Sparing (18.07): HSV 0-0 JUVENTUS
- deszczowy
- Juventino
Jak na razie... jest... na boisku.nowik92 pisze:Co ten Martinez robi, bo ciężko to nazwa grą??
Legro... :doh:
Diego szarpie. Ale jakoś mu na razie nie chce wejść. A może wyjść? Poda ktoś pełen skład??
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Bez tej paniki, bo niektórzy już pod siebie robią... Martinez gra słabo, w zespole wyróżnia się tylko Momo i Storari, ale nie zapominajcie, że w takim składzie to my grać nie będziemy... Co to za obrona? Lanzafame też w pierwszym składzie pojawiać się zbyt często nie będzie. Spokojnie... Mamy jeszcze około miesiąca czasu przygotowań do sezonu. Kwalifikacji do LE z ogórem nie liczę, bo i przy takiej marnej dyspozycji wygramy gładko.
- Tharp
---Diego-------------------
Lanzafame------Martinez
-----------------Ekdal-----
----Sissoko----------------
De Ceglie-----------Motta
----Legro-----ktostam----
--------Storari-------------
Patrze na ten mecz jednym okiem, i w sumie nie zwrocilem na nic specjalnej uwagi. Lanzafame kiepsko wrzuca, Martinez ogolnie slabiutko, Ekdal sie fajnie pilki trzyma, a Sissoko ku mojemu zaskoczeniu ma czarny kolor skory.
---Diego-------------------
Lanzafame------Martinez
-----------------Ekdal-----
----Sissoko----------------
De Ceglie-----------Motta
----Legro-----ktostam----
--------Storari-------------
Patrze na ten mecz jednym okiem, i w sumie nie zwrocilem na nic specjalnej uwagi. Lanzafame kiepsko wrzuca, Martinez ogolnie slabiutko, Ekdal sie fajnie pilki trzyma, a Sissoko ku mojemu zaskoczeniu ma czarny kolor skory.
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2010, 19:28 przez Tharp, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ciro85
- Juventino
Wyróżniłbym jeszcze Diego :]mrozzi pisze:Bez tej paniki, bo niektórzy już pod siebie robią... Martinez gra słabo, w zespole wyróżnia się tylko Momo i Storari, ale nie zapominajcie, że w takim składzie to my grać nie będziemy... Co to za obrona? Lanzafame też w pierwszym składzie pojawiać się zbyt często nie będzie. Spokojnie... Mamy jeszcze około miesiąca czasu przygotowań do sezonu. Kwalifikacji do LE z ogórem nie liczę, bo i przy takiej marnej dyspozycji wygramy gładko.
A Lanzafame, az tak tragicznie nie gra 2-3 razy błysnał. Wiecej było go widać od Martineza.
- rh
- Juventino
Diego stara sie faktycznie, rozgrywa, podaje ale nie strzela. no moze oprocz minimalnie przestrzelonego wolnego. mi z kolei calkiem podoba sie gra Lanzafame. stara sie ch lopak. kilka fajnych podan. Storari to pewny punkt w obronie.
od poczatku 2 polowy wychodzi Del Piero chyba. zobaczymy co sie zmieni i kto rozegra caly mecz. oby nie Martinez
od poczatku 2 polowy wychodzi Del Piero chyba. zobaczymy co sie zmieni i kto rozegra caly mecz. oby nie Martinez

- Marian.
- Juventino
Dawidzie, kibicu HSV, mógłbyś podać wyjściową jedenastkę swojej drużyny ?
Widzę, że mamy naprawdę zdolną młodzież. Szkoda ich marnować i dlatego myślę, że tacy zawodnicy jak Ekdal, Lanzafame, Pasuato czy Marrone będą mieli szanse wykazać się w przyszłym sezonie na boiskach SerieA w barwach Juve, oczywiście. W poprzednim meczu najbardziej podobał mi się Ekdal, dziś Lanzafame. Choć jest jeden mankament. Przypomina mi swoją grą żelka, a to nie jest fajne :doh:.
Widzę, że mamy naprawdę zdolną młodzież. Szkoda ich marnować i dlatego myślę, że tacy zawodnicy jak Ekdal, Lanzafame, Pasuato czy Marrone będą mieli szanse wykazać się w przyszłym sezonie na boiskach SerieA w barwach Juve, oczywiście. W poprzednim meczu najbardziej podobał mi się Ekdal, dziś Lanzafame. Choć jest jeden mankament. Przypomina mi swoją grą żelka, a to nie jest fajne :doh:.

- Simi
- Qualità Juventino
Ja nie wiem co to ma do meczu, ale ok. :doh: Gallas z tego co czytałem obierze kierunek albo do Niemiec albo do Grecji. Nie wykluczone jest także miejsce, zwane inaczej zatoką Perską.David757 pisze:Ponoć nie dogadaliście się z Williamem Gallasem co do jego pensji... Mam nadzieję, że zawita u nas!
Przypominam poniektórym użytkownikom, że to nie jest chat.
Co do meczu, jak dla mnie dobra gra Momo, Lanzafame, Storariego. Diego próbuje ale jak na razie nie udaje się, lecz trzymam dalej kciuki żeby coś władował. Na minus na pewno Martinez, który nie potrafi odnaleźć się na prawej flance.
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2010, 19:32 przez Simi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gandalf8
- Juventino
Ciro85 pisze:Mam nadzieję, ze za Martineza w II połowie wejdzie Pasquato.
Zdziwiło mnie to, ze obok Legro gra Ferrero a nie Alcibiade.
Boki słabo niestety, wiekszosc ciekawych akcji poszło środkiem.
Ten Ferrero nie gra nie aż tak źle - zauważyłem, że odebrał piłkę napastnikowi HSV, gdy ten już prawie na czystą pozycję wychodził. Co nie zmienia faktu, że nasza obrona to Storari

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.