Serie A (17): Chievo 1-1 JUVENTUS
- juventini22
- Juventino
Kurcze szkoda, bo powinnismy wygrac, ale nie ma tego zlego pamietajacie ze 40 minut w 10 gralismy i ze bez kilku podstawowych, zagralismy morderczy mecz, wszyscy dali z siebie wszystko, mam nadzieje ze to wypadek przy pracy, bo kto ma pamiec pamieta ze nasz marsz w dol z tamtym sezonie zaczal sie po 3-3 u siebie z chievo i tez pelisier nam w 90 strzelil, oby tym razem tak nie bylo, naprzod ukochany klubie, na szczescie tem powalony rok sie konczy nastepny bedzie nasz
- Filip
Dżakłinta powinien dostać od Amauriego szarfe z napisem "Mój przyjaciel Ent". Pierwszy cel to sprzedać tych dwóch Panów i zamienić na kogoś lepszego, nawet pojedynczego.
Quagliarella, Storari najlepiej dzisiaj. Parę rajdów Krasicia (szkoda tego słupka/poprzeczki) więc raczej się zaprezentował średnio. Traore mimo trzech minut walczył. Na mecz z Parmą pozwoliłbym mu zagrać od 1 minuty.
Spełniło się porzekadło : Nie wykorzystane sytuacje się mszczą.
EDIT : Rajaa ochłoń trochę a potem zobacz co napisales, bo możesz tego żałować...
Quagliarella, Storari najlepiej dzisiaj. Parę rajdów Krasicia (szkoda tego słupka/poprzeczki) więc raczej się zaprezentował średnio. Traore mimo trzech minut walczył. Na mecz z Parmą pozwoliłbym mu zagrać od 1 minuty.
Spełniło się porzekadło : Nie wykorzystane sytuacje się mszczą.
EDIT : Rajaa ochłoń trochę a potem zobacz co napisales, bo możesz tego żałować...
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2010, 17:16 przez Filip, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vimes
- Juventino
Teraz wiemy jak się czuli kibice Lazio
. Niby nie przegraliśmy ale ten remis jest jak porażka. Po raz kolejny nie potrafiliśmy wykorzystać szansy na zmniejszenie straty do Milanu. Vicek powinien wisieć za jaja za tą niewykorzystaną sytuację sam na sam z Sorrentino. Podobnie zachował się w meczu z Fiorentiną. Jego drewnanianość po raz kolejny kosztowała nas stratę punktów. Krasicia nie winię, bo sam sobie tę sytuację stworzył i było blisko. Szkoda, że po czerwonej kartce Del Neri wolał zostawić Iaquintę i liczyć na jego warunki fizyczne niż postawić na szybkość i umiejętność oddania celnego strzału z każdej pozycji Quagliarelli. Napoli i Lazio znowu przed nami.
Brawa dla Storariego i Quagliarelli.

Brawa dla Storariego i Quagliarelli.
- thor21
- Juventino
Ach,kolejny sezon stracony.Czyli słowa Moggiego z początku sezonu się sprawdzają.
Mam nadzieje że za rok wróci Moggi i wszystko to pukłada,zwolni nieudaczników jak amauri,laquinta,krasić a ściągnie prawdziwe diamenty.
Mam nadzieje że za rok wróci Moggi i wszystko to pukłada,zwolni nieudaczników jak amauri,laquinta,krasić a ściągnie prawdziwe diamenty.
- malkavian
- Juventino
Wnioski na dziś:
1. Kasić dobrym piłkarzem jest, ale jeśli <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> człowieka to porządnie.
2. Jeśli się gra w dziesiątkę i nie wykorzystuje dwóch 100% okazji, to zawsze kończy się to w niezbyt miły sposób.
3. Brawa dla Chielliniego, chyba najlepszy piłkarz w drugiej połowie.
4. Jeśli pozwala się takiemu Chievo robić nam w polu karnym z d... jesień średniowiecza, to nie można liczyć ani na Scudetto, ani na dobre występy w Europie. Mam tu na myśli totalny i chaos i dezorganizację w obronie przez większą część drugiej połowy.
1. Kasić dobrym piłkarzem jest, ale jeśli <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> człowieka to porządnie.
2. Jeśli się gra w dziesiątkę i nie wykorzystuje dwóch 100% okazji, to zawsze kończy się to w niezbyt miły sposób.
3. Brawa dla Chielliniego, chyba najlepszy piłkarz w drugiej połowie.
4. Jeśli pozwala się takiemu Chievo robić nam w polu karnym z d... jesień średniowiecza, to nie można liczyć ani na Scudetto, ani na dobre występy w Europie. Mam tu na myśli totalny i chaos i dezorganizację w obronie przez większą część drugiej połowy.
- Witcher
- Juventino
Co Wy macie do Krasicia? Zagrał dobry mecz. To, że nie trafił w bramkę, ale tylko w poprzeczkę, trudno, zdarza się najlepszym, ale w ogólnym rozrachunku zagrał nieźle.
A Wy już lamentujecie "ohh... kolejny słaby mecz Krasicia", "po dobrym początku już popada w przeciętniactwo"
Kurde, ludzie.. wiem, że emocje biorą górę po takim frajerskim meczu, ale zachowajcie chociaż trochę obiektywizmu.
Dzisiaj wyróżnię tylko Chielliniego i Storariego.
Wesołych Świąt
@thor21
Tak, tak... czekaj na Niego jak będzie wjeżdżał na białym koniu do Turynu
Nie wiem czy wiesz, ale Moggi nie jest piłkarzem i meczów Nam nie będzie wygrywał.
A Wy już lamentujecie "ohh... kolejny słaby mecz Krasicia", "po dobrym początku już popada w przeciętniactwo"
Kurde, ludzie.. wiem, że emocje biorą górę po takim frajerskim meczu, ale zachowajcie chociaż trochę obiektywizmu.
Dzisiaj wyróżnię tylko Chielliniego i Storariego.
Wesołych Świąt
@thor21
Tak, tak... czekaj na Niego jak będzie wjeżdżał na białym koniu do Turynu

Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2010, 17:17 przez Witcher, łącznie zmieniany 1 raz.
- jakku1
- Juventino
Trudno. Szkoda 2 punktow, ale mielismy przez caly mecz pecha.
W takich sytuacjach wlasnie najbardziej przydalby sie Nam ogarniety napastnik. Gdyby zamiast Vicka byl tam Dzeko, skonczyloby sie 2:0 i tyle. Teraz mozna zalowac. Strata do Lazio i Napoli wynosi 2 punkty i jest to spokojnie do nadrobienia. Potrzebny Nam tylko NAPASTNIK!
W takich sytuacjach wlasnie najbardziej przydalby sie Nam ogarniety napastnik. Gdyby zamiast Vicka byl tam Dzeko, skonczyloby sie 2:0 i tyle. Teraz mozna zalowac. Strata do Lazio i Napoli wynosi 2 punkty i jest to spokojnie do nadrobienia. Potrzebny Nam tylko NAPASTNIK!
- Donnie
- Juventino
Do nas sie kuźwa nigdy szczęście nie może uśmiechnąć. To co dostaliśmy tydzień temu dzisiaj trzeba było oddać. A Napoli tradycyjnie 1:0 w dziesiątej minucie doliczonego czasu, a jakże. Jeste czwarte miejsce, zaraz za nami Roma. Pięknie.
A i błagam! Nigdy więcej Grosso, niech gra Traore. A Sorensen to niech jednak zaczeka ze trzy lata i wtedy niech się ogrywa, bo dzisiejsza bramka to w dużej mierze jego wina.
Pięknie mi zrypali humor.
A i błagam! Nigdy więcej Grosso, niech gra Traore. A Sorensen to niech jednak zaczeka ze trzy lata i wtedy niech się ogrywa, bo dzisiejsza bramka to w dużej mierze jego wina.
Pięknie mi zrypali humor.
- Gotti
- Juventino
WINNY JEST DEL NERI!!!
Tak kretyńskich zmian nie widziałem jeszcze nigdy od kiedy oglądam mecze piłkarskie.
Ściąga najlepszych piłkarzy FQ i Milosa a wprowadza z nich obrońców :shock: . To jest trener???
Iaquinta jest tak beznadziejny, że aż oczy bolą. Totalne dno a nie napastnik. Co mecz setki marnuje i nawet prostej piłki nie umie przyjąć - tragedia.
Czerwona kartka według mnie niesłuszna.
Karny też wątpliwy, ale to mało znaczące.
Tak kretyńskich zmian nie widziałem jeszcze nigdy od kiedy oglądam mecze piłkarskie.
Ściąga najlepszych piłkarzy FQ i Milosa a wprowadza z nich obrońców :shock: . To jest trener???
Iaquinta jest tak beznadziejny, że aż oczy bolą. Totalne dno a nie napastnik. Co mecz setki marnuje i nawet prostej piłki nie umie przyjąć - tragedia.
Czerwona kartka według mnie niesłuszna.
Karny też wątpliwy, ale to mało znaczące.
- ewerthon
- Juventino
Dobrze, że takim wynikiem zakończyło się to spotkanie, być może dzięki temu Marotta zrozumie, że bez konkretnych wzmocnień w zimie nie ma co marzyć o scudetto. Skoro zadeklarował się, że Juve walczy o mistrza, to i on sam musi się postarać, żeby zwiększyć na to szanse. Storari oczywiście nie zawiódł, jak dla mnie to obok Krasicia i Quagliarelli najlepszy letni transfer. Zresztą, wierzyłem w jego umiejętności mówiąc o tym nie raz.
Napoli jak zwykle cholerny fuks, który to już raz zdobywają 3 pkt golem w ostatnich minutach? Oby to szczęście się skończyło w drugiej części sezonu i zarówno oni jak i Lazio dostali zadyszki.
Napoli jak zwykle cholerny fuks, który to już raz zdobywają 3 pkt golem w ostatnich minutach? Oby to szczęście się skończyło w drugiej części sezonu i zarówno oni jak i Lazio dostali zadyszki.
- juventini22
- Juventino
Wezcie idzcei sie napijcie wody albo wiadro na leb se wylejcie, matoly, tydzien temu to rozplywaliscie sie nad nasze gra a tera kazdy tylko krytkuje,
do Raja, chlopie zalosny to jestes ty
Zagralismy dzis dobrze , fakt vicek zawalil ale co zaraz po milosu jedziecie matoly???????????????????? nie kazdy mecz nam wygra, wychodzi ilu sezonowcow ma juvepoland
do Raja, chlopie zalosny to jestes ty
Zagralismy dzis dobrze , fakt vicek zawalil ale co zaraz po milosu jedziecie matoly???????????????????? nie kazdy mecz nam wygra, wychodzi ilu sezonowcow ma juvepoland
- Donnie
- Juventino
Vimes pisze:Przypomnij sobie mecz z Lazio.Donnie pisze:Do nas sie kuźwa nigdy szczęście nie może uśmiechnąć.
Napisałem, że to co dostaliśmy tydzień temu, dzisiaj oddaliśmy. Czyli wyszło na zero. A takie Napoli...
- Filip
Przeczytaj następne zdanie w jego wypowiedzi.Vimes pisze:Przypomnij sobie mecz z Lazio.Donnie pisze:Do nas sie kuźwa nigdy szczęście nie może uśmiechnąć.