Serie A (15): Catania 1-3 JUVENTUS
- Juve Master
- Juventino
Nie sądzę...Machnes pisze:czyli pewnie aktualizowanie listy kanałów nic nie pomoże?Juve Master pisze:Bo to stosunkowy nowy kanał i kiedy wykupowałeś swój pakiet C+ mogłeś nie mieć uwzględnionego C+ GOL :>Machnes pisze:Jest to mozliwe ze mam Cyfre+ (w tym Canal+) i nie mam tego czegoś Canal+ GOL?

Co do samego meczu... Grosso jest tak nędzny, że nie jestem w stanie wyrazić tego słowami. Znakomicie przyjmuje piłkę, podaje, włącza się do ataku... cudo!
Reszta też słabo. In minus zwłaszcza Aquilani, który przez pierwsze 20 minut nie potrafił zagrać jednej celnej piłki.
Wyróżnić mogę za to IAQUINTĘ, który walczy i przepycha się w polu karnym Catani ile wlezie, skutkiem czego zaliczył on dwie asysty :>
Mimo przeciętnej gry powinno być już 3:1, po tym jak sędzia postanowił nie zauważyć brami numer dwa dla Juve, no ale coż. Zaledwie chwilkę później Fabio Q. pokazał, że oliwa tym razem sprawiedliwa. Liczę, że co najmniej dowieziemy ten rezultat, albo go poprawimy do 3:1.
- jakku1
- Juventino
Przez pierwsze 20 minut gralismy bardzo slabo. Tracilismy glupio, co 2 pilke, Catania Nas przycisnela, oddawala strzaly, miala wiecej z gry. Potem sie wyrownalo i tak zostalo do konca. No moze oprocz tych kluczowych, ostatnich 5 minut 1 polowy.
Sorensen nie radzi sobie sam na prawej stronie. Nie wyhaczylem kto biega na lewym skrzydle Catanii, ale jest bardzo szybki i ciezko go w pojedynke zatrzymac. Del Neri powinien po przerwie zamienic stronami Krasicia i Pepe. Niech Wloch pomoze Sorensenowi, bo Krasic gra bardzo z przodu i rzadko kiedy w ogole wraca. Pytanie brzmi, jak sobie bedzie dawal rade Grosso, bo Dunczyk mimo wszystko na pewno lepiej broni, niz Fabio. Nie mam mowiac szczerze pojecia. Przydalby sie teraz Marchisio.
Na plus jak na razie Iaquinta. Dwie asysty, bardzo ladnie dzisiaj wspolpracuje z kolegami. Moglby cos strzelic, w nagrode. Aquilani bardzo wiele niedokladnych zagran, zbyt chaotycznie.
Sorensen nie radzi sobie sam na prawej stronie. Nie wyhaczylem kto biega na lewym skrzydle Catanii, ale jest bardzo szybki i ciezko go w pojedynke zatrzymac. Del Neri powinien po przerwie zamienic stronami Krasicia i Pepe. Niech Wloch pomoze Sorensenowi, bo Krasic gra bardzo z przodu i rzadko kiedy w ogole wraca. Pytanie brzmi, jak sobie bedzie dawal rade Grosso, bo Dunczyk mimo wszystko na pewno lepiej broni, niz Fabio. Nie mam mowiac szczerze pojecia. Przydalby sie teraz Marchisio.
Na plus jak na razie Iaquinta. Dwie asysty, bardzo ladnie dzisiaj wspolpracuje z kolegami. Moglby cos strzelic, w nagrode. Aquilani bardzo wiele niedokladnych zagran, zbyt chaotycznie.
- zippo01
- Juventino
Asystę to chyba zaliczył Vicek a nie Q.Łukasz pisze:Nie oglądałem w tym roku żadnego meczu Catanii i czuję się mocno zaskoczony. Kapitalną piłkę grają, agresywny pressing, sprytne kontry. Wszystko z pierwszej piłki i na dużej szybkości... Fajnie poukładany zespół. Dobrze, że mamy Quagliarellę - jak dotąd najlepszy w naszych szergach (kapitalna asysta i profesorka przy golu). Po przeciwnej stronie fajnie grają Biagianti i Alvarez. No i Martinho, który robi bardzo dużo wiatru.
- Łukasz
- Juventino
Sorry panowie, byłem pewien, że to Quaglia.
- jarmel
- Redaktor
Aquilani i Grosso to dramat dzisiaj. Ładnie Quagliarella, strzelił dwa gole, szkoda, że sędzia jest na tyle ślepy, że uznał tylko jednego.
Krasic już trzeci mecz jakoś bez błysku, Melo podobnie. Mam nadzieję, że w drugiej połowie chłopaki pokażą nam futbol do jakiego nas przyzwyczaili i utrzymamy przewagę.
Krasic już trzeci mecz jakoś bez błysku, Melo podobnie. Mam nadzieję, że w drugiej połowie chłopaki pokażą nam futbol do jakiego nas przyzwyczaili i utrzymamy przewagę.
#AllegriOut
- SirRose
- Juventino
W pierwszej połowie gramy dość niemrawo, nie dominujemy na boisku choć zasłużenie prowadzimy. Nieuznana bramka Quagliarelli to dla mnie skandal, sprawa z pewnością będzie rozdmuchana we Włoskiej prasie i dobrze. Całe szczęście, że chwilę później Fabio nie pozostawił miejsca na interpretację sędziego i prowadzimy.
Szkoda straconej bramki - idiotyczny błąd Grosso, który na prawdę dziś gra słabo. Lewe skrzydło jest jedną wielką dziurą - nie możemy tak grać.
Ciężką przeprawę ma dziś też Sorensen. Lewy skrzydłowy Catanii robi niezłe zamieszanie. Nie dostrzegłem tylko jak się nazywa ?? Gomez ??
W każdym razie to jego, a nie Maxi Lopeza, chętniej bym u nas zobaczył
W drugiej połowie jeszcze jedna brameczka i mam nadzieję bezstresowa końcówka
Szkoda straconej bramki - idiotyczny błąd Grosso, który na prawdę dziś gra słabo. Lewe skrzydło jest jedną wielką dziurą - nie możemy tak grać.
Ciężką przeprawę ma dziś też Sorensen. Lewy skrzydłowy Catanii robi niezłe zamieszanie. Nie dostrzegłem tylko jak się nazywa ?? Gomez ??
W każdym razie to jego, a nie Maxi Lopeza, chętniej bym u nas zobaczył

W drugiej połowie jeszcze jedna brameczka i mam nadzieję bezstresowa końcówka
- Pan Mietek
- Juventino
Bardzo ładnie grają. Powinno być 3:1 bo piłka przy woleju Q przekroczyła linię. Z drugiej strony, Kielon dotknął ręką w polu karnym.....
Aqua dzisiaj nieco zagubiony ale reszta bardzo dobrze. Dzisiaj świetni przede wszystkim Vicek i Pepe.
Aqua dzisiaj nieco zagubiony ale reszta bardzo dobrze. Dzisiaj świetni przede wszystkim Vicek i Pepe.
- Kubba
- Juventino
Ale gramy lipnie... Dziś Catania o wiele lepiej i swobodniej gra piłką. Nie zdziwię się jak jeszcze wyrównają. Trzeba szybko strzelić im bramkę - to wydaje mi się powinno podciąć im skrzydła.
Co do naszych piłkarzy:
Aqua - cholernie słabo, na początku meczu widziałem 8/8 niecelnych podań. To się w głowie nie mieści! Podawał do przeciwnika, gdy jakiś zawodnik Juve był oddalony z 10-15m.
Krasić - słabo, próbuje biegać, kręcić, ale nic mu nie wychodzi...
Grosso - nic nie pokazuje( chyba, że to jak nie przyjmować piłki). Bramka dla "słoni" padła właśnie po jakiego tragicznym błędzie przy wybijaniu piłki.
Sorensen - dziś chyba najsłabszy występ z dotychczasowych!
Ręka Chielliniego? Moim zdaniem karny powinien być. Dobrze, że sędzie tego nie zauważył - z resztą jak i przekroczenia linii przez piłkę po strzale Q.
Dobrze, że chwilę później Fabio ponownie skierował futbolówkę do siatki przeciwnika!
Co do naszych piłkarzy:
Aqua - cholernie słabo, na początku meczu widziałem 8/8 niecelnych podań. To się w głowie nie mieści! Podawał do przeciwnika, gdy jakiś zawodnik Juve był oddalony z 10-15m.
Krasić - słabo, próbuje biegać, kręcić, ale nic mu nie wychodzi...
Grosso - nic nie pokazuje( chyba, że to jak nie przyjmować piłki). Bramka dla "słoni" padła właśnie po jakiego tragicznym błędzie przy wybijaniu piłki.
Sorensen - dziś chyba najsłabszy występ z dotychczasowych!
Ręka Chielliniego? Moim zdaniem karny powinien być. Dobrze, że sędzie tego nie zauważył - z resztą jak i przekroczenia linii przez piłkę po strzale Q.
Dobrze, że chwilę później Fabio ponownie skierował futbolówkę do siatki przeciwnika!
- Łukasz
- Juventino
Martinho. 22-latek. To jego czwarty mecz w lidze.SirRose pisze:Lewy skrzydłowy Catanii robi niezłe zamieszanie. Nie dostrzegłem tylko jak się nazywa
- ManiekJuve91
- Juventino
Utrzymac ten wynik!
Zawsze tak jest że jak strzelimy bramkę to zaraz ją stracimy...
Grosso nie mogę na niego patrzec... Tragedia! Straty,niecelne podania,nie potrafi przyjąc piłki,do tego bramka z jego winy;/ TRAGEDIA....
Liczę na 3 pkt!
Zawsze tak jest że jak strzelimy bramkę to zaraz ją stracimy...
Grosso nie mogę na niego patrzec... Tragedia! Straty,niecelne podania,nie potrafi przyjąc piłki,do tego bramka z jego winy;/ TRAGEDIA....
Liczę na 3 pkt!
- Kejter
- Juventino
Piękna bramka Fabio, szkoda że nie zaliczona. Jak ktoś już pisał blok defensywny dzisiaj lipe gra. Sorensen nie radzi sobie wybitnie z tym skrzydłowym. No i szkoda że Krasić dzisiaj nawet 1/10 nie gra tego co z Lechem.