Puchar UEFA 2008/2009
- Conrad JUVE
- Juventino
Ale moją wypowiedz da sie przeczytac ja nie robie błędów w stylu : rzeby , drurzyna - teraz pasuje ?? mozna sie w tym polapac a nie pilkarzą lub kibicąslay_mac pisze:Człowieku zanim postanowisz kogoś poprawiać to przeczytaj dwa razy swoją wypowiedź. Wiesz, że masz na klawiaturze "alt" dzięki któremu możesz robić: ż, ą, ć, ę itp.??Conrad JUVE pisze:A ktoz to jest tych co wymieniles ? Dobrze ze chociarz jedna polska druzyna awansowala do fazy grupowej tego pucharu . Oby zaszli troche dalej i zeby nam , Polsce troche pkt. dobila w klasyfikacji na trybunach niezle choc zauwazylem ze po straconej bramce młyn lecha poprostu uciszal sie momentalnie i w takim wypadku glos musi zabrac gniazdowy zeby dopingowac caly czas i z calych sil niewazne czy wygrywa sie 3:0 czy przegrywa 6:0Vesper pisze: GRATULUJE I PIŁKARZĄ I KIBICĄ
Co do meczu Lecha totalny odjazd, po prostu przypomniały mi się ME i gra TurcjiFantastyczny doping.
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- Łukasz
- Juventino
Lech Lechem, a Kuba przed 5 minutami niemiłosiernie spartolił karnego. Gorzej uderzyć się chyba nie da. Szkoda, bo to świetny piłkarz i na pewno przydałaby mu się promocja w pucharze UEFA. A tak... no cóż: do dalszej rundy awansował klub z Friuli. Oby tylko w Borussi nie zrucono winy na Kubę.
- slay_mac
- Juventino
Ale moją wypowiedz da sie przeczytac ja nie robie błędów w stylu : rzeby , drurzyna - teraz pasuje ?? mozna sie w tym polapac a nie pilkarzą lub kibicą
Naprawdę rozwaliłeś mnie tym tekstem

- Michal17
- Juventino
Nie rozumiem co takiego fantastycznego pokazał Lech w meczu ze słabiutką Austrią? Nie ważne. Teraz Lech wreszcie trafi na mocnych rywali. Pogadamy wtedy.
Aha, żeby zaraz mi ktoś nie wyjechał, że jestem rozgoryczony: Wisła zagrała słabo, przy większym szczęściu powinna awansować, przy normalnej grze roznieść w pył te Pisklęta (bo Koguty to chyba nie są...).
Aha, żeby zaraz mi ktoś nie wyjechał, że jestem rozgoryczony: Wisła zagrała słabo, przy większym szczęściu powinna awansować, przy normalnej grze roznieść w pył te Pisklęta (bo Koguty to chyba nie są...).
- steru
- Qualità Juventino
Wydaje mi się, że to co doprowadziło do zwycięstwa Lecha to ogromna determinacja jakiej brakło Wiśle. Bo gdyby Wisła grała z taką determinacją jak Lech to również by awansowała. Brakło w końcu niewiele.Michal17 pisze:Nie rozumiem co takiego fantastycznego pokazał Lech w meczu ze słabiutką Austrią?
- Michal17
- Juventino
Ok, determinacji nie odmówię Lechowi, ale oni mieli niezmiernie łatwiejszego rywala... Taką Austrię powinni gromić, a nie wygrywać w doliczonym czasie dogrywki...steru pisze:Wydaje mi się, że to co doprowadziło do zwycięstwa Lecha to ogromna determinacja jakiej brakło Wiśle. Bo gdyby Wisła grała z taką determinacją jak Lech to również by awansowała. Brakło w końcu niewiele.Michal17 pisze:Nie rozumiem co takiego fantastycznego pokazał Lech w meczu ze słabiutką Austrią?
- steru
- Qualità Juventino
Rywal tylko na papierze był słabszy. Sam przyznajesz, że przy normalnej dyspozycji Wisła powinna roznieść Tottenham, bo zupełnie nic nie pokazał. Powiedziałbym wręcz że forma Austrii i Tottenhamu tego dnia była porównywalna. Za Wisłą nie przepadam ale żałuję że wyszło tak jak zawsze...Michal17 pisze:Ok, determinacji nie odmówię Lechowi, ale oni mieli niezmiernie łatwiejszego rywala... Taką Austrię powinni gromić, a nie wygrywać w doliczonym czasie dogrywki...
- gregor_g4
- Juventino
Niezmiernie łatwiejszego pod jakim względem? Pod takim, że są reprezentantem ligi austriackiej, a nie angielskiej, czy pod takim że nie nazywają się Tottenham. Idąc Twoim tokiem myślenia, Wisła powinna była wczoraj rozgromić angoli i teraz również cieszyła by się z awansu.Michal17 pisze:Ok, determinacji nie odmówię Lechowi, ale oni mieli niezmiernie łatwiejszego rywala... Taką Austrię powinni gromić, a nie wygrywać w doliczonym czasie dogrywki...
Tak jak wczesniej napisałem, Wisła nie zasłużyła na ten awans, w przeciwieństwie do Lecha, który przez cały mecz atakował i dążył do zwycięstwa.
- Michal17
- Juventino
Panowie, dla mnie ciągle słabo grający Tottenham jest o wiele lepszy od dobrze grającej Austrii. I drużyny są nieporównywalne wg mnie
Dokładnie to wyżej napisałem, Wisła powinna ich była rozgromić, ale zagrała słabo i odpadła.
gregor_g4 pisze:Idąc Twoim tokiem myślenia, Wisła powinna była wczoraj rozgromić angoli i teraz również cieszyła by się z awansu.
Dokładnie to wyżej napisałem, Wisła powinna ich była rozgromić, ale zagrała słabo i odpadła.
"Bo moja jedyna miłość to WISEŁKA..."paku pisze:I tak kocham Wisłę
Ostatnio zmieniony 03 października 2008, 11:50 przez Michal17, łącznie zmieniany 2 razy.
- paku
- Juventino
Dziwne żeby Lech nie dążył do zwycięstwa w meczu w którym byli faworytem. Nie porównujcie Austrii do Tottenhamu, bo to nie na najmniejszego sensu. Gratuluje Lechowi, ale poczekajmy do rozgrywek grupowych. Lech wygrał szczęśliwie, bo nie mówicie mi ze ostatnia akcja meczu była rozegrana z głową. Byle do przodu, i może coś wpadnie. I wpadło, ale w innych meczach nie wpadnie, i co wtedy ? Znów będzie Franek Smuda gdzie te cuda ?gregor_g4 pisze: Tak jak wczesniej napisałem, Wisła nie zasłużyła na ten awans, w przeciwieństwie do Lecha, który przez cały mecz atakował i dążył do zwycięstwa.
Pozdro.
I tak kocham Wisłę

- steru
- Qualità Juventino
To akurat jest wierutna bzdura. Na jakiej podstawie tak sądzisz? Bo Tottenham gra w Anglii?! Brak tu trochę logiki bo gdyby patrzeć tylko na formę na boisku ( pomijając szczęście ) to zespół lepszy wygra z zespołem słabszym.Michal17 pisze:Panowie, dla mnie ciągle słabo grający Tottenham jest o wiele lepszy od dobrze grającej Austrii. I drużyny są nieporównywalne wg mnie
:oops:
Ostatnio zmieniony 03 października 2008, 12:04 przez steru, łącznie zmieniany 1 raz.
- paku
- Juventino
Wczoraj mało brakowało a Amica by odpadła...steru pisze:To akurat jest wierutna bzdura. Na jakiej podstawie tak sądzisz? Bo Tottenham gra w Anglii?! Brak tu trochę logiki bo gdyby patrzeć tylko na formę na boisku ( pomijając szczęście ) to zespół lepszy wygra z zespołem słabszym.Michal17 pisze:Panowie, dla mnie ciągle słabo grający Tottenham jest o wiele lepszy od dobrze grającej Austrii. I drużyny są nieporównywalne wg mnie

Tak czy inaczej. Gratuluje Amice, będą mogli eksportować lodówki na zachód

Bez napinki

- Michal17
- Juventino
Ale tylko czasami Goliat dostaje baty od Dawida. Nie możecie mi udowodnić, że Austria na boisku byłaby lepsza od Tottenhamu. Mecz meczowi nie równy...steru pisze:To akurat jest wierutna bzdura. Na jakiej podstawie tak sądzisz? Bo Tottenham gra w Anglii?! Brak tu trochę logiki bo gdyby patrzeć tylko na formę na boisku ( pomijając szczęście ) to zespół lepszy wygra z zespołem słabszym.
- TURINIO
- Juventino
Mało brakowało..Wczoraj mało brakowało a Amica by odpadła... Wink
Tak czy inaczej. Gratuluje Amice, będą mogli eksportować lodówki na zachód Smile
Bez napinki Razz
Wydaje mi się, że z Austrią Wiedeń mierzył się Lechem Poznań

Jestem fanem Śląska, obecnym na niemal każdym meczu u siebie zrozumiałe więc, że Wisełka jest mi bardzo bliska sercu...
Ty jako fan "Białej Gwiazdy" naśmiewając się z Lecha próbujesz pocieszać się i przesłonić obraz bardzo,bardzo słabej Wisły..
To przykre,ale Wisełka się stacza - jej marzenia o Lidze Mistrzów, Europejskich Pucharach nie ziszczą się chyba przez długi czas..
Przykro było też patrzeć na grę Głowackiego pamiętając o pewnym młodym,niezwykle utalentowanym i na dziś zdecydowanie lepszym od kapitana-fujary Krakowian, którego zarząd i trener "Białej Gwiazdy" mieli w nosie, a teraz sprawiają mu jeszcze problemy i blokują karierę..
Ludzie zarządzający "Białą Gwiazdą" nie mają o tej robocie pojęcia - trzymają w klubie tak wypalonych graczy jak Cantoro, Głowacki, Dawidowski, Zieńczuk czy Niedzielan.. Kompletnie nie wzmocnili drużyny przed el.LM, jak wspomniałem-zawalili sprawę z Kokoszką..
Jedyną nadzieją Wisłeki jest zmiana zarządu..
"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- gregor_g4
- Juventino
co z tego że byli faworytem. Wisła też była faworytem w meczach z Valerenga Oslo, Dinamo Tibilisi ... i co z tego wynikło - każdy wie.paku pisze:Dziwne żeby Lech nie dążył do zwycięstwa w meczu w którym byli faworytem. Nie porównujcie Austrii do Tottenhamu, bo to nie na najmniejszego sensu. Gratuluje Lechowi, ale poczekajmy do rozgrywek grupowych. Lech wygrał szczęśliwie, bo nie mówicie mi ze ostatnia akcja meczu była rozegrana z głową. Byle do przodu, i może coś wpadnie. I wpadło, ale w innych meczach nie wpadnie, i co wtedy ? Znów będzie Franek Smuda gdzie te cuda ?
Pozdro.
I tak kocham Wisłę
Lech zagrał z jajami, ofensywnie i konsekwentnie i za to zostali wynagrodzeni.
A Wisła? Gdyby tak samo uparcie dązyła do strzelenia gola jak przez ostatnie 8 minut drugiej połowy to by go strzeliła.
Wiem, że przemawia przez Ciebie paku gorycz i zazdrość
ale nikt tu Twojej Wisły nie nazywa gtsem, więc daruj sobie te żałosne teksty, bo dajesz nimi tylko świadectwo o samym sobie...paku pisze:Wczoraj mało brakowało a Amica by odpadła...![]()
Tak czy inaczej. Gratuluje Amice, będą mogli eksportować lodówki na zachód
Bez napinki