Primavera

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2010, 18:21

Legia to taki "profesionalny" klub, ze nawet nie wiedza, kiedy bramki stracili :smile:

Po pierwszej polowie bylo 2:0, a jakies 10-15 minut przed koncem Juventus strzelil na 3:0

Brawo JUVE !!! "Legła" poległa :C

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2010, 19:37

samy pisze:
Po pierwszej połowie podopieczni duetu trenerskiego Strejlau - Banasik przegrywali 0:3. Dwie bramki dla Juventusu zdobył Ciro Immobile, zaś trzecią Raffaele Alcibiade. Po przerwie wynik nie uległ zmianie.
legia.com
Czego się innego spodziewałeś po tym serwisie. Ja tam wchodzę tylko oglądam filmiki. Próbowałem tam coś kiedyś czytać ale się nie da. Tak to jest jak ludzie prowadzą stronę dla pieniędzy, a nie z pasji.

http://www.legialive.pl/news/33702_Viar ... Legia.html
Proszę bez błędów.
Olek1987 pisze: Brawo JUVE !!! "Legła" poległa :C
Kocham tych niedzielnych kibiców. Nawet nie wiesz jakie masz zgody.

Oglądałem trochę tego meczu dokładnie pierwszą połowę. Nie ta klasa. Młodzi z Juve szybko pokazali piłkarzom Młodej Legii gdzie ich miejsce w szeregu i że czeka ich dużo pracy bardzo dużo. Wynik sprawiedliwy serce nie krwawi. :smile:

EDIT
Olek1987 pisze:hahah, a co mnie to interesuje ze Juventus ma zgode z Legia czy den haag ? skoro nie lubie Legii to chyba mam do tego prawo, co ?

Nie musze "podzielac" tej zgody
Pewnie że nie musisz, tylko pojęcie mecz musisz znać tylko z przed telewizora i takie jest moje zdanie na ten temat.

Z resztą co ja się będę tłumaczył.
Ostatnio zmieniony 01 lutego 2010, 19:54 przez oliver, łącznie zmieniany 2 razy.

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2010, 19:46

hahah, a co mnie to interesuje ze Juventus ma zgode z Legia czy den haag ? skoro nie lubie Legii to chyba mam do tego prawo, co ?

Nie musze "podzielac" tej zgody

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 01 lutego 2010, 20:05

oliver pisze:Kocham tych niedzielnych kibiców. Nawet nie wiesz jakie masz zgody.
To, że Juve ma zgodę z Legią nie znaczy zaraz, że trzeba jej kibicować, czy ją wspierać. Chyba coś pomyliłeś. U mnie na przykład przejawia się ta cała zgoda tylko w szacunku, a jedynie Juve mnie naprawdę interesuje. A jestem jednym z tych NIELICZNYCH kibiców, którzy z Juve byli zawsze i skoczyliby za tą drużyną w ogień. Nie uogólniaj.

Bravo Juventini :!: Różnica klas i umiejętności piłkarskich niepodważalna. Teraz czas na Vicenzę.

zebol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2010, 20:13

Fajnie ,że wygrali.Ja też nie bardzo lubię Legie ale to nie znaczy że nie mam się cieszyć z tego że w końcu jakiś Polski klub wziął udział w tak prestiżowym turnieju dla młodzików.A to ,że przegrali z Juve z którym mają sztamę to sprawa drugorzędna.A tak swoją drogą który inny polski klub mam sztamę z dobrą drużyną z zagranicy oprócz Legi i Ruchu(Atletico Madryt) oznacza to że kluby te mają takich kibiców którzy są zauważani w europie i szanowani.

Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
Tharp

Nieprzeczytany post 01 lutego 2010, 20:18

oliver pisze:Kocham tych niedzielnych kibiców. Nawet nie wiesz jakie masz zgody.
Co za ironia, najwyrazniej ty nie masz pojecia ze to nie Juventus, a JEDNA grupa kibicow (Drughi), ktora w zadnym stopniu nie reprezentuje wszystkich kibicow, ale coz, w warszawie sobie legionisci fapia, bo wierza ze maja zgode z Wielkim Juventusem.

Dwa gole Ciro Immobile, woohoo!

rezal

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lutego 2010, 21:58

A mówiłem, żeby stawiać na Ciro.Teraz więcej nastrzela niż Amauri przez całe życie :D

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2010, 09:23

Immobile grał głównie ogony w pierwszym składzie ale i tak mnie jakoś nie przekonywał.. może trzeba mu dawać więcej gry a nie tylko kilka minut, szczególnie że teraz napastników nam brakuje.

Wywiady pomeczowe z legia.com znalazły się nawet na onecie.
Bohaterem dzisiejszego meczu Młodej Legii z Juventusem został napastnik Starej Damy – Ciro Immobile. Zawodnik po meczu przyznał, że chciałby, ale legioniści zagrali w kolejnej fazie Coppa Carnevale. Zapraszamy do lektury młodego zawodnika "Juve" oraz Gianluki Pesotto.

Ciro Immobile: - Jesteśmy zadowoleni z tego rezultatu. Przed spotkaniem trenerzy uczulali nas, że Legia to silny zespół. Na szczęście osiągnęliśmy przewagę i odnieśliśmy sprawiedliwe zwycięstwo. Chociaż wynik był wysoki, to mieliśmy olbrzymie problemy z Polakami. Warszawiacy pokazali kilka ciekawych zagrań. Wiem, że debiutujecie na Viareggio Cup i jak na pierwszy występ pokazaliśmy się z dobrej strony. Chciałbym, abyście wspólnie z nami awansowali do fazy pucharowej.

Gianluca Pesotto: - Wynik jest sprawiedliwy. Juventus był lepszy i zasłużenie wygrał. Pod koniec pierwszej połowy Legia miała okazję, aby doprowadzić do wyrównania. Tak się jednak nie stało. Zawodnik z Warszawy zbyt lekko uderzył piłkę, a po chwili "Juve" zdobyło drugą bramkę. O wygranej turyńczyków zadecydowały indywidualności oraz bardzo dobre zgranie. Mimo wysokiego wyniku spotkanie było bardzo trudne. Jednak dobrze rozpoczęliśmy ten turniej.

Obrazek
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2010, 15:53

To jest chyba najlepszy temat na ten post 8)
Na oficjalnej stronie Juventusu (jak by ktoś nie wiedział www.juventus.com :prochno:) jest filmik zachęcający do wstąpienia do szkółek Juventusu. Bohaterem jest... De Ceglie a konkurencją slalom z piłką :roll:
Chciałbym wiedzieć jak długo nagrywali jego przejście, bo akurat w tej dziedzinie piłkarskiego rzemiosła jest... słaby. A bynajmniej nie taki jak w filmiku :/ Ach te sztuczki filmowe :lol:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 lutego 2010, 16:10

mogli dać kielona, bo on pokazuje jak młody piłkarz może stać się jednym z filarów drużyny. A De Ceglie co ? Nico, kariery pewnie u nas wielkiej nie zrobi.

playmaker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2010, 22:59

MANUEL GIANDONATO - może ktoś o nim coś powiedzieć? To on wszedł w dzisiejszym meczu z Livorno. Wiem tyle że jest pomocnikiem, ale czy ma jakieś predyspozycje do bycia zawodnikiem Juve w przyszłości?

Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2010, 23:31

Droga Primavero, naucz naszych pseudo-piłkarzyków, w jaki sposób osiąga się wyniki 3:0, 4:0... Naucz ich, jak prosto kopnąć piłkę!

Sky is the limit!
evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2010, 00:27

Czy można gdzieś oglądać Primaverę w akcji? Bo po wyczynach naszych seniorów myślę nad przerzuceniem się na kibicowanie juniorom... w końcu Juventus to Juventus, nie?

szkoda, że nie mamy jakiejś drużyny koszykarskiej albo sekcji wioślarzy :roll:

PS. @Brutalo: jest gdzieś jeszcze ten filmik? bo teraz jakiś miły pan w okularach opowiada o budowie nuovo stadio...

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Reaper

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lutego 2010, 09:31

evilboy, nie wiem jak poprzednie ale ostatni mecz z Livorno transmitowany był na Raisporcie.

rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 15 lutego 2010, 13:26

Mam pytanko, czy to bardzo ale to bardzo prawdopodobne by nasi mlodzi grajkowie wygrali dzisiaj z Empoli przynajmniej 2 bramkami? bo mysle zeby psotawic wieksza kase na handicap ja juve:)

ODPOWIEDZ