Serie A (35): JUVENTUS 3-0 Bari
- Bianco, nero e..Del Piero
- Juventino
Dokładnie jak Roma wygra to jakiś cień szans pozostanie na 4 msce.....^Slim^ pisze:Dlatego dziś wieczorem wszyscy trzymamy kciuki za Rome podwójnie!<<W@jTEk>> pisze: Jeśli doria przegra tabela wtedy taka :
4.Palermo 35 58
5.Sampdoria 35 57
6.Juventus 35 54
7.Napoli 35 53
No jest już dużo lepiej ale do LM daleko WIERZYMY DO KOŃCA!
"Nie ma nikt takiej nadziei jak ja"

- tabo89
- Juventino
Giacobbneri pisze:Ma ktoś linka do zajścia Alex - Zaccheroni ?
http://www.mediafire.com/?nyohwdzmg3oFeeps pisze:Też bym poprosił o ten link z Alexem.
Roma jak na razie nam pomaga a dokładniej Totti (1-0 HT)
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2010, 21:31 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.
- leniup
- Redaktor
- Marcin_FCJ
- Juventino
A ja mam szczerze głęboko w d.... bramki Iaquinty. W meczu z Interem mógł pokazać swoją prawdziwą wartość. A ta jego radość po golu zupełnie nie na miejscu. Jeśli zdobywanie goli przeciwko Bari to szczyt jego marzeń i możliwości to chętnie bym go pożegnał.
- Wojtek
- Juventino
coś ty taki ostry ? Iaquinta cieszył się jak głupi bo strzelił 1 gola po bardzo długiej kontuzji i nie dziwie się chłopakowi...Marcin_FCJ pisze:A ja mam szczerze głęboko w d.... bramki Iaquinty. W meczu z Interem mógł pokazać swoją prawdziwą wartość. A ta jego radość po golu zupełnie nie na miejscu. Jeśli zdobywanie goli przeciwko Bari to szczyt jego marzeń i możliwości to chętnie bym go pożegnał.
Z napastników to Iaquinta zostanie w juve

Do wylotu są Amauri i Treze...
- wagner
- Juventino
za tydzień strzeli amauri 2 bramki, wtedy do wylotu jest iaquinta i trezeguet, za 2 tygodnie trezeguet strzeli i na forum zacznie się pisanie amauri iaquinta out :rotfl: :rotfl: pfff to się nazywa konsekwencja :rotfl:<<W@jTEk>> pisze:coś ty taki ostry ? Iaquinta cieszył się jak głupi bo strzelił 1 gola po bardzo długiej kontuzji i nie dziwie się chłopakowi...Marcin_FCJ pisze:A ja mam szczerze głęboko w d.... bramki Iaquinty. W meczu z Interem mógł pokazać swoją prawdziwą wartość. A ta jego radość po golu zupełnie nie na miejscu. Jeśli zdobywanie goli przeciwko Bari to szczyt jego marzeń i możliwości to chętnie bym go pożegnał.
Z napastników to Iaquinta zostanie w juve![]()
- Łukasz
- Juventino
W związku z taką a nie inną dyspozycją panów Trezeguet i Amauri oraz prawdopodobnym sprowadzeniem nowej "9" - dobrze by było, żeby Iaq został.Marcin_FCJ pisze:A ja mam szczerze głęboko w d.... bramki Iaquinty. W meczu z Interem mógł pokazać swoją prawdziwą wartość. A ta jego radość po golu zupełnie nie na miejscu. Jeśli zdobywanie goli przeciwko Bari to szczyt jego marzeń i możliwości to chętnie bym go pożegnał.
- Feeps
- Juventino
Tabo podziękować, akurat tego momentu nie widziałem.
Alex troszkę się zdenerwował
Co do meczu już się wypowiadałem, elegancko ważne 3 pkty i szanse jakieś są.
Roma remisuję, wspieram ich poprzez oglądanie transmisji na Sopcaście polecam reszcie
Alex troszkę się zdenerwował

Co do meczu już się wypowiadałem, elegancko ważne 3 pkty i szanse jakieś są.
Roma remisuję, wspieram ich poprzez oglądanie transmisji na Sopcaście polecam reszcie

Nie ma nic piękniejszego niż Juve
- blads
- Juventino
akurat co to to niewagner pisze:za tydzień strzeli amauri 2 bramki, wtedy do wylotu jest iaquinta i trezeguet, za 2 tygodnie trezeguet strzeli i na forum zacznie się pisanie amauri iaquinta out :rotfl: :rotfl: pfff to się nazywa konsekwencja :rotfl:<<W@jTEk>> pisze:coś ty taki ostry ? Iaquinta cieszył się jak głupi bo strzelił 1 gola po bardzo długiej kontuzji i nie dziwie się chłopakowi...Marcin_FCJ pisze:A ja mam szczerze głęboko w d.... bramki Iaquinty. W meczu z Interem mógł pokazać swoją prawdziwą wartość. A ta jego radość po golu zupełnie nie na miejscu. Jeśli zdobywanie goli przeciwko Bari to szczyt jego marzeń i możliwości to chętnie bym go pożegnał.

- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
i bardzo dobrze.
ostatni sezon fuksem udalo sie zaliczyc to 2gie miejsce i jakos przeszlo bez echa. teraz gdybysmy znow awansowali do LM nikt by nie ruszyl naszego wspanialego zarzadu. teraz bedzie to jasne musi byc trzesienie ziemi. osobiscie wolalbym zeby Juventus nie gral w LE albo szybko odpadl w przyszlym sezonie. dla prawdziwego Juventusu to jest wstyd grac w LE. niech w koncu ktos zatrzesie tym Juventusem bo ja juz nie chce ogladac takiego zespolu.
ostatni sezon fuksem udalo sie zaliczyc to 2gie miejsce i jakos przeszlo bez echa. teraz gdybysmy znow awansowali do LM nikt by nie ruszyl naszego wspanialego zarzadu. teraz bedzie to jasne musi byc trzesienie ziemi. osobiscie wolalbym zeby Juventus nie gral w LE albo szybko odpadl w przyszlym sezonie. dla prawdziwego Juventusu to jest wstyd grac w LE. niech w koncu ktos zatrzesie tym Juventusem bo ja juz nie chce ogladac takiego zespolu.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- wagner
- Juventino
tak, tak tylko gdy amauri w tamtym sezonie strzelał gole m.in realowi, milanowi i rok temu były pogłoski o jego zainteresowaniu przez real, 100% forum juvepoland wypowiadało się coś w sytlu: nigdy w życiu itd. jest to brak konsekwencji wypowiedzi... boo co amauri rok i 2 lata temu był dobrym pilkarzem a teraz zapomniałjak sięgra? litości, brak formy u tego zawodnika plus żałosne zagrania do napastniów (mówie tu o piłkach prostopadłych, dośrodkowaniach itd) powodują taką a nie inną sytuację... a ja samego amauriego cenię (myślę ze to numer 1 jeśli chodzi o strzały głową w serie a), podobnie jak resztę naszych napastników, tyle tylko że david odejdzie, a nie jestem zwolennikiem żeby opuszczało nas 2 napastników z obecnych 4, jednym słowem wole 1 napsatnika za 30 euro niż 2 za 15, bo innego rozwiązanie nie widzę...blads pisze:akurat co to to niewagner pisze:za tydzień strzeli amauri 2 bramki, wtedy do wylotu jest iaquinta i trezeguet, za 2 tygodnie trezeguet strzeli i na forum zacznie się pisanie amauri iaquinta out :rotfl: :rotfl: pfff to się nazywa konsekwencja :rotfl:<<W@jTEk>> pisze:
coś ty taki ostry ? Iaquinta cieszył się jak głupi bo strzelił 1 gola po bardzo długiej kontuzji i nie dziwie się chłopakowi...
Do wylotu są Amauri i Treze...zawsze uważałem Vicka za dobrego zawodnika bez względu na wszystko a Amauriego za szmelc co do treze tego nie powiem bo on już swoje dla tego klubu zrobił. Powinien odejśc zrobic miejsce dla innych jego czas już w tym klubie dobiegł końca
- jarmel
- Redaktor
A chociażby Candreva?mnowo pisze:Ja bym mimo wszystko wyróżnił Marchisio. W bezbarwnej pierwszej połowie to on przede wszystkim potrafił zabłyszczeć - zarówno w odbiorze piłki (!) jak w ofensywie.Pluto pisze:Słabiutki występ. Od scenariusza, który powtarzaliśmy w tym sezonie w nieskonczonosc uchronil nas geniusz Buffona. Na plus oprocz Gigiego srodek obrony i Iaquinta. Reszta jak zwykle czyli bardzo przecietnie.
#AllegriOut