Piwo
- białas
- Juventino
jak już wcześniej pisałem, piję Tyskie, rzadziej Żubra i Żywca, ale ostatnio zaczałem co nieco eksperymentować i trafiła mi się m.in. Perła, Ciechan (Miodowy i Wyborowy) oraz Łomża w dwóch postaciach. i muszę przyznać, że te eksperymentry wypadają całkiem nieźle.
- SZAGI
- Juventino
mimo, iż Perła rządzi to jednak powoli odstawiam koncerniaki na bok... w sensie "powoli" to dość rozległe słowo, gdyż często po prostu nie ma wyjścia, ale powiedzmy, że jest to długotrwały etap...
wszystkim miłośnikom piwnego trunku polecam stronę http://www.browamator.pl/
produkcja własnego piwa domowego nie jest trudna, z początku nie jest też tania, jednak spokojnie po czasie się zwróci, ale przede wszystkim daje dużo satysfakcji. mogę się założyć, że kto raz uwarzy swoje piwo, to przestanie zwracać uwagę w markecie na koncerniaki ;] wręcz zacznie się brzydzić.
wszystkim miłośnikom piwnego trunku polecam stronę http://www.browamator.pl/
produkcja własnego piwa domowego nie jest trudna, z początku nie jest też tania, jednak spokojnie po czasie się zwróci, ale przede wszystkim daje dużo satysfakcji. mogę się założyć, że kto raz uwarzy swoje piwo, to przestanie zwracać uwagę w markecie na koncerniaki ;] wręcz zacznie się brzydzić.
- Monte Cristo
- Juventino
A pil ktos z was piwo Duff? Te z Simpsonow
Ostatnio gdy bylem w Hiszpanii to sprobowalem i mi baaardzo smakowalo, Homer to ma dobrze!

Ostatnio gdy bylem w Hiszpanii to sprobowalem i mi baaardzo smakowalo, Homer to ma dobrze!
- Pan Mietek
- Juventino
Ja ostatnio piłem włoskie Peroni Nastro Azzuro - można dorwać m.in. w Auchanie i Realu. Polecam.
A moje ulubione - Carlsberg
A moje ulubione - Carlsberg
- Pan Mietek
- Juventino
Mi z kolei smakuje każde piwo które nie kosztuje 1,50Mi akurat to piwo nie smakuje Wink

A tego piwa "żywego" to będę musiał w końcu spróbować

- CzarnyZkultury
- Juventino
zdecydowanie Perła Chmielowa w brązowej butelce (w zielonej jest gorsza)

The Gits - Perła Boiz pisze: W mieście Lublinie często się pije
Ale nie Don Perignon
Wśród asfaltu i betonowych płyt
Tu rządzą Perła Boiz
A Perła wieczorami
Się leje pod blokami
To nie tylko smak, to jest tradycja
Patriotyzm lokalny
To jest wschodni styl, Perła Boiz to my
Perła płynie w naszej krwi