Serie A: (16) Lazio 1-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2005, 18:07

nordahl pisze:
Shickit pisze:Milan grał gorzej i przegrał? Coś Ci się kolego pomyliło romaneq mówi o meczu z PSV a Ty zdaje się o finale LM....
Ja caly czas mowie o tym meczu, romaneq wspomnial o meczu z PSV wiec adekwatnie do tego napisalem komentarz. Grali padake-przegrali. Nie wiem czego nie rozumiesz.. Nie napisalem, ze nie awansowali.. tylko, ze przegrali. Wspomnialem rowniez, ze to nie dobry przyklad, bo tu chodzilo o awans [psv-acm] a w meczu Juve o punkty w serieA.

Radze na przyszlosc czytac ze zrozumieniem.
Faktycznie, nie wiem czemu, ale zrozumiałem że chodzi Ci o awans a nie o zwycięstwo :doh:
_Jah pisze:tomcatmi6 jest dla Was jak trener
O tak czcijmy go najlepiej :smile:

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2005, 18:20

Po raz kolejny pragne zauwazyc ze osoba do ktorej przyczepil sie z
Sz.P.trener tomcatmi6( :roll: )ze swoja wspaniala(choc absolutnie nieprzydatna do dyskusji) ironia pod tytulem "Jurek Engel i spolka" wcale nie jechala po Thuramie a tylko stwierdzila FAKT(mam to naukowo udowodnic? :lol: ) ze popelnil on blad.
Ale w sumie kazda,nawet najbardziej bzdurna wypowiedz da sie przeciez obronic - wystarczy tylko rozbic posty oponentow na kilkanascie kawalkow
i po kolei na nie odpowiadac,odchodzic coraz bardziej od tematu (a zaczepiac inne jak np.czy przed "że" wolno stawiac ","- w koncu to wazne w kontekscie meczu Juventusu z Lazio) aby w koncu sprytnie przelawirowac obok sedna..Proste i skuteczne.

Ja nie mam juz nic do dodania.

Martin B.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2005, 15:14

Widziałem meczyk nawet niezły dużo fauli szczególnie w pierwszej połowie.

szkoda ze Capello w takich meczach nie stawia na Alexa bo naprawde prezentuje sie teraz lepiej od Zlatana, kyóry w tym meczu nic ciekawego nie pokazał prócz jednego fajnego zagrania do Trezegola.

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2005, 17:27

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Jednak Appiah dostał kolejną szansę, ktorą moim zdaniem wykorzystał.
Zgadzam się. Pod koniec ubiegłego sezonu Appiah spisywał się fantastycznie, a gol strzelony przeciwko Cagliari wywarł na mnie duże wrażenie. Żałuję, że odszedł. Wtedy grał na dużo wyższym poziomie niż teraz Blasi czy Giannichedda :roll: .
nordahl pisze:Hm..
Myślę, że wynik sprawiedliwy obie drużyny zasłużyły na chociaż 1 pkt.
Jestem odmiennego zdania, Lazio gralo lepiej, chodzila im pila przy nodze dlugo i wydaje mi sie, ze to oni zasluzyli na zwyciestwo.
A z tym się nie zgodzę. Być może Lazio było częściej w posiadaniu piłki, jednak to Juventus miał więcej klarownych sytuacji do zmiany wyniku. Tak więc remis jest jak najbardziej sprawiedliwy.
Shickit pisze:
Diego pisze:Proponuję ściągnąć z wypożyczenia Marcelo Salasa.
z jakiego wypożyczenia :?: :lol: O ile się ie myle (no chyba że jestem źle poinformowany ) to kontrakt z Salasem skończył się nam na początku tego sezonu więc już nie możemy go ściągnąć :lol: (przynajmniej teoretycznie :lol: )
No tam, być może. Kariera tego piłkarza już mnie nie interesuje, choć ciągle dobrze mu życzę.
tomcatmi6 pisze:On chyba rozwiazal kontrakt z Juve wiec odpada :(
:(
_Jah pisze:tomcatmi6 jest dla Was jak trener. Respektujcie to co do Was pisze.
Racja. Tak napisał _Jah i musi to być prawdą. Bez dwóch zdań. Proponuję więc oddać forum pod władzę _Jaha, który zawsze wie najlepiej, co należy robić w każdej sytuacji :roll: .
_Jah pisze:ten sam thuram po meczu z Violą byl dla Was kims, a teraz jest nikim.
Jak dla mnie pisanie o tym, że Thuram popełnił fatalny błąd, przez który prawdopodobnie zremisowaliśmy ten mecz, nie jest mieszaniem go z błotem :roll: .

:roll:
nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2005, 17:01

Diego pisze:
A z tym się nie zgodzę. Być może Lazio było częściej w posiadaniu piłki, jednak to Juventus miał więcej klarownych sytuacji do zmiany wyniku. Tak więc remis jest jak najbardziej sprawiedliwy.
Co powiesz np o klarownej sytuacji Lazio, gdy jeden z Waszych obroncow brutalnie sfaulowal Behrami'ego w polu karnym? To moglo sie zle skonczyc zarowno dla pilkarza, jak i Waszego zespolu :!:

"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 grudnia 2005, 19:03

nordahl pisze:
Diego pisze:
Co powiesz np o klarownej sytuacji Lazio, gdy jeden z Waszych obroncow brutalnie sfaulowal Behrami'ego w polu karnym? To moglo sie zle skonczyc zarowno dla pilkarza, jak i Waszego zespolu :!:
A powiem o tym, że kapitalną sytuację zmarnował Trezeguet, dwie bardzo dobre okazje miał Ibrahimović. W dodatku w jednej z akcji Nedved był sam na sam z bramkarzem Lazio, choć nie jestem pewien czy wtedy nie było spalonego (oglądałem mecz przez Internet, potem w skrócie tej akcji nie było, więc nie mam pewności). W każdym razie Juve miało więcej dogodnych okazji do zdobycia bramki. Czyli remis był wynikiem sprawiedliwym.

:roll:
Zablokowany