Apelacja. Dziś poznamy decyzje.

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
BartekGajda9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 23:28

Wyrok jak najbardziej mnie zaskoczył...i to na minus !! Nie dość, że Viola i Lazio zostały przywrócone do Serie A, to Milan ma możliwość gry w europejskich pucharach. Nie rozumiem decyzji sądu. Cieszy mnie oczywiście zmniejszenie ilości punktów z -30 do -17, ale tak naprawde co to jest w porównaniu do powrotu Lazio i Violi do Serie A :?

A tak wogóle mam pytanie. Nie wiem czy to prawda czy jakaś plota, ale obiło mi sie o uszy że w razie spadku do Serie B pilkarze mają jakoś prawo do zmiany klubu?? CZy coś w tym stylu. A czy poprzez powrót do Serie A piłkarze już sprzedani mogą wrócić do Juve na mocy kontraktu (tego z Juventusu)??

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
Waldini

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 23:33

mJaUcViEej pisze:@Waldini - a może Ty mi odpowiesz za co Juventus dostał taką karę? Tak konkretnie. Według Interisty... :?:
Dokladnego werdyktu sadu nie znam bo nie znam wloskiego, no chyba ze to znajde gdzies po angielsku. Wg mnie Juventus dostal kare za zapewnienie sobie korzystniejszej sytuacji poprzez dobor sedziow przychylnych Turynczykom na mecze Juventusu. A takze na wplyw wywierany przez Moggiego na arbitrow sedziujacych w serie A. Nie zapominajcie ze jacys sedziowie tez dostali po tylku, wiec maczali paluchy w ciemnych interesach Moggiego.

Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!

Serie B?? We have never been there... :D
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 23:36

Mały10 pisze:Dla mnie to co stało się dzisiaj jest po prostu kpiną. Na zmniejszenie kary ujemnych punktów Juventusowi bym się jeszcze zgodził ale pozostawienie w Serie A Lazio i Fiorentiny to już przesada. Ale to jeszcze nic w porównaniu z tym co zyskał dziś AC Milan. 8 pkt i mozliwość gry w CL to żadna kara dla Milanu.
Kolejna celna i dobra opinia kibica z zwenatrz!! Prawda jest taka ze dzis cała Europa smieje sie sie z tego procesu i kar, a najwiekszy smiech wzbudza milan w lm :) Przed momentem rozm z najlepszym kumplem i kibicem Realu prezentuje podobna opinie co Mały10.

Pozdrówka Mały10

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 23:39

Waldini pisze:
mJaUcViEej pisze:@Waldini - a może Ty mi odpowiesz za co Juventus dostał taką karę? Tak konkretnie. Według Interisty... :?:
Dokladnego werdyktu sadu nie znam bo nie znam wloskiego, no chyba ze to znajde gdzies po angielsku. Wg mnie Juventus dostal kare za zapewnienie sobie korzystniejszej sytuacji poprzez dobor sedziow przychylnych Turynczykom na mecze Juventusu. A takze na wplyw wywierany przez Moggiego na arbitrow sedziujacych w serie A. Nie zapominajcie ze jacys sedziowie tez dostali po tylku, wiec maczali paluchy w ciemnych interesach Moggiego.

no właśnie... to tylko według Ciebie. I takie jest właśnie myślenie ludzi - są winni, bo muszą być winni i za to powinni ponieść karę. A czytałeś ten artykuł?

MaxACM

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 23:42

Mały10 pisze:Ale to jeszcze nic w porównaniu z tym co zyskał dziś AC Milan. 8 pkt i mozliwość gry w CL to żadna kara dla Milanu.
Aha...to rozumiem ze zmniejszenie punktow ujemnych Juve to nie kpina a ACM to juz tak? Sorki panowie ale niektorym zal "4 litery" sciska.

Tom Cruise

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 23:43

Tombalu pisze:
Mały10 pisze:Dla mnie to co stało się dzisiaj jest po prostu kpiną. Na zmniejszenie kary ujemnych punktów Juventusowi bym się jeszcze zgodził ale pozostawienie w Serie A Lazio i Fiorentiny to już przesada. Ale to jeszcze nic w porównaniu z tym co zyskał dziś AC Milan. 8 pkt i mozliwość gry w CL to żadna kara dla Milanu.
Kolejna celna i dobra opinia kibica z zwenatrz!! Prawda jest taka ze dzis cała Europa smieje sie sie z tego procesu i kar, a najwiekszy smiech wzbudza milan w lm :) Przed momentem rozm z najlepszym kumplem i kibicem Realu prezentuje podobna opinie co Mały10.

Pozdrówka Mały10
Tak Tombalu przytakuj Katalończykowi a zobaczysz że przy pierwszej okazji ci się odwdzięczy piękną i honorową opinia na temat Juve .

Takie moje zdanie, ja rozumiem kibic Interu i Milanu na naszym forum ale Katalończykom i gościom z Madrytu mówię nie !!! Nie dożyjecie śmierci serie A.

Tom Cruise

nie musisz mi dziękować za autograf
Deni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 23:44

I własnie przez takie zachowanie Juve wiecej straci niz przez spadek do SeriaB i te punkty ujemne mJaUcViEej mam nadzieje ze to kiedys zrozumiesz bo Juve to taki klub który da sobie rade grajac od SeriaC ale gorzej bedzie z ta etykietka która powstaje własnie przez takie zachowanie jak twoje .Co do decyzji odnośnie reszty klubów to sknadalem jest całoś zmiany tego wyroku szczególnie Milan teraz śmieje sie w twarz całemu świadkowi piłkarskiemu .

----->WWW.AJAX.ANV.PL <-------
Tom Cruise

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 23:48

MaxACM pisze:
Mały10 pisze:Ale to jeszcze nic w porównaniu z tym co zyskał dziś AC Milan. 8 pkt i mozliwość gry w CL to żadna kara dla Milanu.
Aha...to rozumiem ze zmniejszenie punktow ujemnych Juve to nie kpina a ACM to juz tak? Sorki panowie ale niektorym zal "4 litery" sciska.
Może jak ktoś się czepia Milanu to odp mu jasno i rzeczowo i na temat a nie pluj się na Juve ok? Akurat - 30 pkt to jest kosmos i nie wiem jak można było na coś takiego wpaść ... I sam to wiesz , odpuść sobie to plugastwo..
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2006, 23:51 przez Tom Cruise, łącznie zmieniany 1 raz.

Tom Cruise

JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 23:48

MaxACM-nie no gratulacje!Gratuluje wam ze zagracie w LM szkoda tylko ze sąd wam nie przypisał tych 2 Mistrzostw.Teraz juz wiem dlaczego Szeva uciekł z Milanu.Nie chciałbyc częscią skandalu jaki zrobi wokół siebie Milan.Gratulacje!Powiedź mi jeszcze jedno ile was kosztowało $$ zeby zostać w Serie A i grać w LM i spóścić Juve

JESTEM OSZUSTEM
Tom Cruise

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 23:50

Deni pisze:I własnie przez takie zachowanie Juve wiecej straci niz przez spadek do SeriaB i te punkty ujemne mJaUcViEej mam nadzieje ze to kiedys zrozumiesz bo Juve to taki klub który da sobie rade grajac od SeriaC ale gorzej bedzie z ta etykietka która powstaje własnie przez takie zachowanie jak twoje .Co do decyzji odnośnie reszty klubów to sknadalem jest całoś zmiany tego wyroku szczególnie Milan teraz śmieje sie w twarz całemu świadkowi piłkarskiemu .
Akurat to pierwszy wyrok był kosmiczny , to był skandal , dla juve dla milanu dla wszystkich !!! teraz to poprawili ...
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2006, 23:55 przez Tom Cruise, łącznie zmieniany 1 raz.

Tom Cruise

Deni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 23:54

Tu nie chodzi tak bardzo nawet o surowość ( choć po tym co spotkało Milan to naprawde nóz w kieszeni sie otwiera) ale o sam fakt, że wszytko jak widać można załatwić przy stoliku w SeriA :|.Kosmiczny a jaki chiałbys za najgorsze przestepstwo w footbolu (wpływanie na wynniki meczów ) ?

Tom Cruise

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 23:57

Deni pisze:Tu nie chodzi tak bardzo nawet o surowość ( choć po tym co spotkało Milan to naprawde nóz w kieszeni sie otwiera) ale o sam fakt, że wszytko jak widać można załatwić przy stoliku w SeriA :|.Kosmiczny a jaki chiałbys za najgorsze przestepstwo w footbolu (wpływanie na wynniki meczów ) ?
Wiedziałem , kibol zupełnie z zewnątrz ... A niby co to znaczy to "wszystko" ?

Co bym chciał ? Aby winni zostali ukarani ale aby nie niszczono klubów geniuszu !!! Bo niby po co ? Po to aby nasi wspaniali włoscy i zagraniczni piłkarze musieli sie pakować i jechać do Madrytu ?

Tom Cruise

Deni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2006, 00:01

"wszytko" Milan w LM za rok Juve w SeriA a Lazio I Viola w SeriA wiec kto bardzo ucerpi poza wami ? (choc i tak ta punkty minusowe Juve odrobi i za rok bedzie juz walczył o scudeto).

Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lipca 2006, 00:03

Tom Cruise pisze: Tak Tombalu przytakuj Katalończykowi a zobaczysz że przy pierwszej okazji ci się odwdzięczy piękną i honorową opinia na temat Juve .

Takie moje zdanie, ja rozumiem kibic Interu i Milanu na naszym forum ale Katalończykom i gościom z Madrytu mówię nie !!! Nie dożyjecie śmierci serie A.
Do katalończyka nie mam nic, podobnie jak do goscia z ajax jak i do Barcelony czy Ajax.

mediolańczycy - chcą zabic moj ukochany klub JUVE tym kapturowym procesem !!! Czy Ty tego nie widzisz - ten prces to farsa . To mediolańczyki wypowiedziały nam wojne tym procesem i mam byc dla nich slodki?? Nie!! mediolaczyki wypowiedziały wojne a ja nie bede bierny. Bede bronił ten klub po ostatni dzień!!!

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
YaSq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lipca 2006, 00:07

A mi sie ten wynik podoba. Po pierwsze caly swiat smieje sie z interu i milanu. Po drogie zmniejszenie ilosci pkt na minusie sprawilo ze z tym skladem awans jest niemal pewny. Po trzecie wydaje mi sie ze przywrocenie Juve do Seria A z powiedzmy -30pkt bylo by tragiczne w skutkach. Juventus ma teraz mloda kadre ktora powinna sie ograc w Seria B i za rok powalczyc juz o mistrzostwo. W tym sezonie gra w Seria A z tym skladem i jakas wielka liczba pkt na minusie mogla by sie zakonczyc spadkiem do Seria B juz nie przy "zielonym stoliku". Tylko nie rozumiem na jakich zasadach odebrano nam mistrzostwo za sezon 2005/2006 skoro tego sezonu sprawa wogole nie dotyczyla.

Uwazam ze Juve powinno sie odwolac od werdyktu w celu ozyskania bezprawnie zabranego nam mistrzostwa oraz zmniejszenia ujemnej liczby pkt w Seria B !

ODPOWIEDZ