KRAKÓW:SOBOTA JUVENTUS-inter sport bar!!
- white_wolv
- Juventino
Dzieki Panowie za wczorajszy wieczor. Wynik niekorzystny ale to bylo jedno z najbardziej udanych spotkan w Sportbarze. Emocje niesamowite, szkoda ze w finalnej fazie meczu popsul je Drogba. Tlok jak cholera, 2 sale napchane kibicami Juve..nie zapomne tego ryku na pol miasta po bramce Vincentego.
Do domu dotarlem przed 3 a dynka to jeszcze mnie napiernicza..
Spoko bylo tez spotkac Laziale z krwi i kosci ktory uswiadomil nam ze kibice romy to "hołota z blokowisk"..
Do domu dotarlem przed 3 a dynka to jeszcze mnie napiernicza..
Spoko bylo tez spotkac Laziale z krwi i kosci ktory uswiadomil nam ze kibice romy to "hołota z blokowisk"..
- cygi
- Juventino
Hehe. Atmosfera faktycznie fajowa. Wynik niekorzystny, ale mecz w wykonaniu Juve na prawde bardzo dobry. Ah gdyby nie ta bramka do szatni.. No cóż, niech to będzie bodziec do dobrych ruchów transferowych i za rok zwojujemy Europe na 100% 

- white_wolv
- Juventino
no to kto na Rome ?
- tabo89
- Juventino
temat nie do takich rzeczy ale mysle ze nikt sie nie obrazi że tutaj napisalem
słuchajcie chłopaki jest do Was pytanie - czy ktoryś z Was jest kibicem Wisły i chodzi na mecze, bo chciałem się wybrać w najbliższym czasie i nie wiem czy mam jakąkolwiek szansę dostać bilet
nie orientujecie się ile dni przed meczem rozpoczynają sprzedaż biletów i ogólnie ile biletów jest w wolnej sprzedaży bo wiadomo że karnetow też na pewno trochę poszło a jak pytałem mailem w Wiśle to powiedzieli że takich informacji mi nie mogą udzielić
jakby ktoś miał info to piszcie na PW albo GG
z góry dzięki
słuchajcie chłopaki jest do Was pytanie - czy ktoryś z Was jest kibicem Wisły i chodzi na mecze, bo chciałem się wybrać w najbliższym czasie i nie wiem czy mam jakąkolwiek szansę dostać bilet
nie orientujecie się ile dni przed meczem rozpoczynają sprzedaż biletów i ogólnie ile biletów jest w wolnej sprzedaży bo wiadomo że karnetow też na pewno trochę poszło a jak pytałem mailem w Wiśle to powiedzieli że takich informacji mi nie mogą udzielić
jakby ktoś miał info to piszcie na PW albo GG
z góry dzięki

- leniup
- Redaktor
- white_wolv
- Juventino
no prestiżowy...szkoda ze o czapke gruszek.
Bede raczej na pewno.
Bede raczej na pewno.
- juvepiotr18(stare)
- Juventino
ja niestety odpadam oglądam mecz u siebie w miechowie ;/