Serie A (11): Chievo 0-2 JUVENTUS
- Sapo
- Juventino
Jestem po obejrzeniu wczorajszej powtórki, niestety znałem wynik, więc nie było wielkich nerwów i mecz oglądałem z lekkim znudzeniem
To było typowe spotkanie bez wielkiej historii, które po prostu trzeba było wygrać i to jest najważniejsze. Patrząc na takie łatwo wygrywane mecze, szkoda mi przegranych meczów z Palermo i Napoli oraz remisu ze słabiutkimi Sampdorią i Catanią
Ale dobrze, że Juve wyszło z kryzysu i wygrywamy kolejne mecze, oby ta seria zwycięstw trwała jak najdłużej 
Alex to wariat - po raz kolejny to udowodnił

Alex to wariat - po raz kolejny to udowodnił

- Kamil_on
- Juventino
http://seriea.pl/index.php?strona=news&artykul=125940
Ach, to było bezmyślne zachowanie Momo. Nasz zespół jest prześladowany kontuzjami, a teraz jeszcze nasz najlepszy pomocnik może wylecieć ze składu na jakiś czas...
Ach, to było bezmyślne zachowanie Momo. Nasz zespół jest prześladowany kontuzjami, a teraz jeszcze nasz najlepszy pomocnik może wylecieć ze składu na jakiś czas...
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- darek
- Juventino
Kare zapewne dostanie. Miejmy nadzieję, że jak najkrótszą, bo Momo to bardzo ważny zawodnik.Kamil_on pisze:http://seriea.pl/index.php?strona=news&artykul=125940
Dobrze, że Marchisio wyzdrowiał...
- meloo
- Juventino
Mecz nudny a momentami żenujaco nudny, mało składnych akcji, celnych podan, pełno chaosu i niechlujstwa... gdyby nie to ze wygralismy i dopisalismy kolejne trzy punkt,y byłby to kolejny mecz potwierdzajacy nieudolnosc naszego trenera.
A ty co... znowu bawisz sie w fana Ranieriego? :roll: Innych posadzasz o hipokryzje a sam lepszy nie jestes...Miś Coccolino pisze:Ja rozumiem krytykowanie Ranieriego po przegranych meczach.
Heh... inter to tylko inter, przy Ranierim bardziej bałbym sie o mecz z genoa... :roll:_Jah pisze:Ludzie czuwający nad Interem nie śpią. Także Momo na San Siro już nie zagra. Niech mi ktos jeszcze powie, że gramy w tym roku o Scudetto...
- Szymek
- Juventino
Mecz nudny, na bardzo słabym poziomie. Szkoda, że nie potrafimy zdecydowanie ograć zespołów, które powinny być dla nas jak "chłopcy do bicia". Zagraliśmy kiepsko, nie ma co ukrywać. Dobrze, że mamy chociaż indywidualności, które od czasu do czasu nas pociągają do przodu. Kapitalny gol Aleksa, nie ma co się rozpisywać na jego temat, bo to, co wyprawia w ostatnim czasie przechodzi ludzkie pojęcie. Iaquinta bez formy, szkoda chłopa, stara się, lecz za wiele mu nie wychodzi, nawet karny... Podobał mi się w tym meczu De Ceglie, jednak dużo pracy przed nim.
Tylko tyle ode mnie, teraz trzeba pokonać Genoę a później rozjechać Inter...
Tylko tyle ode mnie, teraz trzeba pokonać Genoę a później rozjechać Inter...
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Miałeś kiepskiego informatora_Jah pisze:Ludzie czuwający nad Interem nie śpią. Także Momo na San Siro już nie zagra. Niech mi ktos jeszcze powie, że gramy w tym roku o Scudetto...

Momo uniknął kary dyscyplinarnej i będzie mógł zagrać już z Genoą.