napastnika nic nie ugramy!

Niechce mi się tego wogóle komentować...Mam tylko nadzieje że jakimś cudem uda się zająć 4 miejsce, no cóż stoimy w miejscu...

FORZA JUVE!

jack1610

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 22:43

Pierwszy mój wpis na forum i od razu po takim meczu. Delikatnie mówiąc nie gramy nic, żadna formacja na boisku nie istnieje. Obrona słabiutka-druga bramka dla Romy po raz kolejny pokazała że nie potrafimy z tyłu grać. Środek pomocy tragedia. Tak jak już ktoś napisał zestawienie Melo-Sisoko na środku to chyba żart Del Neri z wszystkich, którym odbudowa Juve leży na sercu :?

"dumny po zwycięstwie, wierny po porażce"
Buczus_JuveFan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Bonucci no comment, juz ktoryś raz z rzedu gra słabo i popełnia głupie błędy, kompletny brak formy.

Martinez?! Nabijacie się z Marchisio, ten przynajmniej głupio nie biega jak pewien urugwajczyk za ktorego wydalismy o zgrozo kase, ktora mogłaby byc przeznaczona na zimowe wzmocnienia.
Krasic proponuje mu przydzielić Nedveda jako trenera (ironia losu)... nastepca Nedveda phi dobre sobie, nie wkraczajmy w ogóle w takie osądy bo Nedved był walczakiem na całej lini i w obronie i w ofensywie, a Krasiciowi czesto brakuje poprostu jaj zeby odebrać piłke.
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2011, 22:46 przez Buczus_JuveFan, łącznie zmieniany 2 razy.

Peter

Juventino
Juventino

Tak to jest jak się ma właścicieli, którzy nie interesują się klubem, przeciętny zarząd i przeciętnego trenera...

Kiedy znowu zobaczę zwycięstwo Juve w LM?

"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 22:44

Bonucci no comment, juz ktoryś raz z rzedu gra słabo i popełnia głupie błędy, kompletny brak formy.
Jakiej formy???? Bonucci to jest dno. On jest po prostu słaby i przepłacony.

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Roma zagrała dziś mądrze z trampkarzami. Ten zespół co grał w biało czarnych pasiakach nie istniał, ci zawodnicy kaleczą ten sport.

Za grosz ambicji, nawet Chiellini zaczął ostatnio grać dno. Wysłałbym wszystkich co dziś grali na jakąś wyspę, niech się tam bawią.
Od wielu lat to samo gadanie, nasi są tylko w gębie mocni.

Stadion nowy będzie, a sukcesów brak... może za jakieś 10 lat uda się fuksem wygrać chociaż coppa italia ? :pray:

johnnybgoode

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Ktoś mi rozjaśni, kiedy skończy się sędziowanie anty-Juve? bo to jest NIE DO ZNIESIENIA, ten pajac w piżdżącożółtym popełnia kardynalne błędy. Nie wiem co musiałby zrobić Mexes żeby zagwizdał karnego na Del Piero, chyba połamać mu obydwie nogi jednym uderzeniem i opluć gdy Alex opadałby na ziemię. Bo samo złamanie byłoby może na żółtka, ale bez karnego...

Fakt jest taki, że w drugiej połowie gra znacznie siadła. Pozytywnie dzisiaj Martinez i Chiellini, poza bramką, którą sprezentował pod koniec romanistom. Giorgio walczył i wjeżdżał tak jak każdy kibic tego by chciał. Szkoda tylko, że zabrakło koncentracji do końca.

I chciałem tylko dodać, co do kilku postów wyżej: Juve nie grało bajecznej, ani przyjemnej dla oka piłki przed SerieB, czasy Capello to czysta kopanina i liczenie na łut szczęścia z przodu. No ale cóż, wtedy to się udawało, a teraz...
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2011, 22:45 przez johnnybgoode, łącznie zmieniany 1 raz.

Gandalf8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

A Delneri i Marotta i tak powiedzą, że jest dobrze, drużyna idzie w dobrym kierunku a zawodnicy robią różnicę :angry: . Już nawet nie wiem czy śmiać się czy płakać :doh: . Cały ten "plan na budowę Juve" jaki proponują nam ci dwaj panowie można skomentować tak: http://www.youtube.com/watch?v=DN3e3Kbt ... re=related

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Filip.Szewczyk10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 22:45

pakman pisze: i jutro znowu bedzie stara spiewka ze przegralismy po dobrym meczu i ze szefostwo jest zadowolone z wyniku i postepu druzyny ..... o zgroooooooooooozooooo :/
tak dokładnie.
stwierdzą że podobała im się gra amauriego bo jest tuz po kontuzji i pokazal sporo ambicji <wtf?!>

JuveForeverPoznan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 22:45

skandaliczne sedziowanie! co to ma byc?! powinien byc karny a to nie jedyny blad sedziego! ale jak moze byc inaczej skoro chcial pomoc interkowi

Motta powinien dostac betonowe buty,kamien na szyje i zaliczyc ladowanie w Padzie, koles to najwieksza transferowa pomylka :angry:
to co robili nasi przy 2 bramce :angry: :płaczę:
Martinez mnie zawiodl na calego, dalismy za niego 12 baniek?! mam nadzieje ze rubli a nie euro. kolejny transferowy niewypal.
Pepe tez zawiodl. Krasic tradycyjnie nie pogral. tak jak do niedawna gralismy 1 skrzydlem to dzis nie mielismy zadnego.
czemu Melo gral z Momo?! powinien grac Aqua!
zmiana trenera nic nie da, bo kto mialby go zastapic? Benitez? :roll:
mamy kolejne zmarnowane okno transferowe. skapi wlasciciele i niekompetentny zarzad. jesli latem nie wyloza przynajmniej 100 baniek na solidne transfery a nie zapchajdziury to lezymy.
naprawde czarno widze ten sezon :płaczę:
moze Milos wroci do formy, Pepe nie bedzie powaznie kontuzjowany i zacznie grac lepiej, napastnicy zaczna strzelac :pray: ale ciagle moze, moze,moze... moze zdazy sie cud :pray:

JuveR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 stycznia 2011, 22:46

Bartek88 pisze:Mamy na ławce zarabistego Sorensena, Aqe, Marchisio a graja Grosso z Grygera i Amaurim i bezplodnym srodkiem pola .

BALCERWICZ MUSI ODEJSC!

Ale ok moze byc nieobiektywny, niech ktos mi wytlumaczy dlaczego wszedl Grosso na boisko zamiast Marchisio/Aquilaniego ?
Może dlatego, że każda akcja Romy przeprowadzana była naszą prawą stroną, gdzie Motta nie wiedział co się dzieje. W tej jednej sytuacji przy podaniu do napastnika Romy to w ogóle nie rozumiem... Piłka przelatuje obok lewej nogi Motty, Boriello (bodajże) przebiega obok jego prawej nogi, a on stoi jak kołek?

W gruncie rzeczy mecz wcale nie był taki zły. Sędzia swoje też zrobił. Cały czas do przodu się staramy się :whistle:
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2011, 22:49 przez JuveR, łącznie zmieniany 2 razy.

jack1610

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

KondzioJuveFans pisze: Storari według mnie zepsuł drugą bramkę dla Romy... !

Storari jako współwinny oki, ale co robił sam zawodnik Romy między naszymi obrońcami to nie mam pojęcia.

"dumny po zwycięstwie, wierny po porażce"
typkens

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Ogólnie mecz bez rewelacji. Roma grała słabo, ale Juventus dno dna. W środku pola - zero. Sissoko, który nie potrafi podać dobrze piłki i wyznaje zasadę - CHAOS 100% i Melo, który dopiero się obudził.

Mexes zachowuje się jakby wyszedł z klatki - 86 minuta (?) jak dla mnie karny. Zapasy to nie futbol.

Ze Starej Damy zostały tylko barwy i nazwa, a reszta...

-10-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Ligi Mistrzów i w nadchodzącym sezonie nie będzie.

Zablokowany