Forumowicz od A do Z - vol.2
- January
- Juventino
Kiedy koniec ankiety?
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- pan Zambrotta
- Juventino
?Machnes pisze:skoro pisal do wszystkich na priv, zeby na niego glosowac ^ ^
edit: premiera - niedziela późny wieczór :]
Ostatnio zmieniony 03 maja 2009, 14:46 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- Il Storico
- Juventino
Misiu kiedy będzie Twój alfabet?
- Il Storico
- Juventino
Ja ze swojej strony powiem tylko tyle: Pan Zambrotta to user, który jak najbardziej zasługuje na Q jak nie wyżej. Nie mam zamiaru się podlizywać, ale jego alfabet jest świetny. Na to czekałem 

- Łukasz
- Juventino
Mesjanizm? Tak tego nie pojmowałem, w tym kontekście fajna ideologia.pan Zambrotta w wiadomym temacie pisze: Pobyt w Serie B, a teraz mozolny powrot na szczyt. Osobiście historię Juventusu dzielę na dwa okresy, których granica przebiega gdzieś w lecie 2006 roku. Przed i po lecie 2006r. Coś jak narodziny Chrystusa dla ludzkości.
Jak mawia Robert Górski: "Martyrologia jest spoko".
Fajny alfabet.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wyniki kolejnej ankiety. Walka zacięta, przewagą 4 głosów wygrywa Il Tifoso i to napisze kolejny alfabet. Do następnej ankiety przechodzi stahoo.
Il Tifoso [43głosy]
stahoo [39 głosów]
Juve Master [19 głosów]
kamilu_87 [2głosy]
Wszystkich Głosów : 103
Il Tifoso [43głosy]
stahoo [39 głosów]
Juve Master [19 głosów]
kamilu_87 [2głosy]
Wszystkich Głosów : 103

- January
- Juventino
Jak już wcześniej pisałem, chciałbym się zapisać do kolejnej ankiety 

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- KeRmit19
- Juventino
A ja bym chcial, zeby jeszcze Il Tifoso sie do tego odniosl jesli moze. To prawda?? Jesli tak to moze proponuje zmienic nick na Il Politico...Machnes pisze:skoro pisal do wszystkich na priv, zeby na niego glosowac ^ ^
No Panie Misiu Coccolino Zambrotto alfabet, mimo, ze drugi, to calkiem fajny i przyjemnie sie go czyta

- Il Storico
- Juventino
Pisałem to już Machnes'owi na gg. Na mnie z osób o których wiedziałem głosowali ci, których mam na liście gg. Zrobili to z czystej uprzejmości, gdyż wiedzieli, że startuję. PozdrawiamKeRmit19 pisze:A ja bym chcial, zeby jeszcze Il Tifoso sie do tego odniosl jesli moze. To prawda?? Jesli tak to moze proponuje zmienic nick na Il Politico...Machnes pisze:skoro pisal do wszystkich na priv, zeby na niego glosowac ^ ^
- sisman
- Juventino
Jeszcze troszeczke, a dojdzie do tego, że pobijecie się o to, kto pierwszy napisze swój alfabet. Wyluzujcie trochę, jak Il Tifoso jest taki wyrywny i "chętny", to pewnie będzie coś extra.
Day after day I'm getting better and better.