Liga Mistrzów 2006-07
- Bubu1899
- Milanista
Typy odnosnie dwu-meczu 
Real - Bayern - Bayern ma na nich sposob.
Celtic - Ac Milan - Wiadomo
PSV - Arsenal - Arsenal bedzie chyba za mocny na Holendrow. Walka tylko w "ajndhowen"
Lille - Manchester - MU bez dwoch zdań.
AS Roma - Lyon - Nie wiem jaka forme maja francuzi ale jezeli taka jak w grupie to przejda Rome.
Barcelona - Liverpool - wolalbym Liverpool ale bedzie im ciezko..
FC Porto - Chelsea - wszystko zalezy od wyniku 1 meczu... Jezeli Porto wygra to w rewanzu bedzie goraco
Inter - Valencia - Wiele bym dal zeby to byla Valencia
Obiektywnie inter.

Real - Bayern - Bayern ma na nich sposob.
Celtic - Ac Milan - Wiadomo
PSV - Arsenal - Arsenal bedzie chyba za mocny na Holendrow. Walka tylko w "ajndhowen"

Lille - Manchester - MU bez dwoch zdań.
AS Roma - Lyon - Nie wiem jaka forme maja francuzi ale jezeli taka jak w grupie to przejda Rome.
Barcelona - Liverpool - wolalbym Liverpool ale bedzie im ciezko..
FC Porto - Chelsea - wszystko zalezy od wyniku 1 meczu... Jezeli Porto wygra to w rewanzu bedzie goraco

Inter - Valencia - Wiele bym dal zeby to byla Valencia

Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

- D@niel
- Juventino
Real-Bayern >> Moim zdaniem Niemcy,Real bez formy zupełnie
Celtic - Ac Milan>> Wierze w Celtów
PSV - Arsenal>> Kanonierzy przechodzą dalej:) Psv w Dołku!
Lille - Manchester>> Niespodzianki raczej być nie powinno choc wolałbym Francuzów w dalszej rundzie:P
AS Roma - Lyon>>> Roma gra dalej:P
Barcelona - Liverpool>> LFC:P
FC Porto - Chelsea>> Chelsea no chyba ze Quresma coś nawywija xD
Inter - Valencia>> To by było na tyle LM dla Interu! Valencia gra dalej :evil:
Celtic - Ac Milan>> Wierze w Celtów

PSV - Arsenal>> Kanonierzy przechodzą dalej:) Psv w Dołku!
Lille - Manchester>> Niespodzianki raczej być nie powinno choc wolałbym Francuzów w dalszej rundzie:P
AS Roma - Lyon>>> Roma gra dalej:P
Barcelona - Liverpool>> LFC:P
FC Porto - Chelsea>> Chelsea no chyba ze Quresma coś nawywija xD
Inter - Valencia>> To by było na tyle LM dla Interu! Valencia gra dalej :evil:
FORZA JUVENTUS!!!!!!!
- AleX_Del_Piero_13
- Juventino
Real - Bayern - zapowiada się ciekawy mecz i trudno wskazać faworyta, ale myślę, że to jednak Real zagra dalej.
Celtic - AC Milan - Bez Ronniego Milan nic nie zdziała - Celtic gra dalej
PSV - Arsenal - ciekawy mecz ale to raczej Arsenal zagra dalej.
Lille - Manchester - jestem pewny na 95%, że to Man Utd zagra dalej i wygra LM !!
AS Roma - Lyon - AS Roma wygra
Barcelona - Liverpool - mam nadzieję, że Liverpool dokopie Barcie.
FC Porto - Chelsea - wygra Porto jestem pewien
Inter - Valencia - Valenica
Ostatnio wygrali z Barca więc nie sa tacy słabi, więc mają szansę powalczyc z ''ustawionym'' mistrzem wloch :rotfl:
Celtic - AC Milan - Bez Ronniego Milan nic nie zdziała - Celtic gra dalej
PSV - Arsenal - ciekawy mecz ale to raczej Arsenal zagra dalej.
Lille - Manchester - jestem pewny na 95%, że to Man Utd zagra dalej i wygra LM !!
AS Roma - Lyon - AS Roma wygra

Barcelona - Liverpool - mam nadzieję, że Liverpool dokopie Barcie.
FC Porto - Chelsea - wygra Porto jestem pewien

Inter - Valencia - Valenica

- pan Zambrotta
- Juventino
ha ! trafiłem!pan Zambrotta pisze:FC Porto - Chelsea
Na Estadio Dragao remis, na Stamford Bridge jednostronne widowisko.
Porto - 15% / Chelsea 85%
Chelsea nie jest w najlepszej formie, gdyby Quaresma i Postiga wykorzystali swoje sytuacje, można było by się jeszcze zastanowić nad jakimikolwiek szansami Portugalczyków. A tak Chelsea jest już w ćwierćfinałach.
Plaga kontuzji wśród napastników, więc wynik nie mógł być inny. Celtic to drużyna dobra, ale na Wyspach. Milan powoli wraca do formy, więc Szkoci mogą już tylko koncentrować się na Scottish Premier League.pan Zambrotta pisze:Celtic - Milan
Jeśli Celtowie wygrają więcej niż dwoma bramkami u siebie, mogą wyeliminować Rossonerich. Na San Siro wystarczy odeprzeć anemiczne ataki Milanu.
Celtic 35% / Milan 65%
Boskie wilki Wengera olały mecz, ale i tak na Emirates Stadium będą świętować awans.pan Zambrotta pisze:PSV Eindhoven - Arsenal
Gunners to obecnie najsilniejsza drużyna w LM. Jednak największa ich wada to kłopoty z koncentracją, zwłaszcza na takie pojedynki jak z PSV.
PSV 20% / Arsenal 80%
Plan wykonany.pan Zambrotta pisze:OSC Lille - Manchester
Jednostronne widowisko.
Lille 5% / Manchester 95%
Brzydki mecz, szansa Romy zaprzepaszczona.pan Zambrotta pisze:Roma - Lyon
Nasze Calcio jest za słabe nawet na Ligue 1. Nawet gdyby Roma osiągnęła dobry rezultat w pierwszym meczu, to Lyon i tak potrafi odrobić każdy wynik u siebie.
Roma 25% / Lyon 75%
Dobry mecz Zambrotty, mimo to we frajerski sposób przegrany przez Blaugranę. Na Anfield padnie remis.pan Zambrotta pisze:Barcelona - Liverpool
Tu może paść największa niespodzianka. Uwaga na Beniteza. Wszystko będzie zależeć od wyniku pierwszego meczu.
Barcelona 60% / Liverpool 40%
Dobry mecz średnich drużyn. Mimo tylko jednobramkowej przewagi Don Fabio "przepchnie" się do ćwierćfinału.pan Zambrotta pisze:Real - Bayern
Capello dwa razy z rzędu dochodził z nami do ćwierćfinału. Teraz będzie tak samo. A Bayern? Największe armaty: Podolski, Makaay, Schweinsteiger nie w formie. Po prostu nie mają czym straszyć. Bawarczycy potrzebują świeżej krwi.
Real 65% / Bayern 35%
I właśnie aspekt rewanżu u siebie zadecyduje o tym, że Inter odpadnie z CL. Na San Siro mimo ogromnej przewagi, na własne życzenie stracili 2 bramki.pan Zambrotta pisze:Inter - Valencia
Valencia odpadła w rywalizacji o mistrzostwo Hiszpanii, więc cały swój impet skierują na LM. W dodatku rewanż grają u siebie.
Będzie co oglądać w lutym.
Inter 45% / Valencia 55%
- klsmkr
- Interista
Nie ukrywam, że wynik mnie nie satysfakcjonuje, ale jestem zadowolony z naszej gry. Nawet Figo wczoraj wymiatał.pan Zambrotta pisze:I właśnie aspekt rewanżu u siebie zadecyduje o tym, że Inter odpadnie z CL. Na San Siro mimo ogromnej przewagi, na własne życzenie stracili 2 bramki.
PS. Sędzia sobie nie radził - bramka Cambiasso ze spalonego (choć może Zlatan wcześniej wpakował piłkę do bramki

- Pirlo
- Juventino
Nie był bym tego taki pewien... PSV to solidna druzyna a Arsenal nie prezentuje ostatnio nic nadzwyczajnego :roll: Gdyby tego było mało Henry jest całkowicie bez formy a van Persie kontuzjowany.pan Zambrotta pisze:Boskie wilki Wengera olały mecz, ale i tak na Emirates Stadium będą świętować awans.
Oprócz jednego dosrodkowania i żółtej kartki nie grał zupełnie nic... jak z reszta cała Barca :roll:pan Zambrotta pisze:Dobry mecz Zambrotty
No tu to juz pojechałes... we frajesrki sposob to my remisujemy z Arezzopan Zambrotta pisze:mimo to we frajerski sposób przegrany przez Blaugranę.

Tu sie zgadzam... miałem nadzieje ze Valencia przetestuje tych "rekordzistów" Europy. :lol: Rewanz na Mestalla to dla mnie formalnosc 8)pan Zambrotta pisze: I właśnie aspekt rewanżu u siebie zadecyduje o tym, że Inter odpadnie z CL.
- Supersonic
- Juventino
Spostrzeżenia przedrewanżowe:
Bardzo jestem zadowolony, że dwie drużyny, na które stawiałem wygrały: mowa tu o PSV i Liverpoolu. Dodatkowo dwie moje ulubione z obecnej LM Valencia i Lyon wywiozły dobre remisy. Jest dobrze :twisted:
Benitez > Rijkaard to mój komentarz do meczu na Nou Camp. Fantastyczny mecz Sissoko i Gerrarda, to był naprawdę kawał mądrego futbolu. Ronaldinho i Messi nie byli w stanie nic pokazać, zresztą trudno kogokolwiek z wczorajszej Barcy wyróżnić ( może Saviolę). W tej parze wszystko już jest wiadome, a Barca dusi się we własnym sosie. Dałbym 100% na L'pool ale Barca będzie miała niesamowitego Eto'o.
L'pool 90% - 10% Barca
Mniej więcej takiego wyniku spodziewałem się na Philips Stadium, szkoda, że nie ciut wyżej.
Zamiast oglądać Pizarro i dziesiątki dziwnych nazwisk, któe są łączone z Juve, powinniśmy spojrzeć na PSV. W pierwszej kolejności Afellay, czyli dokładnie taki piłkarz jakiego Juve nie ma. PSV ma większy niż Arsenal potencjał w ofensywie ( Kone, Farfan, Mendez) i ma lepszego konstruktora w osobie niesamowitego Cocu. Arsenal jest w stadium budowy, PSV to kolektyw. Uratować ich może tylko geniusz Henry'ego ale w tym sezonie objawia się raczej rzadko.
PSV 80% - Arsenal 20%
Czy Lyon będzie klubową Hiszpanią? Wierzę, że nie i dlatego stawiam na nich. Zespół w moim odczuciu podobny do PSV - też 1-4-3-2-1 ale mający lepszych piłkarzy. Nie pokazali nic wielkiego, ale podobnie jak Liverpool potrafią niesamowicie zmieniać tempo gry. Roma miała swoje szanse, ale ich nie wykorzystała, kolejnych nie dostanie bo na Gerland OL po prostu nie przegrywa. Po za tym moim zdaniem mają najlepszą pomoc w LM ze świetnymi superofensywnymi Toulalanem , Juninho i Maloudą.
Lyon 85 % - Roma 15 %
Analogicznie w parze Inter - Valencia. W zeszłym roku odpadli w Hiszpanii i teraz też tak będzie. Inter gra w tej chwili na maksimum swoich możliwości, Valencia wciąż nie wykorzystuje ogromnego potencjału ( Joaquin, Vicente) Mają fantastycznego napastnika - Ville, najlepszego moim zdaniem defensywnego pomocnika Europy - Albeldę i jednych z najlepszych obrońców i bramkarzy świata - Ayala i Canizares. Chimeryczny zespół ale chyba wiedzą jak z Interem grać bo 2-2 im się nie należało. Mestalla
Valencia 70 % - Inter 30%
Co do innych to:
MU - Lille 95% - 5%
Chelsea - Porto 95% - 5%
Milan - Celtic 65% - 35%
Bayern - Real oczywiście :oops: 50% - 50%
Czy ktoś mi może powiedzieć czy wolno robić tak jak Giggs czy po raz kolejny maluczki byli zdbyt dobrzy to trzeba ich było ukrócić?
Bardzo jestem zadowolony, że dwie drużyny, na które stawiałem wygrały: mowa tu o PSV i Liverpoolu. Dodatkowo dwie moje ulubione z obecnej LM Valencia i Lyon wywiozły dobre remisy. Jest dobrze :twisted:

L'pool 90% - 10% Barca
Mniej więcej takiego wyniku spodziewałem się na Philips Stadium, szkoda, że nie ciut wyżej.
Zamiast oglądać Pizarro i dziesiątki dziwnych nazwisk, któe są łączone z Juve, powinniśmy spojrzeć na PSV. W pierwszej kolejności Afellay, czyli dokładnie taki piłkarz jakiego Juve nie ma. PSV ma większy niż Arsenal potencjał w ofensywie ( Kone, Farfan, Mendez) i ma lepszego konstruktora w osobie niesamowitego Cocu. Arsenal jest w stadium budowy, PSV to kolektyw. Uratować ich może tylko geniusz Henry'ego ale w tym sezonie objawia się raczej rzadko.
PSV 80% - Arsenal 20%
Czy Lyon będzie klubową Hiszpanią? Wierzę, że nie i dlatego stawiam na nich. Zespół w moim odczuciu podobny do PSV - też 1-4-3-2-1 ale mający lepszych piłkarzy. Nie pokazali nic wielkiego, ale podobnie jak Liverpool potrafią niesamowicie zmieniać tempo gry. Roma miała swoje szanse, ale ich nie wykorzystała, kolejnych nie dostanie bo na Gerland OL po prostu nie przegrywa. Po za tym moim zdaniem mają najlepszą pomoc w LM ze świetnymi superofensywnymi Toulalanem , Juninho i Maloudą.
Lyon 85 % - Roma 15 %
Analogicznie w parze Inter - Valencia. W zeszłym roku odpadli w Hiszpanii i teraz też tak będzie. Inter gra w tej chwili na maksimum swoich możliwości, Valencia wciąż nie wykorzystuje ogromnego potencjału ( Joaquin, Vicente) Mają fantastycznego napastnika - Ville, najlepszego moim zdaniem defensywnego pomocnika Europy - Albeldę i jednych z najlepszych obrońców i bramkarzy świata - Ayala i Canizares. Chimeryczny zespół ale chyba wiedzą jak z Interem grać bo 2-2 im się nie należało. Mestalla
Valencia 70 % - Inter 30%
Co do innych to:
MU - Lille 95% - 5%
Chelsea - Porto 95% - 5%
Milan - Celtic 65% - 35%
Bayern - Real oczywiście :oops: 50% - 50%
Czy ktoś mi może powiedzieć czy wolno robić tak jak Giggs czy po raz kolejny maluczki byli zdbyt dobrzy to trzeba ich było ukrócić?

Ostatnio zmieniony 22 lutego 2007, 22:09 przez Supersonic, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojt
- Juventino
Real - Bayern - Pomimo wygranej Realu u siebie to Bayern wg. mnie przejdzie.
PSV - Arsenal - Jak dla mnie na Emirates Arsenal sie zmobilizuje i da popalić PSV.
Lyon - Roma - Drużyny równe, ale myślę że Totti nie da rady przeciwko całem zespołowi z Lyonu...
Valencia - Inter - W tej parze Valencia bedzie zdecydowanie górą. Wywieźli dobry wynik z Mediolanu, a na Mestalla nie dadzą sobie wyrwać zwycięstwa.
Chelsea - Porto - No i mój faworyt
. Chelsea wygra bez problemu, chociaż Terry może nie zagrać.
Liverpool - Barcelona - Po tym co zobaczyłem na Camp Nou, jestem pewien że Liverpool wygra. Barca będzie się "rzucała" ale jednak brak Ten Cate= brak taktyki w dumioe katalonii.
Milan - Celtic - I tu pewnie zaskoczę. Chciałbym żeby awansował Milan,. ale tylko dlatego, że zaślepieni polakami w składzie Celticu, TVP decyduje sie pokazać mecz własnie tego klubu, chociażby toczył się pojedynek Barcelona - Milan lub cos takiego. Obiektywnie: oba kluby mają równe szanse.
Manchester - Lille - Powiem jedno, MU na Old Trafford zniszczy francuzów.
PSV - Arsenal - Jak dla mnie na Emirates Arsenal sie zmobilizuje i da popalić PSV.
Lyon - Roma - Drużyny równe, ale myślę że Totti nie da rady przeciwko całem zespołowi z Lyonu...
Valencia - Inter - W tej parze Valencia bedzie zdecydowanie górą. Wywieźli dobry wynik z Mediolanu, a na Mestalla nie dadzą sobie wyrwać zwycięstwa.
Chelsea - Porto - No i mój faworyt

Liverpool - Barcelona - Po tym co zobaczyłem na Camp Nou, jestem pewien że Liverpool wygra. Barca będzie się "rzucała" ale jednak brak Ten Cate= brak taktyki w dumioe katalonii.
Milan - Celtic - I tu pewnie zaskoczę. Chciałbym żeby awansował Milan,. ale tylko dlatego, że zaślepieni polakami w składzie Celticu, TVP decyduje sie pokazać mecz własnie tego klubu, chociażby toczył się pojedynek Barcelona - Milan lub cos takiego. Obiektywnie: oba kluby mają równe szanse.
Manchester - Lille - Powiem jedno, MU na Old Trafford zniszczy francuzów.
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- pan Zambrotta
- Juventino
patrząc na to, jak dotychczas grał w Barcelonie (oddawał do najbliższego zawodnika i biegł do przodu chowając się za obrońców), to i tak nieźle wczoraj sobie radził. Zarówno w defensywie jak i w ofensywie lepszy od Bellettiego.Cris pisze:Oprócz jednego dosrodkowania i żółtej kartki nie grał zupełnie nic... jak z reszta cała Barca :roll:pan Zambrotta pisze:Dobry mecz Zambrotty

Ta genialna taktyka Liverpoolu była prowadzona przez pierwsze kilkanaście minut spotkania. To Barcelona zagrała po raz kolejny beznadziejnie. Gdyby nie Valdez, gdyby nie nieporadność Savioli, mecz inaczej by się potoczył. Choć nie lubię słowa "gdyby".Cris pisze:No tu to juz pojechałes... we frajesrki sposob to my remisujemy z Arezzopan Zambrotta pisze:mimo to we frajerski sposób przegrany przez Blaugranę.Liverpool od początku do konca realizował swoje załozenia i sami wywalczyli sobie to zwyciestwo. Genialna taktyka Beniteza i wspaniała gra całej druzyny sprawiła ze pseudogwiazdki Barcy zostały upokorzone...
- Lord of San Siro
- Interista
Jestesmy rekordzistami czy sie to Tobie podoba czy nie, a branie tego w cudzyslow jest niczym innym jak zazdroscia i zlosliwoscia.Cris pisze:[
Tu sie zgadzam... miałem nadzieje ze Valencia przetestuje tych "rekordzistów" Europy. :lol: Rewanz na Mestalla to dla mnie formalnosc 8)
Z gry Interu jestem zadowolony, z wyniku mniej. Ale mimo wszystko jestem przekonany o tym, ze awansujemy do kolejnej rundy. Juz nie raz zapewnialismy sobie awans wlasnie na Mestalla i mysle, ze bedzie tak i tym razem. Latwo nie bedzie, ale jedziemy tam wygrac i osiagniemy to!
Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
- Piotrekk
- Juventino
Mam pytanie do pan'a Zambrott'y czy gra u buka gdyż widze że dobrze sobie radzi z przewidywaniem wyników
Odnośnie meczu Barcelona -Liverpool,moim zdaniem ten mecz przegrał im Valdes gdyż do jego błędu Barcelona grała lepiej,a bramka w końcówce pierwszej połowy jednak troche zawodników Blaugrany podłamała którzy w drugiej połowie już zupełnie nic nie grali.
Co do meczu Inter-Valencia;mam nadzieje że hiszpanie nie zaprzepaszczą szansy i dobrego wyniku jaki udało im się osiągnąć na San Siro,jednakże mam troche obawy gdyż Inter zagrał dobre spotkanie,ogólnie są w dobrej formie więc będzie Valencii ciężko.
Podobało mi sie to co zrobił Ibra,w ekwilibrystyczny sposób oddał ten strzał po którym padł gol :roll: Co jak co ale dla mnie jest to jednak wielka gwiazda i jeśli by grał tak cały czas to bez wątpienia byłby najlepszy.
PS. Roma dostanie ze 3 w plecy
Supersonic napisał:
Nie jest to nie dozwolone,jedynie 'wykroczenie' przeciwko zasadzie fair play,do której zawodnicy MU się nie stosują.
Odnośnie meczu Barcelona -Liverpool,moim zdaniem ten mecz przegrał im Valdes gdyż do jego błędu Barcelona grała lepiej,a bramka w końcówce pierwszej połowy jednak troche zawodników Blaugrany podłamała którzy w drugiej połowie już zupełnie nic nie grali.
Co do meczu Inter-Valencia;mam nadzieje że hiszpanie nie zaprzepaszczą szansy i dobrego wyniku jaki udało im się osiągnąć na San Siro,jednakże mam troche obawy gdyż Inter zagrał dobre spotkanie,ogólnie są w dobrej formie więc będzie Valencii ciężko.
Podobało mi sie to co zrobił Ibra,w ekwilibrystyczny sposób oddał ten strzał po którym padł gol :roll: Co jak co ale dla mnie jest to jednak wielka gwiazda i jeśli by grał tak cały czas to bez wątpienia byłby najlepszy.
PS. Roma dostanie ze 3 w plecy
Supersonic napisał:
Nie jest to nie dozwolone,jedynie 'wykroczenie' przeciwko zasadzie fair play,do której zawodnicy MU się nie stosują.
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2007, 19:16 przez Piotrekk, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve fan
- LucekMoggi
- Juventino
@Supersonic
Widzę dość istotny bląd, mianowicie Bayern-Celtic 50%-50%

Widzę dość istotny bląd, mianowicie Bayern-Celtic 50%-50%

- January
- Juventino
Piotrekk pisze:Supersonic pisze:Czy ktoś mi może powiedzieć czy wolno robić tak jak Giggs czy po raz kolejny maluczki byli zdbyt dobrzy to trzeba ich było ukrócić?
ależ oczywiście że jest to dozwolone, sędzia spytał Giggsa(czy tam Rooney'a) czy chce na gwizdek czy nie, on powiedział że nie, no i mógł strzelać bez gwizdka...w piłce nożnej nie ma miejsca na gapiostwo, jak jest rzut wolny to mur staje przed piłką, wtedy piłkarz strzelający prosi sędziego żeby odsunął mur i sędzia pokazuje że strzał ma być na gwizdek, jeśli mur od razu się odsunie, to zawodnik mówi sędziemu że nie chce strzelać na gwizdek i wtedy wykorzystuje to że bramkarz ustawia mur i strzela do pustej bramki...takie są zasady w piłce nożnej...
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- krystiank
- Juventino
Nawiasem mówiac jestem załozycielem tematu. To sie wypowiem po 1 meczach. Będe tak samo zakładał jak zakładalem zaraz po losowaniu z tym kto przejdzie dalej. Jestem zadowolony po popraźce Barcy z Liverpoolem. Na Anfield Road nie pograja. Oni nie lubia grać na wąskich boiskach jakie sa w Anglii. Tak samo jak Włosi.
Inter - Valencia. No niewykorzystane syutacje sie mszczą. Valencia u siebie powinna przejsc
mimo ze będzie 1-1 np to wchodzi
Graty dla Valenci
Roma - Lyon teraz będzie mecz w Lyonie i wszystko w rekach francuzów
PSV - Arsenal. Czyżby Arsenal zlekceważył PSV? Albo PSV zagrało mecz życia biorac pod uwage ich forme. Mysle ze na Emirates sie wszystko zmieni.
Porto - Chelsa. No w Londynie Chelsea moze być góra. Szkoda
Real - Bayern. Za mała przewaga bramkowa Realu nad Bayernem. Bayern przejdzie
Celtic - Milan. Niestety Milan skromnie wygra na San Siro...Również szkoda mi Celticu jak i Porto. Chyba ze cud sie zdarzy
Lille - Manchester. Lille łatwo skóry nie będzie chciało sprzedać ale jednak to Czerwone Diabły przejda dalej
Inter - Valencia. No niewykorzystane syutacje sie mszczą. Valencia u siebie powinna przejsc

Roma - Lyon teraz będzie mecz w Lyonie i wszystko w rekach francuzów

PSV - Arsenal. Czyżby Arsenal zlekceważył PSV? Albo PSV zagrało mecz życia biorac pod uwage ich forme. Mysle ze na Emirates sie wszystko zmieni.
Porto - Chelsa. No w Londynie Chelsea moze być góra. Szkoda
Real - Bayern. Za mała przewaga bramkowa Realu nad Bayernem. Bayern przejdzie
Celtic - Milan. Niestety Milan skromnie wygra na San Siro...Również szkoda mi Celticu jak i Porto. Chyba ze cud sie zdarzy
Lille - Manchester. Lille łatwo skóry nie będzie chciało sprzedać ale jednak to Czerwone Diabły przejda dalej
- MrWlodek
- Juventino
No i mamy ćwierćfinalistów :!:
Roma pokonała Lyon 2:0 i gra dalej (pierwszy mecz: 0:0)
Chelsea wygrała z FC Porto 2:1 (pierwszy mecz: 1:1)
Liverpool przegrał z Barcą 0:1 ale strzelił więcej (2) bramek na wyjeździe i gra dalej. Spoko
No i inter
Cóż, odpadł, kogoś to dziwi? Dla formalności, Nietoperze zremisowały z interem 0:0 i grają dalej :!: Bardzo dobrze :!:
Oczywiście polskie, wspaniale stacje telewizyjne nie dały nam tej przyjemności obejrzenia spotkania rewanżowego ww. zespołów
To jest idiotyzm i <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, żeby w kraju w którym piłka nożna cieszy się taką popularnością pokazywać jeden mecz z każdej kolejki. W fazie grupowej jeszcze na TVN Turbo coś tam leciało ale teraz? Po co :!: I tak przecież tego nikt nie ogląda :!:
PS Wyjaśniam: W tym sezonie nie zwracam szczególnej uwagi na LM ale LM to LM i TVP czy PS powinno pokazywać więcej meczy drużyn z europejskiej czołówki.
Roma pokonała Lyon 2:0 i gra dalej (pierwszy mecz: 0:0)
Chelsea wygrała z FC Porto 2:1 (pierwszy mecz: 1:1)
Liverpool przegrał z Barcą 0:1 ale strzelił więcej (2) bramek na wyjeździe i gra dalej. Spoko

No i inter

Oczywiście polskie, wspaniale stacje telewizyjne nie dały nam tej przyjemności obejrzenia spotkania rewanżowego ww. zespołów

PS Wyjaśniam: W tym sezonie nie zwracam szczególnej uwagi na LM ale LM to LM i TVP czy PS powinno pokazywać więcej meczy drużyn z europejskiej czołówki.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2007, 22:46 przez MrWlodek, łącznie zmieniany 1 raz.