BUFFON ZOSTAJE
- Corcky
- Juventino
Po pierwsze Canna wcale w Serie B nie jest niezbędny(_Jah pisze: Nie był tak niezbędny jak Canna, którego proszono o pozostanie w klubie.

Zarówno Canna jak i Zambro cieszyć się będą moim szacunkiem, bo w koncu dzięki nim, w bardzo dużej mierze Juve odnosiło sukcesy, a co za tym idzie sprawiało mi radość.
Gigi pokazał klasę 8)
A teraz na deser

Alessandro Del Piero ole!
- mnowo
- Qualità Juventino
Temat "Buffon zostaje", a 90% postów o Cannavaro i Zambrotcie
A tak naprawdę, to wcale mi nie do śmiechu. Dzisiaj wróciłem po dwutygodniowym urlopie. Nie miałem dostępu do netu, wszystko co mogłem się dowiedzieć pochodziło z TV, radia i SMSów rafala005 (dziękuję, mimo iż już tego raczej nie przeczytasz).
Kiedy usłyszałem o odejściu Zambrotty, Cannavaro.. nawet nie wiem, jak opisać, co poczułem. Mimo wszystko coś runęło.
Szanuję ich decyzje, bo są to ich prywatne decyzje. Ale mimo wszystko mam trochę żalu. Bo patrzę z punktu widzenia klubu i kibica tego klubu. Trudno mi spojrzeć na sprawę oczami piłkarza, który przechodzi z jednego wielkiego klubu do drugiego, by zarabiać ileśtam tysięcy więcej, bo nawet tyle kasy na oczy nie widziałem. Dlatego patrzę z perspektywy, z której jestem w stanie spojrzeć.
Do końca miałem nadzieję, że Zambrotta zostanie. Odszedł. Jak i kilku innych. Ich sprawa. Genialnymi piłkarzami zostaną w dalszym ciągu.
Ciekawy jestem ostatecznego składu Bianconerich w nowym sezonie. Wierzę, że damy radę. Pomyślcie, o ile silniejsi i bardziej zdeterminowani wrócimy do Serie A. W tym momencie jest to test dla piłkarzy, działaczy ale i kibiców. Chcą nas tłamsić i zabić, ale my się nie damy. Wrócimy ze zdwojoną siłą, niczym wojska Tytusa pod Jerozolimę w 70 roku n.e. 8)
Swoją drogą, jest to teraz dobry okres, aby przefiltrować "kibiców" Juventusu. Odpadną ci, którzy tak naprawdę byli "kibicami zawodnika", który odszedł.
A tak naprawdę, to wcale mi nie do śmiechu. Dzisiaj wróciłem po dwutygodniowym urlopie. Nie miałem dostępu do netu, wszystko co mogłem się dowiedzieć pochodziło z TV, radia i SMSów rafala005 (dziękuję, mimo iż już tego raczej nie przeczytasz).
Kiedy usłyszałem o odejściu Zambrotty, Cannavaro.. nawet nie wiem, jak opisać, co poczułem. Mimo wszystko coś runęło.
Szanuję ich decyzje, bo są to ich prywatne decyzje. Ale mimo wszystko mam trochę żalu. Bo patrzę z punktu widzenia klubu i kibica tego klubu. Trudno mi spojrzeć na sprawę oczami piłkarza, który przechodzi z jednego wielkiego klubu do drugiego, by zarabiać ileśtam tysięcy więcej, bo nawet tyle kasy na oczy nie widziałem. Dlatego patrzę z perspektywy, z której jestem w stanie spojrzeć.
Do końca miałem nadzieję, że Zambrotta zostanie. Odszedł. Jak i kilku innych. Ich sprawa. Genialnymi piłkarzami zostaną w dalszym ciągu.
Ciekawy jestem ostatecznego składu Bianconerich w nowym sezonie. Wierzę, że damy radę. Pomyślcie, o ile silniejsi i bardziej zdeterminowani wrócimy do Serie A. W tym momencie jest to test dla piłkarzy, działaczy ale i kibiców. Chcą nas tłamsić i zabić, ale my się nie damy. Wrócimy ze zdwojoną siłą, niczym wojska Tytusa pod Jerozolimę w 70 roku n.e. 8)
Swoją drogą, jest to teraz dobry okres, aby przefiltrować "kibiców" Juventusu. Odpadną ci, którzy tak naprawdę byli "kibicami zawodnika", który odszedł.
- Waldini
- Interista
Chodza pogloski, ze Buffon ma podpisac kontrakt z Interem, nie powiem bylbym jak najbardziej za 
Uwazajcie Juventini na swoich zawodnikow bo do zamkniecia okna transferowego, nie mozecie byc niczego pewni. Deklaracje, deklaracjami ale pilka to biznes i czesto nie ma w niej miejsca na sentymenty.

Uwazajcie Juventini na swoich zawodnikow bo do zamkniecia okna transferowego, nie mozecie byc niczego pewni. Deklaracje, deklaracjami ale pilka to biznes i czesto nie ma w niej miejsca na sentymenty.
Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!
Serie B?? We have never been there...

- Drabik
- Juventino
Waldini pisze:Chodza pogloski, ze Buffon ma podpisac kontrakt z Interem, nie powiem bylbym jak najbardziej za
buheheheh jeżeli Buffon po takich deklaracjach że zostaje odejdzie to stanie największym śmieciem

...........::::::::Juventus Turyn::::::::...............
www.sokker.org - najlepszy menager online
www.sokker.org - najlepszy menager online
- J1897
- Juventino
jeżeli chodzi o mnie, to będę go uważał za zdrajce z powodu tego, iż deklarował, że pozostanie. zabrakło mu klasy Alexa i Di Livio(kiedy nie opuscil Violi), czego naprawde nie spodziewalemForzaDelPiero pisze:(...)Nadal nie rozumię, myslę, jak wszyscy czemu Canna jest dla Ciebie takim zdrajcą i co on zrobił gorszego od Zambro, który również odszedł w tak specyficznym dla klubu momencie. Myślisz, że Zambrotty nie proszono o to by został w klubie ?

co do Gigiego, to mam nadzieje, ze jednak zostanie. ze te wszystkie plotki na jego temat, to brednie. w koncu Alena napewno lubi Turyn

- Waldini
- Interista
Pojawila sie informacja, ze Inter negocjuje z Juventusem transfer Buffona. Oferta Interu to 18 mln euro i Toldo w rozliczeniu.
Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!

- paku
- Juventino
Nie grzesz chłopcze.Waldini pisze:Pojawila sie informacja, ze Inter negocjuje z Juventusem transfer Buffona. Oferta Interu to 18 mln euro i Toldo w rozliczeniu.
To będzie największa żenada. Staruszek Toldo za mistrza Buffona, i 18 baniek. Jeżeli zarząd Juve zgodzi sie na to, strace szacunek do nowego zarządu i do samego Buffona który sie deklarował ze zostanie. Pozdro
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Zgrzeszy to nasz zarząd, gdy zaakceptuje taką ofertę. I opchnie Buffona za 18 mln plus Toldo. Przecież to będzie chyba najlepszy ruch transferowy Interu w przeciągu 10 lat. Analogicznie naszych działaczy po takiej wymianie należałoby wystrzelać. Buffon? Jeżeli odejdzie, będzie dla mnie skończonym zerem. Człowiekiem, który złamał dane słowo. Krzywoprzysięscą. Jeżeli Gigi pokaże plecy Juventusowi, zostanie znienawidzony. Nie tylko przeze mnie. Mimo, iż jest świetnym bramkarzem i zawdzięczamy mu wiele wybronionych sytuacji. Cały blok defensywny, tak mozolnie budowany przez wiele lat runął. Czy runie także obsada bramki? Oby nie. Z dnia na dzień wiele się wyjaśni. Miejmy nadzieję, że niektórzy wiedzą, co to dane słowo i udowodnią, że są rzeczy ważniejsze niż pieniądze i zaszczyty.paku pisze:Nie grzesz chłopcze.Waldini pisze:Pojawila sie informacja, ze Inter negocjuje z Juventusem transfer Buffona. Oferta Interu to 18 mln euro i Toldo w rozliczeniu.
- EXCALIBUR DH
- Juventino
Powiem krótko: Zostanie 
Ja też krótko, zajrzyj do regulaminu bo długo tu miejsca nie zagrzejesz. /Dragon

Ja też krótko, zajrzyj do regulaminu bo długo tu miejsca nie zagrzejesz. /Dragon
Pale, ale nie stale, bo ten co pali stale ma tylko jedno na świat spojrzenie, jak ten co nie pali wcale! 

- SiCiÓśJUVE
- Juventino
To bardzo dobrze ze Gigi zostaje
Mam nadzieje ze zostanie duzo wiecej zawodnikow zostanie
Tak ma byc im wiecej podstawowych zawodniow zostanie tym lepiej!!

FORZA_JUVE
JUVE_my_world_Del_Piero_my_God
JUVE_my_world_Del_Piero_my_God
- klsmkr
- Interista
Troche odkopie temat, bo Moratti wypowiedzial sie o ewentualnym transferze Buffona, tym samym rozwiewajac wszelkie watpliwosci:
"Nie staraliśmy się o niego, także ze względu na szacunek dla Juventusu."
Teraz chyba wszystko jest jasne. Dodam tylko, ze najprawdopodobniej ostatnimi w tym mercato ruchami transferowymi Interu bedzie sprzedaz 1-2 pilkarzy.
"Nie staraliśmy się o niego, także ze względu na szacunek dla Juventusu."
Teraz chyba wszystko jest jasne. Dodam tylko, ze najprawdopodobniej ostatnimi w tym mercato ruchami transferowymi Interu bedzie sprzedaz 1-2 pilkarzy.
- Venomik
- Juventino
To się trochę kłóci z ostatnimi newsami w internecie, ale mogą to byc tylko plotki.
Dlaczego szacunek Interu dotyczy tylko Buffona, a kończy się gdy mowa o Zlatanie czy Vieirze? Wybacz, ale jeśli to jest prawdziwa wypowiedź, to brzmi lekko idiotycznie.
Okazujemy szacunek nie kupując Buffona - tak stwierdzić po kupnie dwóch zawodników
To brzmi jakby chciał się tłumaczyć dlaczego Buffon ich nie zasili...
EDIT:
stara_dama - następnym razem jak będziesz miał ochotę napisać coś takiego to pomyśl chwilkę.
Takim tekstem tylko kibicom Juve wystawiasz kiepską cenzurkę.
Dlaczego szacunek Interu dotyczy tylko Buffona, a kończy się gdy mowa o Zlatanie czy Vieirze? Wybacz, ale jeśli to jest prawdziwa wypowiedź, to brzmi lekko idiotycznie.
Okazujemy szacunek nie kupując Buffona - tak stwierdzić po kupnie dwóch zawodników

To brzmi jakby chciał się tłumaczyć dlaczego Buffon ich nie zasili...
EDIT:
stara_dama - następnym razem jak będziesz miał ochotę napisać coś takiego to pomyśl chwilkę.
Takim tekstem tylko kibicom Juve wystawiasz kiepską cenzurkę.
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2006, 12:27 przez Venomik, łącznie zmieniany 1 raz.
Dirty mind
- Kryształ
- Juventino
Moja nienawiść do Interu i ich kibiców jest nie do opisania. Więc nie będe sie rozwijał i mówił...że są złodziejami i oszustami jakich mało a napewno największymi w Calcio...ale ja tego nie powiem...
No tak Pan Venomik pewnie tak nie myśli? A może myśli ale nie potrafi, nie moze tego powiedziec na głos. Moje zdanie jest niezmienne, a te teksty z wystawianiem kiepskiej cenzurki to sobie możesz w buty wsadzić to bedziesz wyzszy...zreszta masz wyraznie napisane..."ale ja tego nie powiem..."
No tak Pan Venomik pewnie tak nie myśli? A może myśli ale nie potrafi, nie moze tego powiedziec na głos. Moje zdanie jest niezmienne, a te teksty z wystawianiem kiepskiej cenzurki to sobie możesz w buty wsadzić to bedziesz wyzszy...zreszta masz wyraznie napisane..."ale ja tego nie powiem..."
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2006, 12:39 przez Kryształ, łącznie zmieniany 1 raz.