T-SHIRTY JUVENTUSU DRUGA EDYCJA! ZAPISY!!
- Kurczi
- Juventino

zamiast piłki herb Juve

- juventini16
- Juventino
- Darius19
- Juventino
Zacznijmy od tego która firma podejmie się zrobienia plagiatu? W końcu jak by im to udowodniono to firma dostaje gigantyczną karę a właściciel idzie siedzieć na długi okres czasustahoo pisze:No właśnie ta kwestia dla mnie nie jest do końca jasnaFaja zadecyduje co i jak bo w razie czego to on pójdzie na dożywocie
FORZA JUVE
- tabo89
- Juventino
Ponoć ma się to nie długo zmienić i nie pójdzie się siedzieć tylko od razu wisieć.Darius19 pisze:Zacznijmy od tego która firma podejmie się zrobienia plagiatu? W końcu jak by im to udowodniono to firma dostaje gigantyczną karę a właściciel idzie siedzieć na długi okres czasustahoo pisze:No właśnie ta kwestia dla mnie nie jest do końca jasnaFaja zadecyduje co i jak bo w razie czego to on pójdzie na dożywocie
- Darius19
- Juventino
Czyli widzę, że nasze prawo zmienia się na lepszetabo89 pisze:Ponoć ma się to nie długo zmienić i nie pójdzie się siedzieć tylko od razu wisieć.Darius19 pisze:Zacznijmy od tego która firma podejmie się zrobienia plagiatu? W końcu jak by im to udowodniono to firma dostaje gigantyczną karę a właściciel idzie siedzieć na długi okres czasustahoo pisze:No właśnie ta kwestia dla mnie nie jest do końca jasnaFaja zadecyduje co i jak bo w razie czego to on pójdzie na dożywocie
FORZA JUVE
- juventini22
- Juventino
Kiedy beda podane ceny i kiedy zapisy zaczynamy??????? Faja a nie masz na stanie nic z kurtek lu bluz, bo zima jst i cos eleganckeigo z ukochanym klubem na zime by sie przydalo
- juventini22
- Juventino
Nie hurtownia ale on jako chyba jedyny aukcje tu robi
- Mateuszello
- Juventino
W sumie dużo tych koszulek, sporo kasy pójdzie 8), ale NAJbardziej podoba mi się da z Del Piero i ta szara z ukośnym bykiem
Chociaż można było koszulki przełożyć na potem, a zająć się czapkami, bluzami, vlepami... trudno
Chociaż można było koszulki przełożyć na potem, a zająć się czapkami, bluzami, vlepami... trudno
- Vojtimar
- Juventino
Ja by brał tą i "tą szarą" http://2.bp.blogspot.com/_iw9m7SLDfFw/S ... -shirt.jpg
Z Juve na dobre i złe!
- Darius19
- Juventino
Ja na bank 2 wezmę ale jakie wybrać z tym będzie problem
A ty juventini22 nie gorączkuj się tak na wszystko będzie czas i pora teraz i tak byś ich nie nosił bo zima teraz będzie więc spokojnie.

FORZA JUVE