LM (gr. A) [03]: JUVENTUS 1-0 Maccabi
- white_wolv
- Juventino
A na transmisji z Onetu zadnych Chinoli i tym podobnych. Tylko stadion. Wreszcie sie doczekalem.
Iaq i Amauri na lawie, gra Giovinco - powinno byc ciekawie.
Iaq i Amauri na lawie, gra Giovinco - powinno byc ciekawie.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Jak na nasze życzenie, skład taki jaki większośc chciała, nie pozostaje nic jak ich rozbić
- dzodzik
- Juventino
Meczyk kosztuje coś koło 6 złoty. Można spokojnie przerwać transmisje i ponownie się połączyć więc nie musisz kupować nowej licencji. Mecz jest bez komentarza. Ogólnie to transmisja daje radę i nie zacina. Jak masz łącze przynajmniej 1 Mb powinno ci pójść bez problemu.cerb pisze:Macie jakis w pelni dzialajacy link do meczu?
Jak wyglada ogladanie na onecie? ile $ za mecz? i czy przerwie lacze mozna bezproblemu sie znow polaczyc czy zas trzeba placic?
"Szybki jak wiatr, cichy jak las, zażarty jak ogień, niewzruszony jak góra"
- Dianabol
- Juventino
http://atdhe.net/9941/watch-juventus-vs ... -haifa-fc-
Czasami sie przytnie ale ogolnie nie jest zle:)
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
http://www.fromsport.com/video-97725.html
Czasami przytnie przynajmniej mi ale cos sie da obejrzec na raty ale jest
Czasami przytnie przynajmniej mi ale cos sie da obejrzec na raty ale jest

- mati888
- Juventino
mnie stąd wywalało na początku, ze względu na zbyt dużą ilość widzówDianabol pisze:http://atdhe.net/9941/watch-juventus-vs ... -haifa-fc-
http://www.ustream.tv/channel-popup/supersp21102
po hiszpańsku, 10 pikseli, ale za to prawie nie tnie-właśnie ma jakąś słabość

e: no właśnie...chyba odłączyli...
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Kicek7
- Juventino
Wysłałem SMS na onecie jakies 5 minut po rozpoczęciu meczu, bo dopiero wróciłem do domu i kod mi nie przyszedł. Na darmowych stronach obejrzeć się nie da, żenada. Cieszy ustawienie, cieszy dobór zawodników. Widać, że Ciro ma łeb na karku i widzi co trzeba zmienić. Oby tylko były z tego wyniki.
- white_wolv
- Juventino
Niby zle nie jest, przez dobre 30 min siedzielismy na ich polowie. Ale prawda jest taka ze najgrozniejsza sytuacje mialo Maccabi - glowka z 4m na samym poczatku meczu - tylko Buffon mogl to obronic.
Ogolnie duzo posiadania pilki ale niestety malo skladnych akcji. Byly ze 2-3 przeblyski i swietne zagrania ale poki co nie chce nic wpasc. Jak nie pech to znowu brak zrozumienia. Licze ze cos ustrzelimy jednak.
Ogolnie duzo posiadania pilki ale niestety malo skladnych akcji. Byly ze 2-3 przeblyski i swietne zagrania ale poki co nie chce nic wpasc. Jak nie pech to znowu brak zrozumienia. Licze ze cos ustrzelimy jednak.
- stahoo
- Juventino
Podoba mi sie nasza gra. Trójka Diego-Camor-Seba graja ładnie dla oka, ale tak do 20 metra. Tam zawsze czeka 5-6 graczy makabi, którzy mozna powiedzieć, że ustawili autobus w bramce. Nie mielismy setek, za to 4 wolne, zmarnowane kolejno przez Grosso, Diego, Melo, Diego
3 wolne po faulach na Sebie
Aha- jak Buffon wyciągnął ta piłę w 2 minucie? 8)

Aha- jak Buffon wyciągnął ta piłę w 2 minucie? 8)
- GrandeAle
- Juventino
Niestety nie wypowiem się chocbym i chciał, bo nie mogę nigdzie uruchomic transmisji. Jakby nie było to czy gramy ładnie czy brzydko to już nie ma znaczenia przy takim układzie w tabeli. Ładną grą punktów i tym samym awansu nie wywalczymy 

- Vincitore
- Juventino
Apokalipsa z tym meczem, oglądałem szczerze powiedziawszy od 20 minuty, po walce z różnymi justinami, sopcastami, tv antsami poddałem się i zamówiłem ten feralny mecz na onecie za 6 zł. Jakość znakomita, brak komentarza, rewelacja od dzisiaj tylko tak będę oglądał Ligę Mistrzów.
Co do tego co udało mi się zobaczyć to tercet Seba - Diego - Camor działa bardzo dobrze, tylko mam wątpliwości do tego czy Trezeguet jest akurat idealnym napastnikiem na tę pozycję, nie mam zastrzeżeń do jego gry, ale coś mi się wydaję że nie do końca wykorzystujemy potencjał tego ustawienia.
Co do tego co udało mi się zobaczyć to tercet Seba - Diego - Camor działa bardzo dobrze, tylko mam wątpliwości do tego czy Trezeguet jest akurat idealnym napastnikiem na tę pozycję, nie mam zastrzeżeń do jego gry, ale coś mi się wydaję że nie do końca wykorzystujemy potencjał tego ustawienia.
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Czemu Trezeguet sie przewrocil przed polem karnym wychodzac sam na sam? Dziwne. Jesli nie bylo faulu to David jest niepowazny.
Co z tego, ze gramy ladnie, czesto atakujemy, Melo - Momo b. dobrze w destrukcji skoro brakuje zawsze ostatniego podania..... Jesli nic nie ustrzelimy to bedzie najbardziej frajersko przegrana Liga Mistrzow od dawna......
Co z tego, ze gramy ladnie, czesto atakujemy, Melo - Momo b. dobrze w destrukcji skoro brakuje zawsze ostatniego podania..... Jesli nic nie ustrzelimy to bedzie najbardziej frajersko przegrana Liga Mistrzow od dawna......
Make friends for life or make hardcore enemies!