BYDGOSZCZ - WSPÓLNE OGLĄDANIE MECZÓW
- Giacobbneri
- Juventino
To co jednak nie sami Juventini ? Ja tam mogę wziąć kumpla/kumpli ale też bardziej mi pasowało by byli samo biało-czarni 
P.S. Ja jadę z pracy więc barw niestety miał nie będę ...

P.S. Ja jadę z pracy więc barw niestety miał nie będę ...
Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
- Bobeknaklo
- Juventino
No ja też, jak każdy, ale w 6 to może być różnie. Coś tam było ostatnio, że Real się w 10 zjawił i dup.a. Nie wiem jak to tam jest w Piwiarni
EDIT: Pisałem właśnie z kolegą organizującym i zarezerwował na właśnie coś koło 6 osób, czyli nie powinno być problemu jak zjawimy się właśnie w tyle osób
EDIT2: Właśnie naliczyłem ok 70 osób na forum które mają wpisane 'Bydgoszcz'. Do tego dochodzą osoby które nie mają wpisanej miejscowości i ci co mieszkają nieopodal. Stąd pytanie gdzie oni są? / Co oni robią? Poniżej 10 chętnych z samej Bydgoszczy.
Trzeba coś z tym zrobić.
To by było coś zjawić się w 30 biało-czarnych w pubie...
EDIT: Pisałem właśnie z kolegą organizującym i zarezerwował na właśnie coś koło 6 osób, czyli nie powinno być problemu jak zjawimy się właśnie w tyle osób

EDIT2: Właśnie naliczyłem ok 70 osób na forum które mają wpisane 'Bydgoszcz'. Do tego dochodzą osoby które nie mają wpisanej miejscowości i ci co mieszkają nieopodal. Stąd pytanie gdzie oni są? / Co oni robią? Poniżej 10 chętnych z samej Bydgoszczy.

To by było coś zjawić się w 30 biało-czarnych w pubie...

- mrocznyyy
- Juventino
Mozna sprawdzic czy te osoby maja wpisane jakies nr kontaktowe: gg lub nr telefonu i napisac bezposrednio
Wiekszosc ludzi nie przeglada forum i PW tylko czytaja newsy na stronce.
Mozemy także zgadac sie z pobliskimi miastami, miasteczkami ktore organizuja wypady na mecze, np my raz jezdzimy do nich oni raz do nas.

Mozemy także zgadac sie z pobliskimi miastami, miasteczkami ktore organizuja wypady na mecze, np my raz jezdzimy do nich oni raz do nas.
- Franek1897
- Juventino
Siemano. Ja mieszkam w miare niedaleko od Bydzi wiec sie moze kiedys pojawie na meczu:) Jezeli bedzie czas to na pewno:) pozdrawiam Bydgoszczan:)
"To moja walka, moje życie. Nigdy na dnie-zawsze na szczycie!!!"
- Bobeknaklo
- Juventino
Ja jeszcze nie wiem, z kasą jest niezbyt dobrze. Obawiam się, że na taką częstotliwość wypadów nie dam rady, jeszcze muszę dojeżdżać jakoś
- Pawełek
- Juventino
Niedziela:
Palermo vs Juventus
Pijący:
1. Mroczny
2.
3.
...
Niepijący:
1. Pawełek (jadę samochodem, bo potem ciężko będzie z powrotem)
2. - mam nadzieję, że lista się nie wydłuży.
To do niedzieli!
Palermo vs Juventus
Pijący:
1. Mroczny
2.
3.
...
Niepijący:
1. Pawełek (jadę samochodem, bo potem ciężko będzie z powrotem)
2. - mam nadzieję, że lista się nie wydłuży.

To do niedzieli!
Sky is the limit!
- Bartas_01
- Juventino
tym razem na 90% będę i ja;) piszcie tylko czy w przewadze będa pijący czy niepijący:P bo nie wiem czy podjechać sobie autobusem i nastawić się ewidentnie na piwo czy samochodem i ewentualnie sączyć jakieś małe piwo z soczkiem przez większość meczu 

- meda11
- Juventino
Jeśli chodzi o moją osobę to tym razem odpadam. Sobotnią noc miałem zaliczyć jako klabingową, a że kumpel zrobił niespodziankę i wrócił z obczyzny tydzień wcześniej niż pierwotnie zakładał to noc klabingowa będzie rozszerzona o konkretny befor i after party
Ni mniej ni więcej kasy przepuszczę od groma, a i obudzę się pewnie w niedzielę ok. 20 to też nie dam rady przyjść.
Co do listy obecności to myślę, że lepiej będzie pisać tak jak wcześniej + w nawiasie "piję/nie piję". W ten sposób nie zrobi się bałagan. Pozdro!
1. mrocznyyy (nie pije)
2. Pawełek (nie pije)
3.
4.
5.

Co do listy obecności to myślę, że lepiej będzie pisać tak jak wcześniej + w nawiasie "piję/nie piję". W ten sposób nie zrobi się bałagan. Pozdro!
1. mrocznyyy (nie pije)
2. Pawełek (nie pije)
3.
4.
5.
- Giacobbneri
- Juventino
No to Panowie zapowiada się meczyk przy coca coli
W sumie jak będzie nas 4-5 to nie musimy rezerwować stolika. Wieczorem w niedziele za dużo ludzi nie będzie i gdzieś koło jakiegoś TV się upchniemy 

Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !