Sparing: Al-Ittihad 2-2 JUVENTUS
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
zabić go! @@ zobaczcie tam jest Palladino! Szykuje się powrót!mnowo pisze:Ja jestem pod wrażeniem odwagi i tupetu co poniektórych arabskich kibiców JuventusuZnajdź szczegół nie pasujący do obrazka:
co do meczu pisałem to wcześnej.
ten sparing to jakieś jaja.
EDIT: Subiskiin, flaga jest dobrze, Arabowie patrzą i piszą odwrotnie.
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2009, 21:05 przez dr.DeV, łącznie zmieniany 2 razy.

- Jaro
- Juventino
dr.DeV pisze:zabić go!mnowo pisze:Ja jestem pod wrażeniem odwagi i tupetu co poniektórych arabskich kibiców JuventusuZnajdź szczegół nie pasujący do obrazka:
co do meczu pisałem to wcześnej.
ten sparing to jakieś jaja.
Kamikadze

Nie wiem czemu tyle niezadowolenia...Przecież wynik 2-2 na wyjeździe nie jest złym wynikiem wystarczy bezbramkowy remis na własnym boisku 8)
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2009, 21:04 przez Jaro, łącznie zmieniany 1 raz.
- eslk
- Juventino
Dobra, dobra, ale jak Giovinco dostał kontuzji w takim durnowatym meczu i bedzie pauzował przez pare tygodni, to ja dziękuje. Wie ktos, czy to cos powaznego? Dokopaliscie sie do jakiegos newsa na ten temat?
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Co do tego zdjęcia, to moja wersja jest taka, że oni myślą, że ten koleś założył koszulkę alternatywną, ale mogę się mylić.
Świetny mecz, nie oglądałem. Hiddink negocjuje z lwami, a my nie potrafimy wygrać z tygrysami.
Świetny mecz, nie oglądałem. Hiddink negocjuje z lwami, a my nie potrafimy wygrać z tygrysami.
- quentin
- Juventino
No to zaraz się Blanc wypowie, że "wywalczyliśmy remis na gorącym terenie, gdzie niewiele drużyn wygrywa. Nasi przeciwnicy to najlepsza drużyna globu, tyle, że nie miała okazji tego jeszcze udowodnić. Ferrara świetnie poradził sobie na ławce i rozważamy przedłużenie z nim kontraktu do 2050 r. Hiddink może zapomnieć o Juve, bo to za wysokie progi dla niego."
- Brutalo
- Juventino
Komedii ciąg dalszy. Zero pomysłu, zero taktyki, zero składnych akcji. Pełen spontan jak zgraja chłopaczków z osiedla która dostała te same koszulki. Wszystko przez brak koncepcji i pomysłu, z góry przydzielonych zadań na boisku.
Del Piero generalnie in plus. Przyśpieszenie i dynamiczność z przed kilku sezonów już nie wrócą, ale przegląd pola, asysty i podania na swoim, najwyższym poziomie. Napastnicy rażąco nieskuteczni (szczególnie Amauri, choć nazywanie go drewnem nie przystoi... nie mam pojęcia dlaczego zatracił skuteczność)...
Marchisio raczej bez błędów, walecznie. Poulsen pozytywnie w odbiorze, bramka. De Ceglie bardzo słabo, zmartwiła mnie jego postawa a strzał w baner wręcz śmieszny. Obrona spontaniczna, sklejona. Ariaudo chyba lepiej niż Legro, Canna bez błędów po wejściu. Grgera :lol: . Molinaro bardzo pozytywnie, ale niestety kontuzja. Grosso mizernie. Manninger chaotycznie i niepewnie, a przy koźle piłki przypomniał mi się Tomek Kuszczak. Oby to była tylko wpadka.
Generalnie komedii ciąg dalszy. Ciro, błagam, podaj się do dymisji. Stwierdź że to za duże progi, że sobie nie radzisz i pozostań w naszych wspomnieniach jako wspaniały obrońca a nie jako... pomylony trener.
Del Piero generalnie in plus. Przyśpieszenie i dynamiczność z przed kilku sezonów już nie wrócą, ale przegląd pola, asysty i podania na swoim, najwyższym poziomie. Napastnicy rażąco nieskuteczni (szczególnie Amauri, choć nazywanie go drewnem nie przystoi... nie mam pojęcia dlaczego zatracił skuteczność)...
Marchisio raczej bez błędów, walecznie. Poulsen pozytywnie w odbiorze, bramka. De Ceglie bardzo słabo, zmartwiła mnie jego postawa a strzał w baner wręcz śmieszny. Obrona spontaniczna, sklejona. Ariaudo chyba lepiej niż Legro, Canna bez błędów po wejściu. Grgera :lol: . Molinaro bardzo pozytywnie, ale niestety kontuzja. Grosso mizernie. Manninger chaotycznie i niepewnie, a przy koźle piłki przypomniał mi się Tomek Kuszczak. Oby to była tylko wpadka.
Generalnie komedii ciąg dalszy. Ciro, błagam, podaj się do dymisji. Stwierdź że to za duże progi, że sobie nie radzisz i pozostań w naszych wspomnieniach jako wspaniały obrońca a nie jako... pomylony trener.
- jarmel
- Redaktor
Widzialem tylko druga polowe i zauwazylem doba gra Giovinco, dziwne to jest czemu nie wystepuje zbyt czesto w normalnych ligowych meczach.. Tak bylo za Ranieriego i teraz tez, wiec chyba poprostu obija sie na treningach :shock:
Ten mecz byl dla mnie pewnego rodzaju przelomem. Peklem. Moja cierpliwosc do Amauriego sie skonczyla, zawsze go bronilem, ale.. nie strzelic jakiemus tam arabowi bedac sam na sam + kilka innych okazji? Bez przesady...
Ten mecz byl dla mnie pewnego rodzaju przelomem. Peklem. Moja cierpliwosc do Amauriego sie skonczyla, zawsze go bronilem, ale.. nie strzelic jakiemus tam arabowi bedac sam na sam + kilka innych okazji? Bez przesady...
#AllegriOut
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Poziom kopaniny żenujący, mecz towarzyski więc nie ma się co rozpisywać.
Może tylko warto zaznaczyć postawę garbatego drewna na lewym skrzydle.
Coraz bardziej przypomina młodszego brata Grygery, jakie on ma atuty? Czysto piłkarskie umiejętności?
Może tylko warto zaznaczyć postawę garbatego drewna na lewym skrzydle.
Coraz bardziej przypomina młodszego brata Grygery, jakie on ma atuty? Czysto piłkarskie umiejętności?
calma calma
- jarmel
- Redaktor
Dokladnie, zastanawiam sie nad tym za kazdym razem gdy widze go na boisku, ale jeszcze nie znalazlem odpowiedzi na to pytanie.Pluto pisze: Może tylko warto zaznaczyć postawę garbatego drewna na lewym skrzydle.
#AllegriOut
- J*kr*U*a*V*ki*E
- Juventino
Subiskiin pisze:A może macie na myśli tego kibica w koszulce Interu?? ;p hehehe...na szubienice z nimmnowo pisze:Ja jestem pod wrażeniem odwagi i tupetu co poniektórych arabskich kibiców JuventusuZnajdź szczegół nie pasujący do obrazka:
oczywiście żart
- LordJuve
- Juventino
Skoro Lippi na niego stawia...to dlaczego Ferrara miałby tego nie robić? Poza tym, jaką ma alternatywę?jarmel pisze:Dokladnie, zastanawiam sie nad tym za kazdym razem gdy widze go na boisku, ale jeszcze nie znalazlem odpowiedzi na to pytanie.Pluto pisze: Może tylko warto zaznaczyć postawę garbatego drewna na lewym skrzydle.
EDIT
Chłopy, chodzi wam o Grosso czy De Ceglie? A może o obu...