TYCHY I OKOLICE || Juventus - Catania
- Ampartumpur
- Juventino
Prawdopodonie będe
Tylko oby w końcy wygrali i pare bramek strzelilil
Oby prszyło troche ludzi bo ostatnio cos u nas z frekwencją cos eni tak było. No to see ya na meczu.
PS. 50 post !!!!!!!! :lol: :lol: :lol: W końcu
Heheh jeszcze 5 lat i dobije do stówy!
Szalej tak dalej a bana za nabijanie dostaniesz
/Siewier

PS. 50 post !!!!!!!! :lol: :lol: :lol: W końcu

Szalej tak dalej a bana za nabijanie dostaniesz

/Siewier
- DelSojer
- Juventino
Na Juve - viola się zjawie ale mogę się spóźnić bo dzisiaj rozpoczynamy rundę rewanżową A-klasy, a zmierzymy się dzisiaj z naszym odwiecznym rywalem, którego nazwa jest bliska naszemu sercu
JUV-e Jaroszowice :lol:

[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]
- DeeJay
- Juventino
Moi mili... Drodzy parafianie...
Zebraliśmy się tutaj, aby omówić bardzo ważną dla nas wszystkich kwestię. Po kilku tłustych latach przychodzą ciężkie czasy... Sponsor coraz częściej odmawiam posłuszeństwa
W związku z tym w mojej mądrej głowie narodziło się kilka pomysłów. Pierwszy to pomysł związany ze zmianą knajpy. Jednak szybko pomyślałem, że prościej będzie zmienić sponsora. W ramach pokuty za wszystkie nieobcności moim kandydatem numer jeden jest Siewier. Długo nad tym myślałem i tak jak go nie lubię to doszedłem do wniosku, że mimo wszystko powinniśmy mu dać jeszcze jedną szansę, by mógł odkupić swoje winy. Drodzy bracia i siostry. Niech to właśnie Siewier będzie naszym sponsorem. Myślę, że będziesz Łukaszu zaszczycony pełnić tą rolę podobnie jak sponsor Juventusu - Nike, przez najbliższych kilkanaście lat.
Zebraliśmy się tutaj, aby omówić bardzo ważną dla nas wszystkich kwestię. Po kilku tłustych latach przychodzą ciężkie czasy... Sponsor coraz częściej odmawiam posłuszeństwa

W związku z tym w mojej mądrej głowie narodziło się kilka pomysłów. Pierwszy to pomysł związany ze zmianą knajpy. Jednak szybko pomyślałem, że prościej będzie zmienić sponsora. W ramach pokuty za wszystkie nieobcności moim kandydatem numer jeden jest Siewier. Długo nad tym myślałem i tak jak go nie lubię to doszedłem do wniosku, że mimo wszystko powinniśmy mu dać jeszcze jedną szansę, by mógł odkupić swoje winy. Drodzy bracia i siostry. Niech to właśnie Siewier będzie naszym sponsorem. Myślę, że będziesz Łukaszu zaszczycony pełnić tą rolę podobnie jak sponsor Juventusu - Nike, przez najbliższych kilkanaście lat.

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Za kazdym razem gdy juz mysle, ze mnie niczym nie zaskoczysz, Ty wyskakujesz z kolejnym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> pomyslem :rotfl:
Wnosze wniosek o ubezwlasnowolnienie DiDżeja, nie powinno sie go dluzej trzymac na wolnosci , jest zagrozeniem dla wszelakiego rodzaju inteligencji , ehhh a jeszcze pamietam jak byl zywym i radosnym dzieciaczkiem ... :roll:
Wnosze wniosek o ubezwlasnowolnienie DiDżeja, nie powinno sie go dluzej trzymac na wolnosci , jest zagrozeniem dla wszelakiego rodzaju inteligencji , ehhh a jeszcze pamietam jak byl zywym i radosnym dzieciaczkiem ... :roll:
- DelSojer
- Juventino
Pomimo pogłebiającego się stanu depresyjno-lękowego szanownego osobnika zwanego DiDżejem, pomimo jego chronicznego lęku przed światłem żarówki, pozostał mu podstawowy odruch bezwarunkowy: przychodzi na mecze :!: czego w przypadku osobnika reprezentującego miejscowość na literę L nie mogę stwierdzićSiewier pisze: Wnosze wniosek o ubezwlasnowolnienie DiDżeja, nie powinno sie go dluzej trzymac na wolnosci , jest zagrozeniem dla wszelakiego rodzaju inteligencji ...

Co do samego pomysłu to nie jest on taki <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ...

- Siewier
- Administrator
Chyba dawno pasem po gołej dupie obaj nie dostaliscie, no tak , brakuje Wam twardej ręki, od soboty wezne sie znowu za Wasze wychowanie nicponie i odechce sie Wam glupich pomyslow. Tak wlasnie bedzie ! o !
- DeeJay
- Juventino
Nie dość, że na mecze nie chodzi to jeszcze oszukuje
Gdzieś Ty się chował, człowieku? A przez moment myślałem, że na Lędzinach na prawdę istnieje prawdziwe życie
Masz u mnie minusa za oszustwo, wpisałem do notesika! Jeszcze jedno ostrzeżenie i czeka Cię sroga kara! Dostaniesz pstryczka w nos to się opamiętasz :?

Masz u mnie minusa za oszustwo, wpisałem do notesika! Jeszcze jedno ostrzeżenie i czeka Cię sroga kara! Dostaniesz pstryczka w nos to się opamiętasz :?
- wloski
- Juventino
Jakaś aluzja?DeeJay pisze:A przez moment myślałem, że na Lędzinach na prawdę istnieje prawdziwe życie![]()

Życie istnieje wbrew twoim pozorom DeeJay
- Siewier
- Administrator
Wszystkich na raz i kazdedgo z osobna serdecznie zapraszam w niedziele do 'Centrum' 
Tym razem bede na 1200%
DeeJay gadzino - dostaniesz za swoje
A Ty włoski lepiej nie wpychaj sie miedzy młot a kowadło 8)

Tym razem bede na 1200%

DeeJay gadzino - dostaniesz za swoje
A Ty włoski lepiej nie wpychaj sie miedzy młot a kowadło 8)
- DelSojer
- Juventino
Cóż mogę napisać. Po prostu będę
Postaram się nie zapomnieć o szaliku
Postaram się nie zapomnieć o szaliku

- Siewier
- Administrator
Zapraszamy wszystkich w najblizsza niedziele do 'Centrum'.
Glowna atrakcją bedzie spotkanie z Palermo, jednak jak zawsze nie zabraknie awantur,rozrób i przemówień wyglaszanych przez wspanialych myslicieli, ktorzy odwiedzają nas przy okazji kazdego spotkania.
Będzie jak zawsze pot,krew i rock'n'roll
Glowna atrakcją bedzie spotkanie z Palermo, jednak jak zawsze nie zabraknie awantur,rozrób i przemówień wyglaszanych przez wspanialych myslicieli, ktorzy odwiedzają nas przy okazji kazdego spotkania.
Będzie jak zawsze pot,krew i rock'n'roll

- Ampartumpur
- Juventino
Oczywiscie zaszczyce Was swą obocneścią i stawie sie na meczu.
...::: CENZURA :::...
by Siewier
...::: CENZURA :::...
by Siewier
- DeeJay
- Juventino
Oczywiście zjawię się :]
Milan gra w tym samym czasie z Parmą. Jeśli wygramy, każda strata punktów przez Milan będzie oznaczać nasze mistrzostwo. Przygotowujemy coś do ewentualnego świętowania? :roll:
Milan gra w tym samym czasie z Parmą. Jeśli wygramy, każda strata punktów przez Milan będzie oznaczać nasze mistrzostwo. Przygotowujemy coś do ewentualnego świętowania? :roll:
- DelSojer
- Juventino
Jestem jak najbardziej zaDeeJay pisze:Oczywiście zjawię się :]