Gigi Buffon Najlepszym Bramkarzem 2007 !!!
- herjuve
- Juventino
Sorki, ostatnio nie miałem czasu wchodzić na stronkę Juve i to głównie z tego powodu nie wiedzialem iż bronił rezerwowy golkiper :oops: :oops: A co do Buffona, to kontuzja nie jest o ile się nie myle długotrwała i powinien już niedługo wrócić do bramki z Turynu.
- Okoni
- Juventino
A masz dowody?To, że tzw sędzia sędziował kiepsko nie znaczy zaraz, że mecz jest kupiony.Moim zdaniem jak się sprowadzi sędziów z zagranicy albo sędziom będzie pomagała kamera to będzie dobrze.turyniak pisze:Kiedy skończy się korupcja we Włoszech???Jeśli widać ,że mecz ewidentnie kupiony to czemu nikt nic z tym nie zrobi???
- pilkarzyk
- Juventino
Kamera to byłoby super rozwiązanie bo sędzie nie zawsze wszystko widzi...ale przecież są jeszcze sędzia liniowi więc to powinno wystarczać. Można domniemać ,że mecz mógł zostac kupiony..no ale ewidentnie karny był z nikąd tak jak napisał kolega podyktowany...
- Okoni
- Juventino
Sędziowie liniowi powinni wystarczać jednak czasami i oni zawodzą, a niestety mecz Reggina-Juve był tego przykładempilkarzyk pisze:Kamera to byłoby super rozwiązanie bo sędzie nie zawsze wszystko widzi...ale przecież są jeszcze sędzia liniowi więc to powinno wystarczać.

Myślę, że kamera tak szybko się nie przyjmie, ale chociaż jakby załatwili sędziów z innych państw to chyba już byłoby lepiej

- turyniak
- Juventino
ja o PNA wypowiadać się nie będę bo zaraz zarzucicie mi napinanie się:P...
Ok wyszło na jaw ,że jest korupcja-ale kiedys musiało to ujrzeć światło dziennie- w końcu przyszedł ten czas...teraz nie ma zmowy milczenia i domysłów wiemy ,że jest -ale to nie znaczy , że jak cos sie ujwani to tego juz nie będzie...po prostu skorumpowani ludzie są bardziej ostrożni...
Ok wyszło na jaw ,że jest korupcja-ale kiedys musiało to ujrzeć światło dziennie- w końcu przyszedł ten czas...teraz nie ma zmowy milczenia i domysłów wiemy ,że jest -ale to nie znaczy , że jak cos sie ujwani to tego juz nie będzie...po prostu skorumpowani ludzie są bardziej ostrożni...
- pilkarzyk
- Juventino
Z drugiej strony jeśli mecz idzie o wysoką stawkę to niedopuszczalne jest by sędzia się mylił- ale juz został posądzony o sędziowanie z korzyścią dla Regginy i sprawę będzie miał heh:)może to go czegoś nauczy...
- herjuve
- Juventino
Heh..pewnie zapłaci jakąś karę i nadal będzie sędziował..W Polsce również jakieś wałki są z sędziowaniem, to już chyba standard na całym świecie..Nie wiem co mam myśleć o arbitrach..niektórzy mówią, że to tylko człowiek, ale czasem potrafi wypaczyć zwycięzcę meczu./.