Kto jest Waszym "idolem" ??
- Pawel_GL
- Juventino
A ja jestem swoim własnym idolem
jedyna osoba którą uważam za godną naśladowania w życiu 
A jeśli chodzi o boisko: Gianluca Zambrotta. Niesamowity obrońca i nie boi się zaatakować. A zaraz po nim: Balzaretti (tak!), Del Piero i Nesta. Lubię gościa od czasu jak grał w Lazio, szkoda że poszedł do Milanu. Ale i tak nie przestałem go lubić.
Niech żyje Football Manager, tam można takie błędy poprawiać

A jeśli chodzi o boisko: Gianluca Zambrotta. Niesamowity obrońca i nie boi się zaatakować. A zaraz po nim: Balzaretti (tak!), Del Piero i Nesta. Lubię gościa od czasu jak grał w Lazio, szkoda że poszedł do Milanu. Ale i tak nie przestałem go lubić.
Niech żyje Football Manager, tam można takie błędy poprawiać

- juverm
- Juventino
:rotfl: Człowieku widzę że Język Polski jest ci obcy :rotfl:Luki23ksc pisze:Alex Del Piero bylem jego idolem odkad pamietam
Przypomina mi się wypowiedź Wloski'ego
8) Poprawnie napisałem nick

Prosze nie usuwajcie tego posta...

- jarmel
- Redaktor
Panie wielki polonisto (juverm) polski pisze się z małych liter bo to przymiotnik :lol::rotfl: Człowieku widzę że Język Polski jest ci obcy :rotfl:
Przypomina mi się wypowiedź Wloski'ego
8) Poprawnie napisałem nick![]()
Prosze nie usuwajcie tego posta...
- juverm
- Juventino
Nieważne, chodziło mi o sens zdania
a nie o błędy ortograficzne 
Ale żeby ni było OT, to ostatnio moim idolem powoli staje się Gianluca Zambrotta. Oczywiscie na pierwszym miejscu zawsze będzie Alex ale Zambro mi bardzo imponuje...

Ale żeby ni było OT, to ostatnio moim idolem powoli staje się Gianluca Zambrotta. Oczywiscie na pierwszym miejscu zawsze będzie Alex ale Zambro mi bardzo imponuje...

- kamil-juve
- Juventino
Moim idolem jest caly zespol
- Joker1916
- Juventino
Już od dawna nie gra w Juve, ale moim idolem od zawsze i NA ZAWSZE Jest Zinedine Zidane!!!!! To geniusz, wręcz wirtuoz piłki nożnej, chciałabym grac jak on... oh zapomniałabym o Solskjerze ... Morderca o twarzy dziecka...
Ostatnio zmieniony 04 maja 2006, 17:49 przez Joker1916, łącznie zmieniany 1 raz.
Il mio canto libero....
Czy wygrywasz czy nie jak i tak KOCHAM CIĘ!
W moim sercu Legia...
Czy wygrywasz czy nie jak i tak KOCHAM CIĘ!
W moim sercu Legia...
- el_ninho
- Juventino
Idol?Ciekawe słowo oznacza ono chyba kogoś kogo podziwiamy i kto miał wpływ na nasze życie.W moim przypadku jest ich kilku każdy z nich ma w sobie coś co wywarło na mnie silne wrażenie
Jan Paweł II -Polak papież człowiek wielkiego serca ,wspaniały i wielki papież
,człowiek ,który potrafił nakłonić ludzi do czynienia dobra.
Tomasz Lis-Bezkompromisowy wspaniały dziennikarz człowiek ,który ma swoje zdanie a zarazem potrafi byc idealnie bezstronny,wierny ideałom
Również patrząc na boisku widze wspaniałych ludzi.
Jeden z nich to Pavel Nedved niesamowity piłkarz ,który nigdy nie odpuszcza walczy do końca dla klubu reprezentacji i samego siebie potrafił przezwyciężyć urazy i kontuzje jest naprawde niesamowity.
Kolejny to Alessandro Del Piero
Alex jego gra ,zwody gole i wszystko co robił było i jest magiczne .Wzór gwiazdy nigdy nie narzeka nie kłóci się oraz nie zachowuje się dziecinnie istny wzór.
Na koniec naprawde niesamowity piłkarz.Ivan Gennaro Gattuso
Na boisku zabijaka ,wojownik nigdy nie odpuszcza pomimo braku czysto piłkarskich zdolności ma ogromny wkład w grę swojego klubu.Poza boiskiem to kompletnie inny człowiek miły , pogodny, kochający dzieci i wspierający akcje charytatywne.Oby było więcej takich piłkarzy
Jan Paweł II -Polak papież człowiek wielkiego serca ,wspaniały i wielki papież
,człowiek ,który potrafił nakłonić ludzi do czynienia dobra.
Tomasz Lis-Bezkompromisowy wspaniały dziennikarz człowiek ,który ma swoje zdanie a zarazem potrafi byc idealnie bezstronny,wierny ideałom
Również patrząc na boisku widze wspaniałych ludzi.
Jeden z nich to Pavel Nedved niesamowity piłkarz ,który nigdy nie odpuszcza walczy do końca dla klubu reprezentacji i samego siebie potrafił przezwyciężyć urazy i kontuzje jest naprawde niesamowity.
Kolejny to Alessandro Del Piero
Alex jego gra ,zwody gole i wszystko co robił było i jest magiczne .Wzór gwiazdy nigdy nie narzeka nie kłóci się oraz nie zachowuje się dziecinnie istny wzór.
Na koniec naprawde niesamowity piłkarz.Ivan Gennaro Gattuso
Na boisku zabijaka ,wojownik nigdy nie odpuszcza pomimo braku czysto piłkarskich zdolności ma ogromny wkład w grę swojego klubu.Poza boiskiem to kompletnie inny człowiek miły , pogodny, kochający dzieci i wspierający akcje charytatywne.Oby było więcej takich piłkarzy
Forza Juve!!
- naros
- Juventino
Moim idolem jest Alex Del Piero! Del Piero to ikona Juve i świetny piłkarz. Zawsze (gdy jeszcze nie byłem fanem Juve) gdy myślałem o Juve to zawsze na myśl nasówał mi sie Del Piero :-D Del Piero jest moim idolem i tak pozostanie.
Jednak moim pierwszym piłkarskim idolem był Roberto Baggio. Jeszcze w przedszkolu pamietam jak bardzo lubiłem tego piłkarza. Pamietam jak rodzice kupili mi jego koszulke, była to koszulka Baggio z Interu bo wtedy własnie tam grał (i to Inter był moim pierwszym ulubionym klubem, w przedszkolu
).
Takim moim idolem który jest na drugim miejscu i to daleko
za Alexem jest Cristiano Ronaldo, te jego zwody, piękno gry. Cristiano jest super! :-D a jakich wy macie piłkarskich idolów? 
Jednak moim pierwszym piłkarskim idolem był Roberto Baggio. Jeszcze w przedszkolu pamietam jak bardzo lubiłem tego piłkarza. Pamietam jak rodzice kupili mi jego koszulke, była to koszulka Baggio z Interu bo wtedy własnie tam grał (i to Inter był moim pierwszym ulubionym klubem, w przedszkolu

Takim moim idolem który jest na drugim miejscu i to daleko

Ostatnio zmieniony 07 lipca 2006, 21:40 przez naros, łącznie zmieniany 1 raz.

Un capitano c'è solo un capitano!!!