Serie A (2): JUVENTUS 3-3 Sampdoria
- SirRose
- Juventino
Będzie ciężka przeprawa niestety a my nadal nie mamy nikogo na szpicy. Jeśli duet Qugliarella - DelPiero będzie grał tak jak ostatnio to słabo to widzę. Niestety myślę, że na tym etapie Sampdoria ma nad nami przewagę i niestety możemy ten mecz przegrać.
Minimum na jakie liczę, to solidna gra i chęć walki. Wynik jak będzie taki będzie. Już od dawna pogodziłem się z myślą, że ten sezon będzie ciężki. Cieszy mnie, że rywale tracą punkty, ale z drugiej strony świadczy to o tym, że liga jest bardzo wyrównana i że nam też żadne zwycięstwa nie przyjdą z łatwością.
Minimum na jakie liczę, to solidna gra i chęć walki. Wynik jak będzie taki będzie. Już od dawna pogodziłem się z myślą, że ten sezon będzie ciężki. Cieszy mnie, że rywale tracą punkty, ale z drugiej strony świadczy to o tym, że liga jest bardzo wyrównana i że nam też żadne zwycięstwa nie przyjdą z łatwością.
- pcpcpc
- Juventino
15:00 12.09.2010 Juventus Turyn - Sampdoria Genua - Liga Włoska w necie
http://naszsport.iq24.pl/default.asp?gr ... 4&nr_str=1
http://naszsport.iq24.pl/default.asp?gr ... 4&nr_str=1
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jak Del Neri nie znajdzie sposobu na pokonanie zespołu, który zna od ..A'' do ,,Z'', to będzie świadczyło tylko o nim...Po wczorajszych wynikach sam nie wiem co myśleć. Ten mecz poprostu musimy wygrać.

- rafal-1897
- Juventino
Mecz jest do wygrania, tylko zawodnicy muszą zapomnieć o poprzednim sezonie. Jak na razie wszyscy (nawet ci nowi) chcą zatrzeć plamę z poprzedniego sezonu i tak się na tym skupiają, że nie potrafią zrobić nic ciekawego... Mieli czas na zgranie, nie trzeba za wszelką cenę wystawiać wszystkich reprezentantów... Stawiam na 1:0, ale mecz ciekawy. Bramka Alexa (nie Manningera
). Liczę też na ciekawy futbol Bianconerich...
- mat01
- Juventino
- Kicek7
- Juventino
Oficjalne składy
Juventus: Storari - Motta Bonucci Chiellini De Ceglie - Krasić Melo Marchisio Pepe - Quagliarella Del Piero
rezerwa: Manninger, Legrottaglie, Rinaudo, Grygera, Aquilani, Lanzafame, Iaquinta
Sampdoria: Curci, Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler, Semioli, Palombo, Dessena, Koman, Cassano, Pozzi
Pazziniego nie ma nawet na ławce, widocznie nie jest gotowy po kontuzji, lepiej dla nas.
U nas w podstawie jednak Marchisio, może to i lepiej, Aquilani niech wejdzie z ławki. Na rezerwie nie ma jeszcze Traore, zgodnie z zapowiedziami Iaquinta zaczyna na ławce. Całe szczęście, że Motta gra na prawej, bo wczoraj coś tam Del Neri wspominał, że nie wie czy zagra Marco, czy Zdenas.
Forza Juve!
Juventus: Storari - Motta Bonucci Chiellini De Ceglie - Krasić Melo Marchisio Pepe - Quagliarella Del Piero
rezerwa: Manninger, Legrottaglie, Rinaudo, Grygera, Aquilani, Lanzafame, Iaquinta
Sampdoria: Curci, Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler, Semioli, Palombo, Dessena, Koman, Cassano, Pozzi
Pazziniego nie ma nawet na ławce, widocznie nie jest gotowy po kontuzji, lepiej dla nas.
U nas w podstawie jednak Marchisio, może to i lepiej, Aquilani niech wejdzie z ławki. Na rezerwie nie ma jeszcze Traore, zgodnie z zapowiedziami Iaquinta zaczyna na ławce. Całe szczęście, że Motta gra na prawej, bo wczoraj coś tam Del Neri wspominał, że nie wie czy zagra Marco, czy Zdenas.
Forza Juve!
- chapi
- Juventino
Link do meczu: http://egoals.pl/videos/na-zywo:-juvent ... oria-genua POLSKA FONIA!
Ostatnio zmieniony 12 września 2010, 15:03 przez chapi, łącznie zmieniany 1 raz.
- pan Zambrotta
- Juventino
nie myślałeś nad założeniem strony Juve-demotywatory.it ? robiłbys tam furorę :lol:Bosiontko pisze:Dzisiaj jest najwyższy czas na jakiś sukces w meczu ligowym. Nie można grać cały czas tak samo. Jak uda nam się coś strzelić z rożnego to 1-1 jest w zasięgu.
Po cichu liczę też, że uda się zrobić jakąś groźną akcję z gry, może nawet szybką kontrę albo zagranie z pierwszej piłki. Wtedy byłoby wiadome, że chłopaki nad czymś pracują i powoli się zgrywają. Jest szansa na remis, otwieramy dziś konto punktowe. Innej opcji nie widzę.
póki nie wejdzie Aquilani, póty nie będzie jakości w grze. Marchisio [']
Heh robimy sobie nadzieje na poprawę jakości w środku dzięki Aquilaniemu a tu ławka... Dziwne zwłaszcza, że w czwartek też zagra Claudio.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- flying_birds
- Juventino
Wszyscy grają beznadziejnie. Krasica przerasta opanowanie piłki, Del Piero to samolub pierwszej wody, a ta dziadowska podróba napastnika, Quagiarella - szkoda słów.
Storari najlepszy, inaczej już byśmy dostawali.
Storari najlepszy, inaczej już byśmy dostawali.
- GoreK
- Juventino
K*RWA MAĆ
znowu jakieś problemy z TP CAŁY DZIEŃ działała a teraz ścina CHOLERNIE jak np próbuje coś ściągać to 5kb/s a net 1 mb
każda transmisja meczu się ścina :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę:
Ja pierd*le taki podjarany bo dziś mecz od 2 tygodni A TU K*urwa jakieś zaj*ebisci zj*bane problemy

znowu jakieś problemy z TP CAŁY DZIEŃ działała a teraz ścina CHOLERNIE jak np próbuje coś ściągać to 5kb/s a net 1 mb
każda transmisja meczu się ścina :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę:

Ja pierd*le taki podjarany bo dziś mecz od 2 tygodni A TU K*urwa jakieś zaj*ebisci zj*bane problemy