Serie A (32): Udinese 3-0 JUVENTUS
- juventini22
- Juventino
Ja nie chce wyjsc na kogos co tylko krytykuje, ale jak mozna zdjac alexa co stara sie jest aktywny,a amauri gra????????????? On tlko sie przewraca i macha rekami, ?? nop jak???????????????? to teraz moze jeszcze zebine wpuscic do kompletu za melo co dobrze gra i nawet remisu nie bedzie, jak sie tak bronimy zeby nie zagrac w lm
- Azrael
- Juventino
Del Piero grał najlepiej z naszych piłkarzy z tą jednak wadą(?), że grał sam ze sobą.cieslik pisze:Ktoś mówił, że tylko DP jest dziś aktywny i się stara. Widocznie Zac stwierdził, że może sam wygrać mecz i, nie daj boże, przybliżyć nas do LM :shock: Trzeba było za karę go usadzić!
Nie mogę patrzeć na to jak nasi piłkarze grają. To się nie mieści w głowie. Może jeszcze ustrzelą honorową bramkę...
Jest w ogóle jeszcze sens realnie myśleć o Lidze Mistrzów?
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2010, 22:27 przez Azrael, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam!
- Bianco, nero e..Del Piero
- Juventino
Gratuluję trenerowi. Ściągnięcie Del Piero powoduje ,że w tym meczu już na 100 % nic nie zdziałamy.

- pan Zambrotta
- Juventino
- Kubba
- Juventino
Dziękuje dobranoc.
Liga Mistrzów poszła w pi... Oby tak dalej a i w UEFA nie zagramy!
Giovinco? Nasz trenerinho powinien jakiegoś obrońce dać a nie, bo po co on? Myśli, że strzelimy może dwie bramki? Yhy...
Liga Mistrzów poszła w pi... Oby tak dalej a i w UEFA nie zagramy!
Giovinco? Nasz trenerinho powinien jakiegoś obrońce dać a nie, bo po co on? Myśli, że strzelimy może dwie bramki? Yhy...
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2010, 22:29 przez Kubba, łącznie zmieniany 2 razy.
- juventini22
- Juventino
widzieliscie nasz zarzad? secco siedzi- prawie spi, patrzy na zegarek ile jeszcze bedzie musial tych niedorajdow patrzec, ja czekam na 2011 i oby powrot lucka, bo inaczej moze nasz czekac nieciekawa przyslosc, LUCEK WROC
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Ja juz nie mogę patrzeć na Amauriego... Brzydzę się
- cieslik
- Juventino
To lepiej, żeby nikt nie grał, czy chociaż jeden próbował, dryblował i strzelał? Teraz jedynie możemy patrzeć na wybicia obrońców, płaczącego Amauriego i grające Udinese... Co się porobiło?Azrael pisze:Del Piero grał najlepiej z naszych piłkarzy z tą jednak wadą(?), że grał sam ze sobą.cieslik pisze:Ktoś mówił, że tylko DP jest dziś aktywny i się stara. Widocznie Zac stwierdził, że może sam wygrać mecz i, nie daj boże, przybliżyć nas do LM :shock: Trzeba było za karę go usadzić!
Nie mogę patrzeć na to jak nasi piłkarze grają. To się nie mieści w głowie. Może jeszcze ustrzelą honorową bramkę...

Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2010, 22:31 przez cieslik, łącznie zmieniany 1 raz.
"Od kiedy przybyłem do Juventusu cel na każdy sezon jest jeden - zdobycie scudetto. Dlatego niezrealizowanie go traktuje jako porażkę." M.Camoranesi
- Vojtimar
- Juventino
Mnie te stracone bramki i porażki nie przerażają to już zabawne sie robi. A nie gramy dziś fatalnie. Okazji nie ma, ale nie ma tragedii jak wiele razy w tym sezonie.
Bonus level od treneiro: ściągnięcie Alexa najlepszego gracza na boisku. Drewniany Amaurinho dalej jest na boisku
To jeszcze Grygera za Camora i murujemy bramke!
Bonus level od treneiro: ściągnięcie Alexa najlepszego gracza na boisku. Drewniany Amaurinho dalej jest na boisku

To jeszcze Grygera za Camora i murujemy bramke!
Z Juve na dobre i złe!
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
hahahahah
- bendzamin
- Redaktor