dziewczyny odezwijcie sie!!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Italia_5

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2007, 19:31

szwarou pisze:
tom_gru pisze: Italia6
Zdaje mi sie ze ja pare razy widzialem w Poznaniu. Mozliwe to??
Jak najbardziej :)
DeViLl0o pisze:
Więcej fanek niż fanów :|?
Wątpie :D
Prowadzicie jedynie w ilości fanek samego Del Piero xD Co i tak nie jest do końca pewne :D!
Zdziwiłbyś ile dziewczyn podziwia i lubi zupełnie innych piłkarzy...A tak przy okazji zobaczymy ilu z was wiernych pozostanie Juve jak Del Piero przestanie grać... :think:

Swoją drogą co w tym złego, że od czasu do czasu któraś z dziewczyn zachwyci się urodą jakiegoś piłkarza?Przecież jest to zupełnie normalne... Jesteśmy kobietami i zawsze będą przykuwać naszą uwagę przystojni reprezentanci płci przeciwnej :D ( w wielu dziedzinach) Wcale to nie oznacza, że interesujemy się piłką i oglądamy mecze tylko dlatego, że ten czy tamten nam się podoba... Wiadomo, że trafiają się takie dziewczyny, które oglądają mecze tylko i wyłącznie ze względu na piłkarzy, ale są też i takie które interesuje coś o wiele więcej...Zresztą jak można siedzieć 90 min przed telewizorem tylko po to, aby przez dwie minuty na kogoś popatrzeć...?! :think: Nie można wszystkich wrzucać do jednego worka :naughty: Gdyby na boisko wypuścić same piękne kobiety, to ciekawe czy któryś z panów skupiłby się tylko i wyłącznie na oglądaniu samego meczu...Zapewne cały czas komentowana byłaby uroda zawodniczek i inne atuty, ale wtedy byłoby to oczywiście jak najbardziej normalne i nikt nikogo by się nie czepiał... :x

Pawson22

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2007, 19:45

hah 22 piekne panie na boisku ;p najelpiej w bikini ! :p albo w sumie to moga byc bez :D

Forza Juve
Italia_5

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2007, 20:46

Pawson22 pisze:hah 22 piekne panie na boisku ;p najelpiej w bikini ! :p albo w sumie to moga byc bez :D
Ciekawe czy z samego meczu byś coś zapamiętał :lol: :D

Gabryś1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2007, 23:42

Italia_5 pisze: Wiadomo, że trafiają się takie dziewczyny, które oglądają mecze tylko i wyłącznie ze względu na piłkarzy, ale są też i takie które interesuje coś o wiele więcej...

coś o wiele więcej , czyli oprócz piłkarzy interesują sie trenerami czy sędziami 8)
no bo chyba nie chodzi Ci o np. niuanse taktyczne :smile:
Italia_5 pisze:Zresztą jak można siedzieć 90 min przed telewizorem tylko po to, aby przez dwie minuty na kogoś popatrzeć...?! :think:
można , można ... znam panne , która mecze Milanu ogląda tylko dla Maldiniego , podziwia (cytat):te jego kocie ruchy , krycie przeciwnika blisko przy ciele i te jego zwody (koniec cytatu) :prochno:
.. pozdrawiam Martusie :wink:

"Bo tego durnia mamy za prezydenta"
http://kabarety.tworzymyhistorie.pl/592 ... xpress.php
Pawson22

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2007, 23:52

Italia_5 pisze:
Pawson22 pisze:hah 22 piekne panie na boisku ;p najelpiej w bikini ! :p albo w sumie to moga byc bez :D
Ciekawe czy z samego meczu byś coś zapamiętał :lol: :D
czego sie nie robi dla płci pięknej

Forza Juve
aniulka

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2007, 10:45

Gabryś1987 pisze:
Italia_5 pisze: Wiadomo, że trafiają się takie dziewczyny, które oglądają mecze tylko i wyłącznie ze względu na piłkarzy, ale są też i takie które interesuje coś o wiele więcej...

coś o wiele więcej , czyli oprócz piłkarzy interesują sie trenerami czy sędziami 8)
a czemu nie mialyby sie interesowac taktyka?? chociaz czasem jak posluchac rozkmin niektorych panow komentatorow (czyt. glownie Jacek Gmoch) to po prostu chce sie sluchac, taka beka ze czasem normalnie z fotela spadam. a co do sedziow i trenerow z reguly nie ma na co popatrzec:)

Pawson22

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2007, 10:55

Gmoch to moj idol :D prawdziwy komentator :D

Forza Juve
MeHoweck

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2007, 11:06

Gmoch to pasjonat piłki, widać że go to fascynuje i bawi. Nie to co Endżel który równie dobrze mógłby omawiać taktykę Adama Małysza czy Roberta Korzeniowskiego - z resztą swoją "fascynację" piłką nożną i zmysł taktyczny pokazał w Korei ;)
Wracając do dziewczyn ich upodobań w temacie meczów, klubów i piłkarzy, to tak jak z filmem (np. "Piraci" ;) ): może podobać się wizualnie aktorka/aktor, można uwielbiać grę i przekaz tego aktora, albo muzykę czy zdjęcia które tworzą film, czy też zachwycać się scenariuszem i reżyserią. Dobrze, że są kibicki (o kibicach nie słyszałem), którym podobają się np. owłosione i krzywe nogi piłkarzy, bo jakby wszyscy gadali o taktyce, to mielibyśmy drugi "cyrk z Wiejskiej".

aniulka

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2007, 11:11

Elmo pisze: Dobrze, że są kibicki (o kibicach nie słyszałem), którym podobają się np. owłosione i krzywe nogi piłkarzy, bo jakby wszyscy gadali o taktyce, to mielibyśmy drugi "cyrk z Wiejskiej".
Nog pilkarzy nie oceniam od tego ma nogi kolegow:) ktorym sie zawsze moge solidnie przylukac bo maja calkiem ladne i sie nie wstydza pokazywac, co do Engela tez chcialam go wymienic zwlaszcza jak sie bawi w "rysownika" tym ekranikiem na dwojce i czasem sie malo z gmochem nie pobije kiedy biegna by jakas akcje przedstawic. jak juz mowimy o bylych trenerach to niektorzy mogliby jak Janas po prostu zlwieszczo spojrzec i sie nie odzywac (w wypadku Janasa to i lepeij)

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2007, 11:46

Italia_5 pisze:Gdyby na boisko wypuścić same piękne kobiety, to ciekawe czy któryś z panów skupiłby się tylko i wyłącznie na oglądaniu samego meczu...Zapewne cały czas komentowana byłaby uroda zawodniczek i inne atuty, ale wtedy byłoby to oczywiście jak najbardziej normalne i nikt nikogo by się nie czepiał... :x
Oczywiście.

I co z tym konkursem? Liczy ktoś głosy? Może zrobimy ankietę (wszak ankieta na forum JP jest lekiem na rozwiązanie wszystkich problemów)?

:roll:
Pawson22

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2007, 12:04

Paweł Janas najchetniej rzuciłby to wszystkie w pieruny jaśniste i poszedł na browara ;] Forza Janas :D

Forza Juve
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2007, 12:11

Siewier pisze:
tom_gru pisze:Aniolek
Z tego co się orientuje to nie jest fotka użytkownika Aniołek. Paku kiedyś mi mówił, że na tej fotce jest gwiazda filmów dla dorosłych, a wierzcie mi, Paku się zna na takich filmach :prochno:
A widzisz Siewierku, jednak miałem racje :prochno: Ale widze ze nie tylko ja znam sie na takich filmach, jest wielu ekspertów na tym forum :smile:

Italia_5 <zakochany> :P

Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2007, 13:22

Zdziwiłbyś ile dziewczyn podziwia i lubi zupełnie innych piłkarzy...A tak przy okazji zobaczymy ilu z was wiernych pozostanie Juve jak Del Piero przestanie grać... :think: [/quote]

Miałem się nie wypowiadac w tym temacie z oczywistego względu, ale bardzo zaintrygowało mnie 2 zdanie tej wypowiedzi. Ja sam osobiście nie jestem wielkim fanem Del Piero i nie żałowałbym gdyby od nas odszedł, choc mam do niego wielki szacunek za pozostanie w klubie po degradacji. Wiele osób, które znam "szaleje" tylko za nim i po tym jak przeczytałem wypowiedz Italia_5 zacząłem się zastanawiac nad tym samym. Ciekawe ile "prawdziwych" kibiców zostanie po jego odejściu. Prędzej czy później czas nam to pokaże. Pozdrawiam wszystkie fanki Juve, ogromny szacunek dla was i oby z czasem Wasze grono było równie liczne co męskie.
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2007, 15:09 przez Hybryd, łącznie zmieniany 1 raz.

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2007, 13:37

Hybryd pisze: Pozdrawiam wszystkie fanki Juve, ogromny szacunek dla was i oby z czasem było Wasze grono było równie liczne co męskie.
Chyba rownie śliczne co męskie... :smile:

Italia_5

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2007, 15:45

Gabryś1987 pisze:

Jest wiele dziewczyn, które na temat piłki wiedzą o wiele więcej niż faceci...Czy naprawdę takie to trudne zaakceptować fakt, że dziewczyny także potrafią się tym interesować? :think:
aniulka pisze:a czemu nie mialyby sie interesowac taktyka??

Bo my ponoć tylko patrzymy i nic nie rozumiemy...
aniulka pisze:chociaz czasem jak posluchac rozkmin niektorych panow komentatorow (czyt. glownie Jacek Gmoch) to po prostu chce sie sluchac, taka beka ze czasem normalnie z fotela spadam. a co do sedziow i trenerow z reguly nie ma na co popatrzec:)
Nie tylko panowie komentatorzy rzucają takie teksty. Jak kiedyś w pubie słyszałam rozmowę dwóch facetów o tym, kto co nosi w spodenkach to mi ręcę opadły...
Diego pisze:I co z tym konkursem? Liczy ktoś głosy? Może zrobimy ankietę (wszak ankieta na forum JP jest lekiem na rozwiązanie wszystkich problemów)?
Chyba poza przymusowymi kandydatkami nie ma żadnych chętnych :lol:

ODPOWIEDZ