Jakiego Polaka widzielibyście w Juve?
- Augusto_Pinochet1
- Juventino
ja bym chcial krzynowka. ma super strzal z lewej nogi super bomba z dystansu i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> strzal z pół-obrotu tez z lewej
- Okoni
- Juventino
Tak, piłkarz, który nie mieści się w składzie przeciętnego Wolfsburga do Juventusu :rotfl: .Augusto_Pinochet1 pisze:ja bym chcial krzynowka. ma super strzal z lewej nogi super bomba z dystansu i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> strzal z pół-obrotu tez z lewej
Zaznaczam odpowiedź C1. Boruc miernota?
2. Lewandowski miernota?
3. Twoja wypowiedź miernota?
Podpowiedź: tylko jedna opcja jest prawidłowa.
- juve1986
- Juventino
Bimbo - ale z rezerwowym obrońcą reprezentacji Chorwacji Roger sobie nie radził... );
Bilic wystawił 9 innych piłkarzy w wyjściowej 11 na mecz z Polakami od składu Chorwatów w meczu z Niemcami... ); - ma Polska świetną reprezentacje );
a najlepsze są wiadomości sportowe w TVP... "Chorwaci jak narazie mają szczęście na tych mistrzostwach, ale zdeterminowa reprezentacja Polski ma szanse wygrac z Chorwatami..." );
Bilic wystawił 9 innych piłkarzy w wyjściowej 11 na mecz z Polakami od składu Chorwatów w meczu z Niemcami... ); - ma Polska świetną reprezentacje );
a najlepsze są wiadomości sportowe w TVP... "Chorwaci jak narazie mają szczęście na tych mistrzostwach, ale zdeterminowa reprezentacja Polski ma szanse wygrac z Chorwatami..." );
- eLeM
- Juventino
Heh przepraszam państwa ale jedynie Boruc u nas coś gra, tyle że bramkarza to my akurat mamy nr 1 na świecie. Roger może i mógłby czasem wejść z ławki, ale włoska liga to nie miejsce dla takiego piłkarza. Kaką to on niestety nie jest żeby sobie tu poradzić...

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Graty. Zła odpowiedź. Nie było C (podobnie jak i A czy B).Okoni pisze:Zaznaczam odpowiedź C1. Boruc miernota?
2. Lewandowski miernota?
Moim zdaniem dwie. 2 i 3. Wypowiedź rzeczywiście nie stoi na wysokim poziomie, podobnie jak gra Lewandowskiego na Mistrzostwach.Venomik pisze:1. Boruc miernota?
2. Lewandowski miernota?
Mnie na Mistrzostwach nikt nie zachwycił osobiście poza Arturem wspomnianym wcześniej. Bramkarz rzeczywiście z górnej półki, ale w Juventusie byłby przy Buffonie zbędny... Dlatego na dzień dzisiejszy nie ma piłkarza, który mógłby zagrać w biało-czarnej koszulce... Roger napewno zmieni klub po ME, ale bez przesady...
- Vincitore
- Juventino
Boruc to jedyny zawodnik prezentujący klasę światową, czołowka nie ma wątpliwości. Lewandowski? Owszem. To solidny zawodnik ale w Juventusie bym go nie widział, sądzę że w średniej drużynie Serie A by sobie poradził. I tak za 5, 10 , 20 lat Polaka w Juve pewnie nie zobaczymy. No, obym się mylił.
- Mati
- Juventino
Venomik napisał słowo 'miernota' w odniesieniu do wypowiedzi, Ty natomiast do osoby. Wydaje mi się, że to nie kulturalne, czyżbyś miał jakieś problemy z zachowaniem równowagi umysłu ?Bimbo pisze:Jedynie muszę przeprosić za Króla Artura, bo faktycznie Boruc - klasa światowa. A miernotą może to Ty jesteś Venomik skoro uważasz że lewandowski to "dobry" piłkarz ...
Nie wiem do końca co sądzi na ten temat Venomik, ale moim zdaniem dwa pierwsze mecze były w wykonaniu Lewego bardzo dobre. Po pierwsze kilka razy powstrzymał przeciwników wychodzących z groźnymi kontrami, a po drugie wspaniale rozdawał piłki z głębi pola, kilka jego podań bardzo mnie zachwyciło, bo rozgrywał bardzo mądrze. Oglądając grę Lewandowskiego w ostatnich latach sądzę, że zrobił duży postęp, uważam, że nie jest żadną miernotą, tylko graczem na europejskim poziomie.
Dodam jeszcze, że staram się analizować to, co mówią komentatorzy polsatu i nie wierzę we wszystko bezmyślnie. Wam też to polecam.
- juve1986
- Juventino
Boruc to jeden z 5 najlepszych bramkarzy na świecie, obecnie uplasowałbym go na pozycji numer 3...
Moje top-5 bramkarzy...
1. Buffon (ur. 1978)
2. Casillas (ur. 1981)
3. Boruc (ur. 1980)
4. van der Saar (ur. 1970)
5. Cech (ur. 1982)
Moje top-5 bramkarzy...
1. Buffon (ur. 1978)
2. Casillas (ur. 1981)
3. Boruc (ur. 1980)
4. van der Saar (ur. 1970)
5. Cech (ur. 1982)
- Sossar
- Juventino
to tylko odpowiedź do tematu :>qUIET pisze:No tak tylko Artur musi się rozwijać, a na ławce w Juve raczej takiej możliwości nie ma, a samo podpatrywanie Buffona na treningach to za mało.Sossar pisze:boruc, w końcu szukają drugiego bramkarza
chciałbym, żeby artur został nr jeden np. w Arsenalu :]