LE (gr. A) [02]: Manchester City 1-1 JUVENTUS
- 11-17-10
- Juventino
- Łukasz
- Juventino
Iaq też jest słaby. Ot, kopnął - wpadło. Bardzo dobrze. Raz, że mamy szansę na dobry wynik na trudnym terenie, dwa - wartość Iaq'a rośnie - może znajdzie się jakiś jeleń na niego.triada pisze:piękna bramka VI, zwiastun powrotu do dobrej formy? oby, bo Amauri jest słaby...
- Kierownik Karuzeli
- Juventino
cieszę się, że podobał wam się gol i ponownie wnioskuję o udostępnienie reszcie możliwości obejrzenia meczu - podajcie ten cholerny link bo mi soccer-live.pl nie dziala 

- nowik92
- Juventino
- Azazel
- Juventino
Wstęp miałeś jak byś to ty go strzeliłKierownik Karuzeli pisze:cieszę się, że podobał wam się gol i ponownie wnioskuję o udostępnienie reszcie możliwości obejrzenia meczu - podajcie ten cholerny link bo mi soccer-live.pl nie dziala![]()
- :ArchI:
- Juventino
- Sajan
- Juventino
Kurcza mać straciłem dwa złote dwa smsy na polsacie tym vod 54niby jakis kod wyslalem i lipa :blad tresci lub wyslany na bledny numer lipa
Zaskakujaca bramka chociaz manchester sie rozpedza
Zaskakujaca bramka chociaz manchester sie rozpedza

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- SantaPio
- Juventino
Cholernie podoba mi się (i martwi jednocześnie) sposób przemieszczania piłki przez City...
Za to u nas podobało mi się to jak zachowywali się zawodnicy na boisku... ustawianie się i widoczna wola walki... szkoda że zdaje się gasnąć z każdą minutą
Oby to była część taktyki... dać sie wyszumieć Citizensom... tylko czy już jesteśmy na tyle dobrą drużyną żeby móc sobie na to pozwolic? oby...
W każdym razie... trzymam kciuki za dobry wynik... Jeden z tych przeciwników który jest pomiędzy "tylko" i "aż" moim zdaniem
Oby do przodu
Eh... Kielon czemu się zatrzymałeś...
Za to u nas podobało mi się to jak zachowywali się zawodnicy na boisku... ustawianie się i widoczna wola walki... szkoda że zdaje się gasnąć z każdą minutą

Oby to była część taktyki... dać sie wyszumieć Citizensom... tylko czy już jesteśmy na tyle dobrą drużyną żeby móc sobie na to pozwolic? oby...
W każdym razie... trzymam kciuki za dobry wynik... Jeden z tych przeciwników który jest pomiędzy "tylko" i "aż" moim zdaniem

Oby do przodu

Eh... Kielon czemu się zatrzymałeś...

Ostatnio zmieniony 30 września 2010, 21:42 przez SantaPio, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sajan
- Juventino
Właśnie tak wygląda nasza gra 1:1 strzał Vicka piękny po za tym mecz pod kontrole i przewagą Angolibinio pisze:Jak grają nasi ?
Obrona daje radę ?
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"