Trofeo TIM 2010: JUVENTUS 0-1 Inter / 1-1(k. 2:4) Milan
- KondzioJuveFans
- Juventino
Melo też dużo biega , zaliczył trochę odbiorów i zagrał dokładnie piłki do kolegów , Brazylijczyk gra dzisiaj lepiej niż MomoLordRahl pisze:Bramke troszke zawalil ale patrz kogo mial przed soba i to byl strzal marzenie, idealny, praktycznie niedozatrzymania! A wolnego go nie widze, duzo uprzedza i stara sie, biega odbiera, jakby wszyscy grali CONAJMNIEJ TAK!KondzioJuveFans pisze:za co Sissoko??LordRahl pisze:Powiem Wam, ze nie patrze na ten turniej. Zauwazcie pewna rzecz, od 2003 sezonu jest Trofeo TIM bodajze i Juve wygralo tylko raz w sezonie ostatnim. Zawsze przegrywalismy i sezon szedl dobrze albo swietnie, a jak wygralismy ten turniej w sezonie 7 miejsce. Jesli to ma byc wyznacznik moga przegrac :-D Wyroznic nalezy z naszych pilkarzy Sissoko, Pepe i jak zywkle Kielona. REszta przecietnie.
nie dał rady Sneijderowi , i jest tak wolny , że masakara...
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- juventini22
- Juventino
Motta jodyna zazywal czy komus obciag................... bo ma fioletowa buzke
- LordRahl
- Juventino
Melo nie wypatrzylem, chyba tylko raz Momo bardziej rzuca sie w oczy, ale Felipe spelnia swoja role jest niewidoczny ale skuteczny.KondzioJuveFans pisze:Melo też dużo biega , zaliczył trochę odbiorów i zagrał dokładnie piłki do kolegów , Brazylijczyk gra dzisiaj lepiej niż MomoLordRahl pisze:Bramke troszke zawalil ale patrz kogo mial przed soba i to byl strzal marzenie, idealny, praktycznie niedozatrzymania! A wolnego go nie widze, duzo uprzedza i stara sie, biega odbiera, jakby wszyscy grali CONAJMNIEJ TAK!KondzioJuveFans pisze:
za co Sissoko??
nie dał rady Sneijderowi , i jest tak wolny , że masakara...
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Po tym klasowym (w szkole sie tak mowilo: "gramy klasowy", i oto mi wlasnie chodzi) meczu pochwalic nie moge nikogo! Ale "wyroznic" mozna:
- De Ceglie - ten gosciu jest mega slaby (a przypominam - najprawdopodobniej Marotta nie interesuje sie zadnym lewym obronca). Garbatego z reszta mozna opisac w podobnych "superlatywach".
- procz fauli Melo (czyli standart z poprzedniego sezonu), to nie odnotowalem obecnosci srodka pomocy.
- Pepe i Lancafama pokazali jak graja z lepszymi przeciwnikami... czyli kompletnie bez glowy, kompletnie na dzikusa, kompletnie bez pomyslunku. Rezerwa, nothing more. Przy czym wloski Cristiano po kazdym swoim faulu mial ogrmone pretensje do sedziego - po takich krzykach w meczu ligowym czy na arenie europejskiej (nie mowiac juz o LM) koles lapie zolta, przez przypadek dostaje kolejna zolta, np. za lapsko i adios <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Faaaaajny interes zes Marotta zrobil, nie ma co... (przypominam: oddanie Giovinco zamiast wyzbycie sie Lancy).
- nasz stary atak, to juz niestety nie to co kiedys...
- aha, przy Interze wygladalismy jakbysmy byli jakims anonimowym beniaminkiem, ktory dopiero co awansowal do Serie A.
- i jeszcze te nasze zabiedzone stroje... wygladamy jakbysmy przyjechali z 3 ligi rumunskiej.
Okej, to tylko jakis smieszny turniej, ale nie sadze ze nasi kopacze graja na 34% swoich mozliwosci.
Panie i Panowie, po tych kilku meczach w nowym sezonie, realnie patrzac, to nawet o piate miejsce moze byc baaaardzo ciezko.
DZiekuje, dobranoc... a nie, zapomnialem, jeszcze rozgrywka z Milanem.
- De Ceglie - ten gosciu jest mega slaby (a przypominam - najprawdopodobniej Marotta nie interesuje sie zadnym lewym obronca). Garbatego z reszta mozna opisac w podobnych "superlatywach".
- procz fauli Melo (czyli standart z poprzedniego sezonu), to nie odnotowalem obecnosci srodka pomocy.
- Pepe i Lancafama pokazali jak graja z lepszymi przeciwnikami... czyli kompletnie bez glowy, kompletnie na dzikusa, kompletnie bez pomyslunku. Rezerwa, nothing more. Przy czym wloski Cristiano po kazdym swoim faulu mial ogrmone pretensje do sedziego - po takich krzykach w meczu ligowym czy na arenie europejskiej (nie mowiac juz o LM) koles lapie zolta, przez przypadek dostaje kolejna zolta, np. za lapsko i adios <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Faaaaajny interes zes Marotta zrobil, nie ma co... (przypominam: oddanie Giovinco zamiast wyzbycie sie Lancy).
- nasz stary atak, to juz niestety nie to co kiedys...
- aha, przy Interze wygladalismy jakbysmy byli jakims anonimowym beniaminkiem, ktory dopiero co awansowal do Serie A.
- i jeszcze te nasze zabiedzone stroje... wygladamy jakbysmy przyjechali z 3 ligi rumunskiej.
Okej, to tylko jakis smieszny turniej, ale nie sadze ze nasi kopacze graja na 34% swoich mozliwosci.
Panie i Panowie, po tych kilku meczach w nowym sezonie, realnie patrzac, to nawet o piate miejsce moze byc baaaardzo ciezko.
DZiekuje, dobranoc... a nie, zapomnialem, jeszcze rozgrywka z Milanem.
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2010, 21:33 przez BlackJacky, łącznie zmieniany 1 raz.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- L0K3R
- Juventino
jedyny plus tej porażki będzie taki, że zaraz oglądne sobie Juve - Milan
nie będe musiał czekać 
a wracając do gry to... dość przeciętnie nasi zagrali... Del Piero miał swoją szansę z wolnego... mam nadzieję, że z Milanem pokażemy się z lepszej strony... duet Diego - Amauri ich załatwi (o ile taki będzie);) i mam nadzieję, że przy Ronaldinho (o ile zagra) nie będzie stał Grygera

a wracając do gry to... dość przeciętnie nasi zagrali... Del Piero miał swoją szansę z wolnego... mam nadzieję, że z Milanem pokażemy się z lepszej strony... duet Diego - Amauri ich załatwi (o ile taki będzie);) i mam nadzieję, że przy Ronaldinho (o ile zagra) nie będzie stał Grygera

- Lypsky
- Juventino
Ja nawet nie łudzę się, że z takim Pepe czy innym Grygerą możemy coś osiągnąć. Bez żartów panowie, ci nieudacznicy obrażają te barwy. Niech Marotta sprzeda Diego, on tu nie pasuje.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- KondzioJuveFans
- Juventino
w jakim sensie nie pasuje?? jest za dobry ? czy jakiś inny powódLypsky pisze:Ja nawet nie łudzę się, że z takim Pepe czy innym Grygerą możemy coś osiągnąć. Bez żartów panowie, ci nieudacznicy obrażają te barwy. Niech Marotta sprzeda Diego, on tu nie pasuje.
- juventini22
- Juventino
Przypomne wam ze to wy najperw chwialiliscie molinaro jaki to wspanialy lewy obronca a pozniej zdecydowana wiekszosc chwilila de ceglie, ja jako jeden z niewilu pisalem non toper ze to trewniak, to mnie obrazaliscie ze sie nie znam itd, na kogo wyszlo??????
- FanJuveMielec
- Juventino
chyba ty nie pasujesz... a kto będzie gre prowadziłLypsky pisze:Ja nawet nie łudzę się, że z takim Pepe czy innym Grygerą możemy coś osiągnąć. Bez żartów panowie, ci nieudacznicy obrażają te barwy. Niech Marotta sprzeda Diego, on tu nie pasuje.

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Cóż to była za żałosna gra... wyglądało to tak jakby nasi mieli kisiel w majtach. Wstyd, a zarazem szczęście że tylko 1-0 bo mogli nas ośmieszyć strzelając jeszcze ze 3, od nas to ja tylko 1 akcję przypominam sobie :lol:
Już się nie mogę doczekać sezonu i Grygery na boisku jak będzie biegł za piłką i nagle zrobi fiku miku na niej, czekam też na sprzedaż Diego, mamy przecież Martineza, który jest wart 12 mln, a bije na łeb Krasicia, Elię, i inne takie...
Już się nie mogę doczekać sezonu i Grygery na boisku jak będzie biegł za piłką i nagle zrobi fiku miku na niej, czekam też na sprzedaż Diego, mamy przecież Martineza, który jest wart 12 mln, a bije na łeb Krasicia, Elię, i inne takie...
- KondzioJuveFans
- Juventino
Ja tylko czekam co powie Marotta w wywiadzie jeśli ktoś zapyta go o Atak naszego Juve.... Del Piero to już nie jest to samo co kiedyś ... owszem miał pare przebłysków , ale to już nie to. Diego jeśli on zostanie sprzedany to nasza ofensywa [*]
- Kingofthehill
- Juventino
Felipe Melo gra bardzo dobrze porownujac z tamtym sezonem...
Lanzafame sie stara tak jak Pepe... Ogolna gra jest calkiem calkiem a bramka stracona po ladnym strzale a nie bledzie juve... tylko cos Treze niewidoczny...
Lanzafame sie stara tak jak Pepe... Ogolna gra jest calkiem calkiem a bramka stracona po ladnym strzale a nie bledzie juve... tylko cos Treze niewidoczny...