Akcja t-shirty Juventusu druga edycja!
- Kurczi
- Juventino
I tak wezmę ten t-shirt, ale z tym nazwiskiem na środku zalatuje mi koszulkami z Kelly Family, New Kids On The Block, Backstreet Boys itp… Jakby miał być napis ChielliNo to proponuje zrobić go czarno-niebieski wtedy interiści będą mieli gotowy wzór… Co do pierwszego wzoru (przynajmniej czarnego) to nie lepiej dać odwrotnie kolory tak żeby bianco było białe,a nieri czarne (logicznie patrząc)?
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mi też się wydaję, że napis powinien mieć jakiś kolor bo tak lepiej wygląda, ja bym osobiście dał czarny...pablito8 pisze:ten napis na koszulce Kielona nie bedzie czerwony na końcu ?fajne to było
to chociaż ten napis zróbmy jakiś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>bo tak to sie całe zlewa
np. cały czerwony
No, ale to już leży w gestii autora
- Sapo
- Juventino
A może tak zrobić to bez napisu? Jak dla mnie jest on całkowicie zbędny. Nie wiem czemu, ale jedynym napisem który by mi tu pasował jest VENI VIDI VICI znajdujący się pod Giorgio.Moonk pisze:Mi też się wydaję, że napis powinien mieć jakiś kolor bo tak lepiej wygląda, ja bym osobiście dał czarny...pablito8 pisze:ten napis na koszulce Kielona nie bedzie czerwony na końcu ?fajne to było
to chociaż ten napis zróbmy jakiś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>bo tak to sie całe zlewa
np. cały czerwony
- mateo369
- Juventino
Sapo_Juve&Legia pisze:A może tak zrobić to bez napisu? Jak dla mnie jest on całkowicie zbędny. Nie wiem czemu, ale jedynym napisem który by mi tu pasował jest VENI VIDI VICI znajdujący się pod Giorgio.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Kurczi
- Juventino
dokładnie nazwisko jest zbędne, a napis powinien być czcionką w tym stylu http://pl.fonts2u.com/adonais-regular.czcionka :-DSapo_Juve&Legia pisze:A może tak zrobić to bez napisu? Jak dla mnie jest on całkowicie zbędny. Nie wiem czemu, ale jedynym napisem który by mi tu pasował jest VENI VIDI VICI znajdujący się pod Giorgio.Moonk pisze:Mi też się wydaję, że napis powinien mieć jakiś kolor bo tak lepiej wygląda, ja bym osobiście dał czarny...pablito8 pisze:ten napis na koszulce Kielona nie bedzie czerwony na końcu ?fajne to było
np. cały czerwony
- Mateuszello
- Juventino
Ta czcionka jest ekstra! Nawiązuje do jakości obrazka i co najważniejsze dobrze wygląda.Kurczi pisze:dokładnie nazwisko jest zbędne, a napis powinien być czcionką w tym stylu http://pl.fonts2u.com/adonais-regular.czcionka :-D

- faja69
- Juventino
i znowu zaczyna się marudzenie, ten chce bez napisu, drugi inna czcionką, trzeci w innym kolorze, nie da się dogodzić wszystkim! każdy chce co innego, zapewne wiele osób mnie skrytykuje ale inaczej się nie da, zostawiłem wolną rękę ale i tak pewnie ja będę musiał podjąć decyzje... wybaczcie ale nie dogodzę wszystkim, specjalnie poprzedni temat został zamknięty, aby tutaj były tylko zapisy, a robi się znowu bałagan, fakt, że został dodany projekt i się wypowiadacie, ale litości musiał bym robić chyba po 15 wzorów na każdy projekt... tak czy inaczej zapewne jest to moja ostatnia większa akcja na forum..
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2010, 14:37 przez faja69, łącznie zmieniany 1 raz.

- mateo369
- Juventino
oczywiście, że masz rację i rozumie Cię w 100% co nie zmienia faktu, że jeśli zostanie taki projekt jak jest (z napisem CHIELLINO i to z "NO" w innym kolorze) to nie wiem czy wszyscy zdają sobie sprawę, ale chodzilibyśmy w koszulkach ANTYKielona a chyba jesteśmy kibicami Juve a nie Milanu czy interu. Może być każdy napis (Chiellini, Kielon, VENI VIDI VICI), może nie być w ogóle napisu, byleby nie zostało CHIELLINOfaja69 pisze:i znowu zaczyna się marudzenie, ten chce bez napisu, drugi inna czcionką, trzeci w innym kolorze, nie da się dogodzić wszystkim! każdy chce co innego, zapewne wiele osób mnie skrytykuje ale inaczej się nie da, zostawiłem wolną rękę ale i tak pewnie ja będę musiał podjąć decyzje... wybaczcie ale nie dogodzę wszystkim, specjalnie poprzedni temat został zamknięty, aby tutaj były tylko zapisy, a robi się znowu bałagan, fakt, że został dodany projekt i się wypowiadacie, ale litości musiał bym robić chyba po 15 wzorów na każdy projekt... tak czy inaczej zapewne jest to moja ostatnia większa akcja na forum..
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood