KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- dawidpln
- Juventino
nie ma sprawy moge was odwiezc ale za paliwo ja nie zaplace... no ok zrozumiem jak ktos nie ma 18 i rodzice go nie puszcza, ja tez mam klub 15 metrow od domu i moge tam obejrzec ale czasami zmieniam polowe planow zeby tylko juve zobaczyc a wy narzekacie ze sie nie wyspicie czy cos... juve to nie jest dziewczyna ze mozna ja olac i spotkac sie w innym terminie...
Forza Juventus
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
jak będę już miał samochód to będę przyjeżdżał wieczorami na mecze. a póki go nie mam (i nie mam zamiaru Ci płacić za paliwo) i nie mam jak wrócić do domu, to po prostu nie ma możliwości żebym był na meczu.
rozumiesz już poniektórych z nas czy rozrysować Ci to.. ? :roll:
rozumiesz już poniektórych z nas czy rozrysować Ci to.. ? :roll:
- dawidpln
- Juventino
poprostu zdarzylo sie nie raz nie dwa ze przyjechalem na mecz i mialo byc kilka osob a nikogo nie bylo i wkurza mnie to a z rozwiezieniem osob nie ma problemu ale chyba nie sadzisz ze paliwo sam sobie produkuje i mam go pod dostatkiem. pozatym nie to jest istotne tylko te ze wymyslacie sraczki...
Forza Juventus
- Michael900
- Juventino
Sorry, że tak wtrącę. Nie będe specjalnie na to zakładał nowego tematu. Są tu jakieś osoby z DG chętne, żeby pójść do Pubu na mecz? Mi Katowice odpadają, to może na miejscu gdzieś obejrzymy?
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- Hybryd
- Juventino
W DG raczej nic nie obejrzysz bo:Michael900 pisze:Sorry, że tak wtrącę. Nie będe specjalnie na to zakładał nowego tematu. Są tu jakieś osoby z DG chętne, żeby pójść do Pubu na mecz? Mi Katowice odpadają, to może na miejscu gdzieś obejrzymy?
Po pierwsze primo bieda z ludźmi i sam wiem jakimi dupowałami potafią być dąbrowiacy (wkońcu się tu wychowałem)
Po drugie primo nie znam lokalu w którym jest cyfra plus. Może mnie oświecisz i podasz jakieś ??
Ja tym razem jaded do Gliwic, jak masz ochote to zapraszam
- tanhayi
- Juventino
Radek_88 pisze:@Michael900: A jak przyniesiesz kiste piwa to masz jeszcze nocleg w Gliwicach gratis
ja nie wiem co się będzie działo w waszym pokoju jak wygramy....będzie biba....ze w pon na wykłady pójdziecie......przez Szczecin...