LM gr.A (JUVENTUS, Bayern, Brugge, Rapid)
- Pirlo
- Juventino
No i git
grupa zbyt wymagająca nie jest wiec z awansem problemu byc nie powinno
.Szkoda tylko ze znowu ten Bayern ja bym wolał kogos innego np.Arsenal bo by przynajmniej mecz był ciekawszy bo z Bayernem juz gralismy i wiadomo kto jest lepszy
.

- pinturicchia
- Qualità Juventina
No i gites !! Jestem bardzo zadowolona że trafili do tej grupy. 8) Szkoda tylko że pewnie nie będą mecze Juve transmitowane. 
- leniup
- Redaktor
Pierwsze sobie poczytaj na jakiej zasadzie druzyny są w koszykach porozstawiane a potem pisz na forum... :?deux123 pisze:Ludzie mysla ze juve nic niezdziała w lidze mistrzow wiec im pokazemy z to ze nas dali do 2 koszyka!!!!!!!!
Co do losowania. Liga mistrzów jest dla nas podobno najważniejsza. I dobrze. Mogliśmy wpaść gorzej, mogliśmy wpaść lepiej. Tutaj trzeba każdego pokonać i nie liczyć na wynik innego meczu. Rywali nie można lekceważyć, bo może się to na nas zemścić i będzie nieszczęście. Mimo wszystko znam siłe Juve i oczywiście licze na pierwsze miejsce. Terminarz meczy też jest dobry, z Bayernem gramy w środku, dwa mecze pod rząd. Szkoda tylko że ostatni mecz na wyjeździe, choć wierze w to że przed tym spotkaniem bedziemy mieli już zapewniony awans. Ogólnie ciesze się z dzisiejszego losowania no i cóż mogę powiedzieć. Poczekamy - zobaczymy, a nie mogę już doczekać się tych emocji podczas spotkań Juventusu
Może pozwole sobie opisać także inne grupy. A więc grupa B - Wydaje mi się że pozycja Arsenalu i Ajaxu jest tu nie zagrożona. Fc Thun napewno będzie chciał się pokazać z dobrej strony w doborowym towarzystwie ale nie daje im większych szans. A może Sparta sprawi niespodzianke.... w Pradze wszytko się może stać. Grupa C - Niezykle ciekawa grupa. Barcelona jest niezagrożona ale o drugie miejsce będą walczyć wszystkie trzy drużyny - Udine, PAO i Werder. Napewno będą piękne spotkania i walka do końca o awans ( z drugiego miejsca oczywiście

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Walke o pierwsze miejsce pewnie stoczymy z Bayernem. Choć w piłce nożnej wszystko jest możliwe to jednak nie sądze, aby Brugge czy też Austria były wstanie nawiązać walke z dwoma gigantami. Wszyscy napewno miło wspominamy ubiegłoroczne potyczki z bawarczykami, w których to zdobyliśmy komplet- 6 pkt. Powtórzyć ten wynik będzie bardzo ciężko, ale myśle, że możemy śmiało patrzeć w przyszłość i zapatrywać się na pierwsze miejsce w grupie. Po cichutku liczyłem, że wylosujemy Liverpool... wkońcu mamy im coś do udowodnienia :evil: ale jak nie teraz to później, nie uciekną od nas :twisted: Ubolewam natomiast nad wylosowaniem Austrii Wiedeń. Do stolicy Austrii mam około 400- 450 km. Mój Juventus będzie tak blisko, a ja pewnie nie będe miał kasy, żeby jechać
Ale cóż... z tego co widze w Wiedniu gramy ostatni mecz fazy grupowej, więc może do tej pory wygram w dużego lotka i jednak wybiore się na to spotkanie 

- Wojtom
- Juventino
Jakby nie patrzeć, nie bedziesz musiał zgarniac głownej wygranej w duzego lotka, zeby pojechac na ten mecz. Cały wyjazd wraz z biletem wydaje mi sie ze zamknie się w granicach 400 - 500 zł, co nie jest jakąs kosmiczną sumą i mozna ją zarobic, chocby przez najlatwiejsze robotyUlTrAs pisze:Ubolewam natomiast nad wylosowaniem Austrii Wiedeń. Do stolicy Austrii mam około 400- 450 km. Mój Juventus będzie tak blisko, a ja pewnie nie będe miał kasy, żeby jechaćAle cóż... z tego co widze w Wiedniu gramy ostatni mecz fazy grupowej, więc może do tej pory wygram w dużego lotka i jednak wybiore się na to spotkanie
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- kedzier
- Juventino
Dla ścisłości -> Wylosowaliśmy Rapid Wiedeń, Austria zremisowała dziś w kfalifikacjach Pucharu Uefa z Zilina i awansowała do pierwszej rundyUlTrAs pisze:Ubolewam natomiast nad wylosowaniem Austrii Wiedeń.

Co do losowania... Na pierwszy rzut oka wydaje się ono bardzo dobre, przeciwnicy poza Bayernem raczej zdecydowanie niżej notowani, awans więc pewny. Mam nadzieję że powtórzymy wyniki z poprzedniego sezonu w meczach z Bawarczykami 8) Walka o pierwsze miejsce w grupie rozegra się tylko pomiędzy tymi zespołami

Z losowani możemy się chyba cieszyć, mogliśmy trafić zdecydowanie gorzej np. Monaco z trzeciego koszyka i Werder z czwartego. Tak więc szczęście nam sprzyja, mam nadzieję że zwiastuje to bardzo udany sezon

- TreDelIbra
- Juventino
Terminarz wszystkich grup rozgrywających mecz w tym samym dniu co juve ,czyli A,B,C,D :
14/09/05
gr.A
Rapid Vienna - Bayern Monaco/ Bruges - Juventus
gr.B
Arselnal -Thun/ Sparta -Ajax
gr.C
Werder-Barcelona/Udinese-Pnathinaikos
gr.D
Benfica-Lille /Villareal-Man.Utd
27/09/05
gr.A
Juventus - Rapid Vienna/Bayern Monaco-Bruges
gr.B
Ajax -Arsenal/ Thun-Sparta
gr.C
Panathinaikos-Werder/Barcelona-Udinese
gr.D
Man.Utd -Benfica/ Lille -Villareal
18/10/05
gr.A
Bayern Monaco - Juventus/Rapid Vienna- Bruges
gr.B
Sparta-Arsenal/Ajax-Thun
gr.C
Udinese-Werder/Panathinaikos-Barcelona
gr.D
Villareal-Benfica/Man.Utd - Lille
02/11/05
gr.A
Juventus - Bayern Monaco/Bruges -Rapid Vienna
gr.B
Arsenal-Sparta/Thun-Ajax
gr.C
Werder-Udinese/Barcelona-Panathinaikos
gr.D
Benfica-Villareal/Lille -Man.Utd
22/11/05
gr.A
Bayern Monaco -Rapid Vienna/Juventus -Bruges
gr.B
Thun-Arsenal/Ajax-Sparta
gr.C
Barcelona-Werder/Panathinaikos-Udinese
gr.D
Lille -Benfica/Man.Utd-Villareal
07/12/05
gr.A
Rapid Vienna-Juventus/Bruges -Bayern Monaco
gr.B
Arsenal -Ajax/ Sparta-Thun
gr.C
Werder-Panathinaikos/Udinese-Barcelona
gr.D
Benfica -Man.Utd/Villareal - Lille
Jak widać nie mamy zbyt silnej grupy , wiec nie ma sie co spodziewac ,że nasze mecze beda w Polskiej tv , no ale kto wie może TVP lub PSport nas mile zakoczy -oby tak było. :]
Myśle ,że mecz Juve -Brugge nie ma szans na to by być transmitowany , natomiast Juve-Rapid juz tak gdyż w Rapidze gra polak -Adamski , z drugiej zaś strony w dniu potyczek z klubem Adamskiego toczyć się będzie również meczy w grupie B pomiedy Ajaxem i Arsenalem , jak również mecz Barcy z Udine w gr.C i Man.Utd z Benficą w gr.D
Ciekawe który mecz wybiąrą poskie stacje
No największe szanse ma niewątpliwie mecz na sczycie w tej grupie a mianowice JUVE-BAYERN , on ma duże szanse aby pojawić sie w Poskiej tv , a nawet jeśli nie to na niemieckich stacjach powinno być
Ponoć szykuje się również wyjazd na ten mecz do Monachium!
Organizowany przez JPclub tak wiec z obejżeniem tego meczu nie powinno być problemu :]
gr.A
Rapid Vienna - Bayern Monaco/ Bruges - Juventus
gr.B
Arselnal -Thun/ Sparta -Ajax
gr.C
Werder-Barcelona/Udinese-Pnathinaikos
gr.D
Benfica-Lille /Villareal-Man.Utd
27/09/05
gr.A
Juventus - Rapid Vienna/Bayern Monaco-Bruges
gr.B
Ajax -Arsenal/ Thun-Sparta
gr.C
Panathinaikos-Werder/Barcelona-Udinese
gr.D
Man.Utd -Benfica/ Lille -Villareal
18/10/05
gr.A
Bayern Monaco - Juventus/Rapid Vienna- Bruges
gr.B
Sparta-Arsenal/Ajax-Thun
gr.C
Udinese-Werder/Panathinaikos-Barcelona
gr.D
Villareal-Benfica/Man.Utd - Lille
02/11/05
gr.A
Juventus - Bayern Monaco/Bruges -Rapid Vienna
gr.B
Arsenal-Sparta/Thun-Ajax
gr.C
Werder-Udinese/Barcelona-Panathinaikos
gr.D
Benfica-Villareal/Lille -Man.Utd
22/11/05
gr.A
Bayern Monaco -Rapid Vienna/Juventus -Bruges
gr.B
Thun-Arsenal/Ajax-Sparta
gr.C
Barcelona-Werder/Panathinaikos-Udinese
gr.D
Lille -Benfica/Man.Utd-Villareal
07/12/05
gr.A
Rapid Vienna-Juventus/Bruges -Bayern Monaco
gr.B
Arsenal -Ajax/ Sparta-Thun
gr.C
Werder-Panathinaikos/Udinese-Barcelona
gr.D
Benfica -Man.Utd/Villareal - Lille
Jak widać nie mamy zbyt silnej grupy , wiec nie ma sie co spodziewac ,że nasze mecze beda w Polskiej tv , no ale kto wie może TVP lub PSport nas mile zakoczy -oby tak było. :]
Myśle ,że mecz Juve -Brugge nie ma szans na to by być transmitowany , natomiast Juve-Rapid juz tak gdyż w Rapidze gra polak -Adamski , z drugiej zaś strony w dniu potyczek z klubem Adamskiego toczyć się będzie również meczy w grupie B pomiedy Ajaxem i Arsenalem , jak również mecz Barcy z Udine w gr.C i Man.Utd z Benficą w gr.D
Ciekawe który mecz wybiąrą poskie stacje

No największe szanse ma niewątpliwie mecz na sczycie w tej grupie a mianowice JUVE-BAYERN , on ma duże szanse aby pojawić sie w Poskiej tv , a nawet jeśli nie to na niemieckich stacjach powinno być
Ponoć szykuje się również wyjazd na ten mecz do Monachium!
Organizowany przez JPclub tak wiec z obejżeniem tego meczu nie powinno być problemu :]
- Juventino
Moje typy co do roztrzygnięcia w grupach:
GRUPA "A"
1. JUVENTUS Turyn
2. Bayern Monachium
3. Club Brugge
4. Rapid Wiedeń
Przyjdzie Nam powalczyć z Bayernem o to 1 miejsce. Z pozostałymi raczej nie powinno być problemu, chociaż nie można ich lekceważyć.
GRUPA "B"
1. Arsenal
2. Ajax
3. Sparta Praga
4. FC Thun
GRUPA "C"
1. Barcelona
2. Udinese
3. Werder Brema
4. Panathinaikos
(bardzo wyrównana grupa - myśle, że walka o 2 i 3 miejsce będzie trwała aż do końca tej fazy LM)
GRUPA "D"
1. Villarreal
2. Manchester United
3. Lille
4. Benfica
Wydaje mi się, że jednak to Villareal stoczy walka o pierwsze miejsce z ManU, a Lille i Benfica będą walczyć "tylko" o 3 miejsce...
GRUPA "E"
1. AC Milan
2. PSV Eindhoven
3. Schalke 04
4. Fenerbahce
Myśle, że Milan nie jest w zasięgu pozostałych drużyn, ale Schalke będzie walczyć o to drugie miejsce. Naprawde Silna grupa.
GRUPA "F"
1. Real Madryt
2. Lyon
3. Olympiakos
4. Rosenborg
O ile Olimpakos może powalczyć, to uważam, że Rosenborg od każdego dostanie po tyłku. (Rosenborgu nie lubie - i chyba każdy wie dlaczego :twisted: )
GRUPA "G"
1. Chelsea
2. Liverpool
3. Betis
4. Anderlecht
Również ciekawa grupa. Pewniakiem do 1 miejsca jest dla mnie Chelsea, ale o drugie miejsce L'pool powalczy troche z Betisem (to tam właśnie gra Joaquin - dla niewiedzących). Anderlecht chyba będzie tylko tłem tej grupy...
GRUPA "H"
1. Inter
2. Porto
3. Rangers
4. Artmedia
Czy Rangersi dadzą sobie rade w walce o 2 miejsce??? Chyba nie.. pozostaje im Puchar UEFA...
Ps. Czemu oni piszą Bayern Monaco na juventus.it ???
GRUPA "A"
1. JUVENTUS Turyn
2. Bayern Monachium
3. Club Brugge
4. Rapid Wiedeń
Przyjdzie Nam powalczyć z Bayernem o to 1 miejsce. Z pozostałymi raczej nie powinno być problemu, chociaż nie można ich lekceważyć.
GRUPA "B"
1. Arsenal
2. Ajax
3. Sparta Praga
4. FC Thun
GRUPA "C"
1. Barcelona
2. Udinese
3. Werder Brema
4. Panathinaikos
(bardzo wyrównana grupa - myśle, że walka o 2 i 3 miejsce będzie trwała aż do końca tej fazy LM)
GRUPA "D"
1. Villarreal
2. Manchester United
3. Lille
4. Benfica
Wydaje mi się, że jednak to Villareal stoczy walka o pierwsze miejsce z ManU, a Lille i Benfica będą walczyć "tylko" o 3 miejsce...
GRUPA "E"
1. AC Milan
2. PSV Eindhoven
3. Schalke 04
4. Fenerbahce
Myśle, że Milan nie jest w zasięgu pozostałych drużyn, ale Schalke będzie walczyć o to drugie miejsce. Naprawde Silna grupa.
GRUPA "F"
1. Real Madryt
2. Lyon
3. Olympiakos
4. Rosenborg
O ile Olimpakos może powalczyć, to uważam, że Rosenborg od każdego dostanie po tyłku. (Rosenborgu nie lubie - i chyba każdy wie dlaczego :twisted: )
GRUPA "G"
1. Chelsea
2. Liverpool
3. Betis
4. Anderlecht
Również ciekawa grupa. Pewniakiem do 1 miejsca jest dla mnie Chelsea, ale o drugie miejsce L'pool powalczy troche z Betisem (to tam właśnie gra Joaquin - dla niewiedzących). Anderlecht chyba będzie tylko tłem tej grupy...
GRUPA "H"
1. Inter
2. Porto
3. Rangers
4. Artmedia
Czy Rangersi dadzą sobie rade w walce o 2 miejsce??? Chyba nie.. pozostaje im Puchar UEFA...
Ps. Czemu oni piszą Bayern Monaco na juventus.it ???
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2005, 23:04 przez Ja-JUVE-nek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Coolfi
- Juventino
Z dzisiejszego losowania jestem bardzo zadowolony, choć nie miał bym nic przeciwko nieco silniejszemy rywalowi z pierwszego koszyka, a takiego upatrywałem w Barcelonie czy Realu. Te mecze byłyby napewno wiele ciekawsze od spotkania z Bayernem Monachium. Mielibyśmy okazję zobaczyć je napewno w TV, a byłoby co oglądać. Prawdziwa piłkarska wojna światów - bardzo ofensynie nastawione kluby hiszpańskie przeciwko poukładanego taktycznie Juventusowi. Jednak zejdźmy na ziemię, Bayern taki słaby nie jest, ale nie prezentuje tak odważengo futbolu jak w/w zespoły z Półwyspu Iberyjskiego. Obawiam się jednak że mecze, mimo iż pomiędzy dwoma doskonałymi zespołami - mistrzami swoich krajów mogą nie zostać pokazane, gdyż te zeszłej edycji do najciekawszych dla oka nie należały. Cóż, co zrobić? jak wspomniałem mecze napewno będą zaciekłe i do ostatniej piłki z czego słyną Niemcy, choć jak pamiętamy podczas pewnego finału, w ostatnich sekundach pogrążyła ich pewna angielska drużyna
. Pojedynki między Bawarczykami, a Starą Damą napewno zadecydują o kolejności na pierwszych dwóch premiowanych awansem miejscach, to nie ulega dyskusji, że na dzień dzisiejszy ekipy z Brugii i Wiednia są o kilka szczebelków niżej na piłkarskiej drabinie, toteż zbytnio krwi napsuć faworytom nie powinny. Zespoły z 2 i 3 koszyka będa bić się jedynie o awans do pucharu pocieszenia. Nie ma się co oszukiwać - obie ekipy należały do najsłabszych w swoich koszykach. W naszej grupie świadkami jakiegoś porywającego futbolu nie będziemy, ale myślę, że nasi zawodnicy wynagrodzą to nam wyskoimi zwycięstwami i pewnym pierwszym miejscem
. Ja również chciałbym po krótce opisać ekipy i ich szanse w poszczególnych grupach. W grupie B zdecydowanymi faworytami są Kanonierzy, którzy raczej nie powinni mieć problemów z Ajaxem, który pamiętamy z zeszłorocznej edycji CL. Nie wykluczam także Sparty, która może namieszać i to sporo. Nic nie powiem o FC Thun, gdyż nic o tym zespole nie słyszałem, nie mówiąc o oglądaniu jego meczy. Bądź co bądź to ekipa raczej skazana na pożarcie przez kluby ze stolic Anglii, Holandii i Czech. Grupa C napewno nie należy do słabych. Barca jest pewniakiem i nie powina mieć problemy z pozostałymi klubami z tej stawki. Drugie miejsce jest jak najbardziej w zasięgu wszystkich ekip, niestety najmniejsze szanse dałbym niedoświadczonej ekipie z Udine, choć bardzo chciałbym ich awansu. Uważam jednak że Werder i pogromcy Wiślaków to zespoły bardziej obyte w rozgrywakch na tym poziomie i to one stoczą bój o awans. Grupa D, według mnie tutaj stawka jest najbardziej wyrównana, gdyż o ile ManU to zdecydowany faworyt o tyle Benficę, Lille i Villarreal dzieli raczej niewiele i wszystkie te zespoły powalczą o awans do fazy pucharowej. Drugi zespół upatruję jednak w "żółtych łodziach podwodnych". Ciekaw jestem jestem jak spisze się Forlan, który ma coś do udowodnienia Sir Alexowi
. Grupa E, czyli grupa Milanu. Rossoneri trafili na stosunkowo łatwą dla nich grupę i uważam, że nie powinni mieć problemów z wyjściem z pierwszego miejsca. Tak jak w poprzednich grupach, także i tutaj moze dojść do ciekawej walki pomiędzy PSV, Shalke i Fenerbahce. Mecze z Holendrami i Turkami przypomną Mediolańczykom nieco zeszłoroczną LM, bo jak wiadomo z PSV Milan zagrał w półfinale, a w Stambule poległ z Liverpoolem. Grupa F, czyli moim zdaniem jedna z trzech, w których walka o pierwsze miejsce będzie najbardziej zaciekła. Stawiam mimo mojej antypatii na Real, którym moim zdaniem jest silniejszy od Lyonu, osłabionego sprzedażą Essiena, czyli motoru napędowego tego zespołu. W moim mniemaniu większej roli nie odegrają Norwedzy i Grecy, powalczą o P. UEFA. Grupa G, w której wujątkowo spotykają się kluby z tej samej ligi, czyli Cheslea i Liverpool, którą stoczą zaciekłą walkę o zwycięstwo w grupie. Dla mnie faworytami są Niebiescy, którzy nieco bardziej wzmocnili i tak bardzo silną kadrę. Kolejny rewanż za zeszły rok. Dwa pozostałe zespoły stworzą jedynie tło dla potyczek angielskiego duetu. Grupa H, większych problemów nie powinien mieć Inter, jednak nie skreślałbym Rangersów i zwycięsców z roku 2004 - Porto. Myślę, że sporo może także namieszać Artmedia. Klub ten może okazać się pogromcą Szkotów
. Tak widziałbym siły w poszeczególnych grupach, jednak wszystko może się jeszcze zmienić, gdyż okno transferowe wciąż trwa, a jak wiadomo w ostatnich dniach dzieje się najwięcej... Niemniej uważam, że sezon ten będzie ciekawy, mimo odpuszczenia sobie rozgrywek przez niektóre kluby kosztem zwycięstwa na krajowej arenie (wiadomo o kogo chodzi
).
Jeszcze trochę o wyjeździe do Monachium. Myślę, że decyzja jak najbardziej słuszna. Mecz prestiżowy, bo z najsileniejszą obok nas drużyną w grupie, więc będzie Wam dane oglądać pełną Alianz Arena. To będzię napewno wielkie przeżycie. Życzę powodzenia w organizacji i udanego wyjazdu, oraz oczywiście zwycięstwa bianconerich
.
Pozdrawiam.

Jeszcze trochę o wyjeździe do Monachium. Myślę, że decyzja jak najbardziej słuszna. Mecz prestiżowy, bo z najsileniejszą obok nas drużyną w grupie, więc będzie Wam dane oglądać pełną Alianz Arena. To będzię napewno wielkie przeżycie. Życzę powodzenia w organizacji i udanego wyjazdu, oraz oczywiście zwycięstwa bianconerich

Pozdrawiam.
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- diego1989
- Juventino
grupa dosyć prosta, niewiadomo czy Bayern będzie tak jechał jak w lidze...mam nadzieje że objedziemy ich jak rok temu dwa razy i wyjdziemy z pierwszegfo miejsca...z drugiej stromy jestem zawiedziony...miałem nadzieje że trafimy na Barcelone 

- rafal005
- Juventino
Zła strona posiadania w grupie dwóch, co by tu nie mówić, słabych drużyn jest taka, że TVP raczej na pewno nie będzie transmitowało żadnego meczu Juventusu z Bruggią czy Rapidem. Ale dobra wiadomość jest taka, że prawie na pewno obejrzymy dwumecz z Bayernem!
Wtorkowe mecze 3 kolejki LM 18 października prezetują się tak: (czwarta kolejka 2 listopada jest taka sama, tylko gospodarze się zmieniają)
Bayern - Juventus
Rapid - Club Brugge
Ajax - Thun
Sparta - Arsenal
Panathinaikos - Barcelona
Udinese - Bremen
Man. United - Lille
Villarreal - Benfica
Więc jeżeli nic nie strzeli do głowy Telewizji Polskiej i nie zachce im się na przykład transmitować meczu z udziałem Polaka (Olisadebe w meczu Panathinaikos - Barca) to zobaczymy nasze Juve w akcji, bo pozostałe mecze jednak odstają od tego, tak mi się przynajmniej wydaje.
Wtorkowe mecze 3 kolejki LM 18 października prezetują się tak: (czwarta kolejka 2 listopada jest taka sama, tylko gospodarze się zmieniają)
Bayern - Juventus
Rapid - Club Brugge
Ajax - Thun
Sparta - Arsenal
Panathinaikos - Barcelona
Udinese - Bremen
Man. United - Lille
Villarreal - Benfica
Więc jeżeli nic nie strzeli do głowy Telewizji Polskiej i nie zachce im się na przykład transmitować meczu z udziałem Polaka (Olisadebe w meczu Panathinaikos - Barca) to zobaczymy nasze Juve w akcji, bo pozostałe mecze jednak odstają od tego, tak mi się przynajmniej wydaje.
- Dazzle
- Juventino
No i znowu Juve jedzie do Monachium :o Obawiam się, że Bayern może postawić twarde warunki. Trzeba będzie uważać na Maakaya i Ballacka :!:
Brugia będzie groźna u siebie, ale będzie 1:0 dla nas 8) Rapid raczej nie ma szans, ale nie należy żadnej drużyny lekceważyć,bo będziemy mieli to co w Celticu.
Brugia będzie groźna u siebie, ale będzie 1:0 dla nas 8) Rapid raczej nie ma szans, ale nie należy żadnej drużyny lekceważyć,bo będziemy mieli to co w Celticu.
Forza Juve!