Liga Mistrzów 2009/2010

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
dawid51021

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2009, 12:38

http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzen ... 3%B3w.html
rozlosowano pary IV rundy ligi mistrzów
pary takie sobie
licze na zwycięstwo Anderlechtu Brukseli fiorentiny Panathinaikosu oraz celticu

Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2009, 13:40

Jakoś wśród par nie widzę Szachtaru... Odpadli czy będą tak jak my zaczynać od grupy? I komu prócz Lyonowi, Arsenalowi i Sportingowi życzymy porażki? Atletico?

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2009, 13:45

Kamex22 pisze:Jakoś wśród par nie widzę Szachtaru... Odpadli czy będą tak jak my zaczynać od grupy? I komu prócz Lyonowi, Arsenalowi i Sportingowi życzymy porażki? Atletico?
Szachtar już odpadł z eliminacji :P. Nie jestem pewny, ale jesteśmy już chyba w 2 koszyku . ;)

Obrazek
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2009, 13:45

Szachtar bedzie gral w Pucharze Uefa... tzn Lidze Europejskiej.

Obrazek
kamiloo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2009, 13:46

Kamex22 pisze:Jakoś wśród par nie widzę Szachtaru... Odpadli czy będą tak jak my zaczynać od grupy? I komu prócz Lyonowi, Arsenalowi i Sportingowi życzymy porażki? Atletico?
Szachtar odpadł w III rundzie eliminacji z FC Timisoara, tak więc już jesteśmy w II koszyku.

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2009, 14:13

Celtic - Arsenal.. ach, co za radosc; mecze z Borucem nie beda katowane w otwartym pasmie :happy:

calma calma
Ivory

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2009, 14:38

Pluto pisze:Celtic - Arsenal.. ach, co za radosc; mecze z Borucem nie beda katowane w otwartym pasmie
W otwartym paśmie Polsatu notabene.
Awans Arsenalu wydaje się być prawie pewny.

Niektórzy na forum wypisują już najgorsze scenariusze losowania, które mogą się przydarzyć - nie zapominajmy, że może to dotyczyć także innych zespołów z 2 koszyka np. takiego Interu.

Panowie trochę optymizmu:
Chelsea-Inter-Atletico Madryt-Wolfsburg

Selevan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2009, 14:39

Chelsea - Juve - Atletico - Wolfsburg

;]
dawid51021

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2009, 15:07

mógłby ktoś podać aktualne rozstawienie w koszykach?
takie bez szachtara

Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2009, 20:30

bardzo ciekawie zapowiada się mecz Arsenal - Celtic. Wiadomo, w obydwu tych zespołach grają Polacy, ale ja jestem realistą i liczę na Arsenal, bo to lepsza drużyna niż Szkoci. Zatem czekamy na rezultaty :D

Motor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2009, 09:56

Ja obawiam się nie miłego zaskoczenie ze strony Szkotów, którzy mogą pokonać Arsenal. Faworytem oczywiście są Londyńczycy, ale Celit nie raz walczył walecznie i kilka razy się to im opłaciło. Jednak wszystko powinno być :ok: o ile Arsenal zagra bardziej skutecznie niż w ostatniej edycji Ligi Mistrzów.

Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.

27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
baron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2009, 10:35

Sheriff Tyraspol - Olympiakos Pireus-Faworytem zespół z Grecji
Red Bull Salzburg - Maccabi Hajfa-Oby wygrali Austriacy zawsze uważałem ze miejsce Izraela jest poza strukturami UEFA.
FK Ventspils - FC Zurich-Oby wygrali Łotysze ze względu na ich mniejszy potencjał finansowy życzę im zwycięstwa.
FC Kopenhaga - APOEL Nikozja-Bez różnicy kto wygra faworytem chyba jednak Duńczycy.
Lewski Sofia - VSC Debreczyn-Debreczyn to pogromcy Levadii więc z pewnością zasługują na grę w fazie grupowej.
Olympique Lyon - RSC Anderlecht-Sympatia przy Belgach faworytem Francuzi.
Celtic Glasgow - Arsenal Londyn-Oby wygrał Arsenal tak jak ktoś wspominał ze względów transmisji w Tv.
FC Timisoara - VfB Stuttgart- Niemcy faworytem, a przydałaby się jakaś niespodzianka z odpadnięciem niemieckiego zespołu gdyż Bundesliga bardzo naciska już na Serie A w rankingu krajowym UEFA.
Sporting Lizbona - AC Fiorentina- Włoski patriotyzm karze kibicować Violi.
Panathinaikos Ateny - Atletico Madryt- Faworytem zespół z Madrytu bez różnicy kto wygra chociaż Atletico to zespół najgroźniejszy z 3 koszyka i może trafić na Juve.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2009, 11:25

baron pisze: Sporting Lizbona - AC Fiorentina- Włoski patriotyzm karze kibicować Violi.
Nasłuchałem się tyle świństw od kibiców tego klubu na temat Juventusu, więc na pewno będę kibicował Sportingowi. Życzę im żeby przegrali z Portugalczykami i zagrali z lidze europejskiej. Tam też nie będą mieć lekko. Nic mnie nie obchodzi żaden ranking, bo kibicuje tylko Juventusowi. Zresztą, Milan i inter pewnie wyjdą w grupy także nie będzie tragicznie.

dawid51021

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2009, 11:38

ja też stawian na sporting
po 1 jest to nasz rywal
po 2 wolałbym żeby juve w dalszej części ligi mistrzów trafiło na sporting niż na fiorentinę. Sporting teoretycznie to słabsza drurzyna a z violą różnie bywało raz wygrana raz przegrana

Gherrick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2009, 00:43

Jako Sportinguistas, oczywiscie jestem za Sportingiem :) Ale patrzac na forme, i to jak trener ustawia sklad... i przede wszystkim brak porzadnej taktyki (procz 4-4-2) z ktorego podczas meczu jak nie idzie przechodzi do 3-4-3 lub 2-5-3, zmieniajac tylko zawodnikow z defensywnych na ofensywnych... to nieraz sie zalamac mozna. :( Na dodatek rzyć mu sie przyssała do stanowiska, jak Fergiemu w Man Utd, ale w przeciwienstwie do Fergiego nawet nie ma mistrzostwa. :angry: Będzie ciężko. Fiorentina ma sporo jakościowych piłkarzy jak Mutu, Gilardino, Frey, Montolivo, Gamberini, Kuzmanovic, Jorgensen, Zanetti... a Sporting najwyzej czterech: Liedson, Moutinho, Veloso i Carrico, ktory mimo 21 lat jest ostoja obrony i gra duzo lepiej niz nierowny Polga (a 2 lata temu jeszcze byl ostoja :(), beznadziejny Tonel czy slaby fizycznie i psychicznie (samoboje :| ) Caneira... No i trener ! W Fiorentinie jest duzooo lepszy. Przez Paulo Bento, Sporting moim zdaniem jest najbardziej przewidywalnym zespołem w Portugalii. Przynajmniej licząc czołowe 5 (Porto, Benfica, Braga i Nacional prócz Sportingu). Tak przewidywalnym jak Juve za Ranieriego. Ciekawostka jest, ze główna grupa ultras Sportingu, Juventude Leonina (Juve Leo) ma sztamę z ultrasami Fiorentiny, i kosę z Romą. Dlatego na meczach może być niezła atmosfera :)

Forca Sporting y Juve Leo ! Forca Verde Leones !
ODPOWIEDZ