Obstawianie meczów, typy- bukmacherka w sezonie 09/10

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2009, 23:46

Conrad JUVE pisze:Bo długiej przerwie z bukmacherką wróciłem to obstawiania i oto mój kupon na dziś :
Arka - Legia 2
Freiburg - Hamburg 02
Bordeaux - Lens 1
Club Brugges - Lokeren 1
Austria Wiedeń - Neustadt 1
Young Boys - Bellinzona 1
Vaduz - Nyonnais 1
Orgryte - IFK Goteborg 2
Elfsborg - Gefle 1
Helsingborg - Orebro 1
Mariehamn - Rovaniemi PS 1
AGF Aarhus - HB Koge 1
Sonderjyske - Kopenhaga 2
Porto - Ferreira 1

:(
za 2 zł. do wyjęcia 346 pln
Mogłeś jeszcze więcej zdarzeń na jednym kuponie zmieścić, byłoby więcej do wygrania...
Jeżeli taki jest twój sposób grania i myślisz, że coś wygrasz to POWODZENIA... :?

Obrazek
Charo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2009, 00:41

Conrad JUVE pisze:Bo długiej przerwie z bukmacherką wróciłem to obstawiania i oto mój kupon na dziś :
Arka - Legia 2
Freiburg - Hamburg 02
Bordeaux - Lens 1
Club Brugges - Lokeren 1
Austria Wiedeń - Neustadt 1
Young Boys - Bellinzona 1
Vaduz - Nyonnais 1
Orgryte - IFK Goteborg 2
Elfsborg - Gefle 1
Helsingborg - Orebro 1
Mariehamn - Rovaniemi PS 1
AGF Aarhus - HB Koge 1
Sonderjyske - Kopenhaga 2
Porto - Ferreira 1

:(
za 2 zł. do wyjęcia 346 pln
też tak kiedyś grałem (jak zaczynałem) i nic nie weszło :/

ale byli tacy, którzy trafiali... może mieli jakiś system :think:

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2009, 00:46

Radziłbym nie oceniać cudzego grania, bo zaczną się zaraz niepotrzebne spiny. marianstw1, jak widzę to też nie wygrałeś więc przestań się mądrzyć.

Pewniak Werder nie wszedł, strasznie słabo się zaprezentowali, a w meczu Bochum z MG zabrakło trochę szczęścia. Na szczęście odkułem się dzisiaj, a na przyszłość walę:
Obrazek

Jedyne, czego się obawiam jest Lyon, który slabo zaprezentował się w pierwszej kolejce, a w dodatku w środku tygodnia ma mecz z Anderlechtem o Champions League.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2009, 00:57

pan Zambrotta pisze:Radziłbym nie oceniać cudzego grania, bo zaczną się zaraz niepotrzebne spiny. marianstw1, jak widzę to też nie wygrałeś więc przestań się mądrzyć.

Kurs 4.10 na Śląsk był bardzo bliski wejścia, ponieważ wrocławianie do 90 minuty prowadzili 2:1 z Polonią.

pan Zambrotta Pytanie do Ciebie:

Lepiej jest puszczać tasiemce (po 10 zdarzeń na kuponie) za stawkę 2 zł i liczyć na farta jak w toto-lotku, czy może lepiej jest puścić 5 kuponów po 2 zdarzenia, za większą stawkę i mieć duuuużo większą szanse na wygraną?

EDIT. Swoją drogą, nie potępiam Ciebie, tylko Conrada JUVE ;)

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2009, 01:05

człowieku, ale co cię obchodzi jak ktoś gra? Nie jeden tasiemiec wchodził i nie jeden "pewniak" wtapiał pieniądze. Jego pieniądze i jego sprawa. Temat służy do podawania swoich typów, jakby wszyscy mieli osądzać czy ktoś dobrze postawił, czy nie, to by się zrobił burdel i pewnie nie jeden flamewar poleciał, zbyt wrażliwy temat.
Więc się ogarnij "potępiaczu", z mojej strony eot.

może modowie by zrobili coś z tym tematem, np przekleili do starego, a takich mądrali jak mariantsw1 karać kartkami ?

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2009, 01:15

pan Zambrotta pisze: a takich mądrali jak mariantsw1 karać kartkami ?
Grubo... 8) :rotfl:

Obrazek
typer09

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2009, 11:41

Hej :) no mnie ostatnio całkiem niezły kuponik wszedł:P pofarciło się;) Chciałem wam zwrócić uwagę na tę stronkę: www.sportandmore.pl

Można tu znaleźć np. typy dziennikarzy z naszych sportowych gazet. Są ciekawe newsy, choćby o kontuzjach i występach poszczególnych zawodników.

Fajnym działem wydaje się ograj buka.

A teraz z innej beczki;p jak obstawiacie derby Łodzi w nadchodzącej kolejce I ligi??

pozdrawiam

Czachor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2009, 14:37

Dziś trzeba podjąć jakieś większe ryzyko wczoraj duży + wiec dziś można zaryzykować.

1. Eskilstuna City FK - Värmdö IF

Typ 2 / 2x jeszcze sie waham.
Goście piąta lokata w lidze, gospodarze 11. Goście wygrali ostatnie 3 swoje, jednak w czerwcu przytrafiały im się remisy. Natomiast gospodarze przegrali 3 ostatnie mecze 2:1 0:2 4:3

Kurs na 2 to 3.0, natomiast na 2x wynosi 1.69. Faworytem buków są oczywiście gospodarz. Ja jednak widzę tu bardzo duże szanse gości :dance:

Za długo sie wahałem i nie postawiłem, a kupon poszedł :angry: :angry: :angry: Już chyba nie postawie bo nie bedę tego meczu samego obstawiał i na silę kombi też nie będę robił

2. Kladno - Mlada Boleslav
Typ: 2

Goście bardzo dobra forma. Gospodarze mizerna w ostatniej kolejce ulegli na własnym stadionie 0:2. Goście w ostatniej kolejce pokonali 4:1 Slovan Liberec.

Kurs na 2 to 1.8
Warto obstawić wygraną gości z handicapem (1:0) po kursie 3.3

trafione

Zastanawiam się też nad obstawieniem wyniku 0:2 za co buk płaci 6.5 ;]
nie obstawione
3. Wisła Płock - Górnik Zabrze

Trudno cokolwiek analizować po 1 kolejce. Zarówno Górnik jak i Wisła zagrali lepiej od rywali. Wiśle pozwoliło to jedynie zremisować na wyjeździe 1:1. Natomiast Górnik przegrywając 0:1 zdołał wygrać 3:1. Na początku piłkarze grali bardzo nerwowo jednak potem byli drużyną bardziej pewną siebie, ułożoną co pozwoliło im wygrać.

trafione

Inne ciekawe mecze

4.Darlington - Leeds
Postawiłem jeszcze na awans leeds

5.
Arminia Bielefeld - Hansa Rostock
Typ: 1
trafione
6. Deportivo La Coruna - Atletico Madryt
typ: over 2.5

7.
Internacional - Sport Recife
Typ: 1
8.
FC Sportist Svoge - Slavia Sofia

Zakład skontrowany po kursie 1.55, a że był to kupon pojedynczy mimo wszytko +

Tenis:

1. Marion Bartoli (FRA) - Kim Clijsters (BEL) typ: 1
2. Marin Cilic (CRO) - Mikhail Youzhny (RUS) typ: 1

porażka ;/ Dawno tylu nie wykorzystanych sytuacji nie widziałem
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2009, 15:39 przez Czachor, łącznie zmieniany 6 razy.

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2009, 15:37

A ja trochę z innej strony - gdzie najlepiej grać?
Ostatnio kasę wpłaciłem na bet365.com, ale tam pieniądze strasznie długo się księgują, więc chciałbym zmienić buka. Rozglądałem się ostatnio po ofertach i tak:
bwin - znany i podobno dobry buk, ale przeraża mnie oglądanie za każdym razem loga Milanu, Realu i Bayernu.
bet-at-home - mnie czy bardziej głupi powód - nigdy nie potrafiłem się tutaj połapać, aby szybko wysłać kupon
unibet - partner m.in. Liverpoolu
tobet - sponsor wielu imprez sportowych (to na +), ale to trochę jak trochę wejście w nieznaną rzekę

i setki innych bukmacherów online, a wybrać mogę tylko jeden. Wymagania są proste - mecze live, wysokie kursy, szybkość przelewów i przejrzystość działania. Jakieś konkretne propozycje?

Reaper

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2009, 15:41

Typy na środę:

Estonia - Brazylia 2
Islandia - Słowacja 2
Macedonia - Hiszpania 2
Szwajcaria - Włochy 2

Kurs: 8,10

Trochę ryzykownie, wszystkie typy na gości ale co tam, a nóż wejdzie. Najbardziej obawiam się o Włochów, nie wiadomo jak zaprezentują się po Pucharze Konfederacji. Może któryś z debiutantów strzeli :D
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2009, 11:12 przez Reaper, łącznie zmieniany 1 raz.

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2009, 15:52

mesju pisze:A ja trochę z innej strony - gdzie najlepiej grać?
Ostatnio kasę wpłaciłem na bet365.com, ale tam pieniądze strasznie długo się księgują, więc chciałbym zmienić buka. Rozglądałem się ostatnio po ofertach i tak:
bwin - znany i podobno dobry buk, ale przeraża mnie oglądanie za każdym razem loga Milanu, Realu i Bayernu.
bet-at-home - mnie czy bardziej głupi powód - nigdy nie potrafiłem się tutaj połapać, aby szybko wysłać kupon
tobet - sponsor wielu imprez sportowych (to na +), ale to trochę jak trochę wejście w nieznaną rzekę

i setki innych bukmacherów online, a wybrać mogę tylko jeden. Wymagania są proste - mecze live, wysokie kursy, szybkość przelewów i przejrzystość działania. Jakieś konkretne propozycje?
Z tego co się naczytałem, to bet365 jest dobrym bukiem, duże kursy, możliwość oglądania meczów LIVE. Unibet też jest podobno dobrym bukiem, oferuje duże kursy, oferta też niezła. Ale ja osobiście polecam Ci expekt.com . Na nim właśnie gram i bardzo Ci go polecam. Kursy ma wysokie, ofertę też bardzo dobrą, a i z wypłatą pieniędzy nigdy nie miałem problemu :wink:

Obrazek
krzys88bn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2009, 17:05

A mnie sie ten kuponik podoba, neistety to nei ja go puscilem ...
Stawka 1zl

Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund (Typ) X 3,20 (0:0) 1:1
Wigan Athletic - Reading FC (Typ) X 3,20 (0:0) 0:0
Erzgebirge Aue - 1. FC Köln (Typ) X 3,30 (2:2) 3:3
SSC Napoli - AC Siena (Typ) X 2,80 (0:0) 0:0
FC Sochaux - FC Lorient (Typ) X 3,10 (0:1) 1:1
Burnley FC - Cardiff City (Typ) X 3,15 (1:0) 3:3
Preston North End - Ipswich Town (Typ) X 3,25 (1:1) 2:2
Nielba Wagrowiec - Victoria Koronowo (Typ) X 3,00 2:2

wygrana ponad 9000 zl :O

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2009, 19:15

pan Zambrotta pisze:Radziłbym nie oceniać cudzego grania, bo zaczną się zaraz niepotrzebne spiny. marianstw1, jak widzę to też nie wygrałeś więc przestań się mądrzyć.
myślę, że odnośnie systemów powinniśmy sobie odpuścić, ale dyskusją na temat samych meczów mogłaby być bardzo interesująca.
Pewniak Werder nie wszedł, strasznie słabo się zaprezentowali, a w meczu Bochum z MG zabrakło trochę szczęścia.
jak już wcześniej pisałem, nie rozumiem totalnie gry Werderu, zresztą ładnie rozłożyłeś na czynniki pierwsze mecz z Eintrachtem, tylko co z tego, skoro Werder przegrał? zawodnicy z Bremy byli zdecydowanym faworytem (kurs 1,4), ale niestety, nie udało. wyszła porażka (kurs na Eintracht 7.0), buki zarobiły.
Jedyne, czego się obawiam jest Lyon, który slabo zaprezentował się w pierwszej kolejce, a w dodatku w środku tygodnia ma mecz z Anderlechtem o Champions League.
coś czuję, że w tym sezonie Lyon będzie jeszcze słabyszy niż ostatnio. co do Werderu, to mistrzowskim sezonie znacznie spuścili z tonu i zapewne będę typowym ligowym średniakiem, któremu być może znowu uda się dostać do Europy kuchennymi drzwiami.
mesju pisze:A ja trochę z innej strony - gdzie najlepiej grać?

osobiście mogę polecić bwin, ale to subiektywna ocena, bo z innego buka nie korzystałem. co do kursów, to polecam http://www.livesports.pl/ są to wyniki na żywo serwisu bwin.pl, zawierają również zestawienie kursów wstecz na siedem dni, jak również (teoretycznie) zestawienie kursów na 7 dni w przyszłość. szybkość przelewów moim zdaniem stoi na dobrym poziomie, zakłady live z możliwością oglądania niektórych spotkań. ja nie narzekam.

do korzystających z bwin. po wybraniu dysypliny piłka nożna macie możliwość wybrania lig do typowania czy od razu pojawia się wam lista spotkań na dany dzień (nie wszystkie oczywiście)? w zeszłym sezonie była możliwość wybrania poszczególnych lig, teraz natomiast tego nie ma :? denerwuje mnie to trochę, bo muszę korzystać z wyszukiwarki, żeby wybrać dany zakład. wiadomo coś o co chodzi?

i prosiłbym o podawanie typów wraz z kursami ;)
Ostatnio zmieniony 10 sierpnia 2009, 19:19 przez białas, łącznie zmieniany 1 raz.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2009, 19:16

mesju pisze:bwin - znany i podobno dobry buk, ale przeraża mnie oglądanie za każdym razem loga Milanu, Realu i Bayernu.
poważniejszych problemów nie masz? :D
Ja tam polecam bwin. Kursy ujdą, możliwość oglądania meczów piłkarskich, no i ładna szata graficzna :prochno: taka przyjazna...
przynajmniej łatwo się we wszystkim połapać.
białas pisze:
myślę, że odnośnie systemów powinniśmy sobie odpuścić, ale dyskusją na temat samych meczów mogłaby być bardzo interesująca.
No jeśli chodzi o mecze to na pewno tak. Kto jaki system juz lepiej zachować dla siebie.
Fakt trochę się podburzyłem wczoraj, nie musiałem tak naskakiwać na Ciebie mariantsw1, peace.

człowiek po robocie przyjaźniejszy się robi :smile:
białas pisze:
Pewniak Werder nie wszedł, strasznie słabo się zaprezentowali, a w meczu Bochum z MG zabrakło trochę szczęścia.
jak już wcześniej pisałem, nie rozumiem totalnie gry Werderu, zresztą ładnie rozłożyłeś na czynniki pierwsze mecz z Eintrachtem, tylko co z tego, skoro Werder przegrał? zawodnicy z Bremy byli zdecydowanym faworytem (kurs 1,4), ale niestety, nie udało. wyszła porażka (kurs na Eintracht 7.0), buki zarobiły.
Najgorsze, że sam oglądałem ten mecz... Werder grał bez Naldo, ale nawet bez niego nie miał prawa zagrać tak beznadziejnie w obronie.
Chciałem teraz postawić na Werder w UEFA, tzw "mecz na przełamanie" z Aktobe, ale się wstrzymam na kilka meczów z Werderem.
białas pisze:do korzystających z bwin. po wybraniu dysypliny piłka nożna macie możliwość wybrania lig do typowania czy od razu pojawia się wam lista spotkań na dany dzień (nie wszystkie oczywiście)? w zeszłym sezonie była możliwość wybrania poszczególnych lig, teraz natomiast tego nie ma :? denerwuje mnie to trochę, bo muszę korzystać z wyszukiwarki, żeby wybrać dany zakład. wiadomo coś o co chodzi?

Ja mam wszystko w porządku. Piłka nożna -> wyświetla się jakaś lista meczów na dzisiaj, ale z menu po lewej wybieram ligi i już jest wszystko w porządku.

ballack13

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2009, 09:39

w Bwin jest zawsze ten bonus bodajże 100% premii przy wpłacie ? (minimum 40 zł) ?
bo nie widzę nic o tym na ich stronie ;/

założyłem konto i myślę czy wpłacać czy szukać coś z bonusem

ODPOWIEDZ