TYCHY I OKOLICE || Juventus - Catania

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Ampartumpur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2006, 23:07

Prawdopodonie będe ;) Tylko oby w końcy wygrali i pare bramek strzelilil :pray: :pray: Oby prszyło troche ludzi bo ostatnio cos u nas z frekwencją cos eni tak było. No to see ya na meczu.

PS. 50 post !!!!!!!! :lol: :lol: :lol: W końcu :D :happy: Heheh jeszcze 5 lat i dobije do stówy!

Szalej tak dalej a bana za nabijanie dostaniesz :whistle:
/Siewier

DelSojer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2006, 11:52

Na Juve - viola się zjawie ale mogę się spóźnić bo dzisiaj rozpoczynamy rundę rewanżową A-klasy, a zmierzymy się dzisiaj z naszym odwiecznym rywalem, którego nazwa jest bliska naszemu sercu :prochno: JUV-e Jaroszowice :lol:

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2006, 15:27

Moi mili... Drodzy parafianie...

Zebraliśmy się tutaj, aby omówić bardzo ważną dla nas wszystkich kwestię. Po kilku tłustych latach przychodzą ciężkie czasy... Sponsor coraz częściej odmawiam posłuszeństwa :|

W związku z tym w mojej mądrej głowie narodziło się kilka pomysłów. Pierwszy to pomysł związany ze zmianą knajpy. Jednak szybko pomyślałem, że prościej będzie zmienić sponsora. W ramach pokuty za wszystkie nieobcności moim kandydatem numer jeden jest Siewier. Długo nad tym myślałem i tak jak go nie lubię to doszedłem do wniosku, że mimo wszystko powinniśmy mu dać jeszcze jedną szansę, by mógł odkupić swoje winy. Drodzy bracia i siostry. Niech to właśnie Siewier będzie naszym sponsorem. Myślę, że będziesz Łukaszu zaszczycony pełnić tą rolę podobnie jak sponsor Juventusu - Nike, przez najbliższych kilkanaście lat. :whistle:

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2006, 13:53

Za kazdym razem gdy juz mysle, ze mnie niczym nie zaskoczysz, Ty wyskakujesz z kolejnym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> pomyslem :rotfl:

Wnosze wniosek o ubezwlasnowolnienie DiDżeja, nie powinno sie go dluzej trzymac na wolnosci , jest zagrozeniem dla wszelakiego rodzaju inteligencji , ehhh a jeszcze pamietam jak byl zywym i radosnym dzieciaczkiem ... :roll:

DelSojer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2006, 14:41

Siewier pisze: Wnosze wniosek o ubezwlasnowolnienie DiDżeja, nie powinno sie go dluzej trzymac na wolnosci , jest zagrozeniem dla wszelakiego rodzaju inteligencji ...
Pomimo pogłebiającego się stanu depresyjno-lękowego szanownego osobnika zwanego DiDżejem, pomimo jego chronicznego lęku przed światłem żarówki, pozostał mu podstawowy odruch bezwarunkowy: przychodzi na mecze :!: czego w przypadku osobnika reprezentującego miejscowość na literę L nie mogę stwierdzić :whistle:

Co do samego pomysłu to nie jest on taki <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ... :D

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2006, 22:54

Chyba dawno pasem po gołej dupie obaj nie dostaliscie, no tak , brakuje Wam twardej ręki, od soboty wezne sie znowu za Wasze wychowanie nicponie i odechce sie Wam glupich pomyslow. Tak wlasnie bedzie ! o !

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2006, 13:56

Nie dość, że na mecze nie chodzi to jeszcze oszukuje :/ Gdzieś Ty się chował, człowieku? A przez moment myślałem, że na Lędzinach na prawdę istnieje prawdziwe życie :whistle:

Masz u mnie minusa za oszustwo, wpisałem do notesika! Jeszcze jedno ostrzeżenie i czeka Cię sroga kara! Dostaniesz pstryczka w nos to się opamiętasz :?

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2006, 14:00

DeeJay pisze:A przez moment myślałem, że na Lędzinach na prawdę istnieje prawdziwe życie :whistle:
Jakaś aluzja? :prochno:

Życie istnieje wbrew twoim pozorom DeeJay :smile: , może nie będziecie na siebie najeżdżać i przestaniecie tą nic znaczącą kłótnię?

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2006, 18:48

Wszystkich na raz i kazdedgo z osobna serdecznie zapraszam w niedziele do 'Centrum' :)
Tym razem bede na 1200% :D

DeeJay gadzino - dostaniesz za swoje :smile:

A Ty włoski lepiej nie wpychaj sie miedzy młot a kowadło 8)

DelSojer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2006, 21:49

Cóż mogę napisać. Po prostu będę :wink:
Postaram się nie zapomnieć o szaliku :whistle:

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2006, 13:20

Mnie chyba raczej tym razem nie będzie. Kuzyn ma urodziny i akurat ma kanał gdzie leci mecz, więc najprawdopodobniej obejrze u niego. Tym bardziej, że coś mnie chorubsko bierze :?

Miłej zabawy.

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 maja 2006, 13:53

Zapraszamy wszystkich w najblizsza niedziele do 'Centrum'.
Glowna atrakcją bedzie spotkanie z Palermo, jednak jak zawsze nie zabraknie awantur,rozrób i przemówień wyglaszanych przez wspanialych myslicieli, ktorzy odwiedzają nas przy okazji kazdego spotkania.
Będzie jak zawsze pot,krew i rock'n'roll :prochno:

Ampartumpur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 maja 2006, 14:00

Oczywiscie zaszczyce Was swą obocneścią i stawie sie na meczu.

...::: CENZURA :::...
by Siewier

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 maja 2006, 14:22

Oczywiście zjawię się :]

Milan gra w tym samym czasie z Parmą. Jeśli wygramy, każda strata punktów przez Milan będzie oznaczać nasze mistrzostwo. Przygotowujemy coś do ewentualnego świętowania? :roll:

DelSojer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2006, 12:38

DeeJay pisze:Oczywiście zjawię się :]

Milan gra w tym samym czasie z Parmą. Jeśli wygramy, każda strata punktów przez Milan będzie oznaczać nasze mistrzostwo. Przygotowujemy coś do ewentualnego świętowania? :roll:
Jestem jak najbardziej za :D tzn. palimy wszystkie czerwono-czarne koszulki jakie zobaczymy w barze, może jakieś race weźmiemy czy po prostu więcej % ? :lol:

ODPOWIEDZ