TRÓJMIASTO|| wspólne wypady na mecze
- Abi
- Juventino
Jak w temacie. Na dniach się dowiem, czy znowu Multi, czy tym razem dla odmiany(choć nie dla wszystkich, bo już kiedyś tam oglądaliśmy) pójdziemy do Roostera. Ustawlibyśmy się wtedy jakoś tak koło 19.30 pod LOTem i stamtąd uderzyli na Długą.
P.S. Jeśli wygra opcja Gdańsk, to może obkleimy starówkę(Wrzeszcz już jest biało-czarny
).
Lista:
1. Abi
2. hara
3. darel
4. altar
5. Szymon
6. Czyżyk
7. Tarnoś
8. Krzysztof A.
9. Qbuś
10.Paulo
11.Grześ
12.i jego kuzyn
Ki diabeł bezczelnie posklejał te tematy?!
P.S. Jeśli wygra opcja Gdańsk, to może obkleimy starówkę(Wrzeszcz już jest biało-czarny

Lista:
1. Abi
2. hara
3. darel
4. altar
5. Szymon
6. Czyżyk
7. Tarnoś
8. Krzysztof A.
9. Qbuś
10.Paulo
11.Grześ
12.i jego kuzyn
Ki diabeł bezczelnie posklejał te tematy?!
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2007, 20:23 przez Abi, łącznie zmieniany 6 razy.
- Szymon JUVEMAN
- Juventino
Bede na 100% z Czyzykiem i moze z kims jeszcze ale to na dniach dam znac ;]
Altar bedziesz mial kurczaka? ;]
Altar bedziesz mial kurczaka? ;]
FORZA JUVE !!!
- Abi
- Juventino
No to Rooster już załatwiony. Pozwolą nam spokojnie obejrzeć mecz, no chyba że o 21 pojawi się liczna grupa fanatyków Getafe albo Realu Zaragozy(wpisali sobie do ramówki właśnie ten mecz :lol: ). W związku z tym, że szanse na to są mizerne:
19.30 pod LOTem
P.S. Żadnych toreb! Możecie skorzystać z depozytu na Dworcu Głównym. :twisted:
19.30 pod LOTem
P.S. Żadnych toreb! Możecie skorzystać z depozytu na Dworcu Głównym. :twisted:
- Luciano_Moggi
- Juventino
Abdul to Ty wyszedłes z inicjatywą obejrzenia meczu w roosterze czy apetycznych pośladków niewiast? Nie wiedziałem na czym mam się skupić. :lol:
Dzisiaj na meczu było sporo osób. Nie naliczyłem ile, bo nie potrafię do tylu liczyć. Proste pytanie: czy dziś padł "liczebny" rekord?
Dzisiaj na meczu było sporo osób. Nie naliczyłem ile, bo nie potrafię do tylu liczyć. Proste pytanie: czy dziś padł "liczebny" rekord?

- Abi
- Juventino
Nic nie mów. Ja też w ogóle nie widziałem meczu, o czym chyba wspominałem po każdej bramce :lol:Luciano_Moggi pisze:Abdul Ty wyszedłes z inicjatywą obejrzenia meczu w roosterze czy apetycznych pośladków niewiast? Nie wiedziałem na czym mam się skupić. :lol:
Ja wczoraj doliczyłem się dwunastu(a dokładnie to liczył darel, bo ja też tylko do dziesięciu potrafię - nie mam więcej palców

Nie wiem jak liczyć mecz z interem, bo tam przylazło parę osób spoza "naszego grona". Było chyba 15 łepków, przy czym właśnie 4, które nie dostały się na moją różową/oliwkową listę w pierwszym poście.
P.S. Cytat wieczoru: "Dobra Abdul, weź wstań!"
- Okoń
- Juventino
uwaga uwaga... działa mi storna na kompie!!!!!!!
dla wtajemniczonych (abdul:)) wiadomo o co chodzi
przepraszam za moją ostatnią i przedostatnią i przed... nieobecność na meczach, ale niestety termin niedziela wieczor to nie dobra pora...
ale sobota jezeli gdzies ogladamy to juz raczej sie pojawie!
pozdrawiam
dla wtajemniczonych (abdul:)) wiadomo o co chodzi

przepraszam za moją ostatnią i przedostatnią i przed... nieobecność na meczach, ale niestety termin niedziela wieczor to nie dobra pora...
ale sobota jezeli gdzies ogladamy to juz raczej sie pojawie!
pozdrawiam
- Abi
- Juventino
Rezerwować sobie sobotę. Mimo iż przeprowadziłem w Roosterze długą i wyczerpującą rozmowę z "człowiekiem odpowiadającym za pilota", to jednak do swojego rozkładu jazdy na sobotę wpisali sobie tylko czelsi - łestcham. W związku z tym, że ten mecz jest popołudniu, jest spora szansa, że puszczą nam nasz wieczorem(no chyba że pub opanuje gorączka sobotniej nocy i pojawią się protesty). Tak czy siak:
sobota 19:30 pod LOTem
Oliwkowa lista:
1) Ja
2) Okoń
3) Kuba "wolę w domu" ORB
4) Darel
5) Tarnoś
sobota 19:30 pod LOTem
Oliwkowa lista:
1) Ja
2) Okoń
3) Kuba "wolę w domu" ORB

4) Darel
5) Tarnoś
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2007, 19:32 przez Abi, łącznie zmieniany 3 razy.