No co tu mowic wiecej, zagralismy jak amatorzy, bez wiekszego pomysłu. Całe szczeście ze tak sie potoczyło a nie inaczej, szkoda naszych bramek, no ale co poradzic.
Buffon - wyłapał to co miał wyłapac, przytomnie zachowywał sie na przed polu.
Grygera - dobrze w obronie, ale widac małe nie dociągniecia, jak sam komentator na C+ podkreślił, "nie widzialem jeszcze Zdenka wrzucającego piłki w pole karne" może to i całe szczeście ?
Legro - zawalił przy bramce Crespo, wyskok na grubośc gazety, ogółem na minus.
Chiellini - weź sie Giorgio za trenowanie koordynacji i techniki, bo dawno nie widzialem tak próchnianego meczu w jego wykonaniu. Strasznie mnie irytował, w odbiorze w naszym polu karnym bardzo dobrze, ale jezeli juz przyszlo do jakiego kolwiek podania, wrzutki, to jak napisałem, drewno.
Grosso - zawalił przy pierwszej bramce, na minus.
Camoranesi - próbował, próbował, ale chyba zapomnial ze to nie gracze Livorno, ze z tymi piłkarzami będzie miec problem, minac itp. Za dużo motanin, to nie ten Camor co w meczu z Livorno, no ale i przeciwnik sie różni. Mimo to raczej na taki mały plus zasluguje.
Melo - bardzo dobry transfer, walczak jakich bylo potrzeba, biega, kosi, walczy, tego nam trzeba bylo, szkoda ze jego koledzy nie doceniaja jego wkładu w gre.
Poulsen - ludzie , on chyba przedreptał cały mecz, zamulony czy co ? zamiast przy pierwszej bramce biec i pomóc Zdenkowi, stanął jak wryty i sie patrzył. Wielki minus.
Marchisio - zasługuje na miejsce w pierwszej 11. Gracz ktory z meczu na mecz pokazuje jak ważny jest teraz w pomocy Juve. Mam nadzieje ze na mecz Bologna bedzie gotowy.
Iaquinta - to co mial, strzelił, szkoda tej okazji z drugiej połowy, mógł chociaż podac to Amauriemu.
Amauri - bezbarwnie, bez tego co zawsze pokazywał. Przyszła chyba zniżka formy, miejmy nadzieje że na krótko.
Treze - dobra zmiana, miejmy nadzieje że bedzie dalej strzelac takie bramki, a byc moze wróci do formy sprzed kilku lat i bedzie bombardowac bramke rywala tak samo jak kiedys ?
Giovinco - bezbarwnie...
Ogółem Juventus zbytnio sie nie pokazał. Tyle mam do powiedzenia.
Ciao :doh: