Polska II liga
- steru
- Qualità Juventino
Jak zwykle mnie człowieku irytujesz swoim postem, ale wiesz co? Nie dam się ponieśćGałcio pisze:Żebyś sie nie zdziwił, gracie teraz z jedną z najlepszych drużyn II ligi, śmiem twierdzić ze lepszą niż Zagłębie. Zresztą gdyby nie PZPN i -10 pkt bylibyśmy wyżej od Zagłębia i walczylibyśmy o awans, zresztą przypomnij sobie wynik z jesieni ... też zapowiadaliście wygraną :lol:steru pisze:.
Przed nami mecz z Piastem Gliwice.Spodziewam się zwycięstwa.
Nie chcesz wiedzieć.Sam się przekonasz już 6 maja...
P.S Piast i awans :rotfl:
- Gałcio
- Juventino
zlatan_sc pisze:
Nawet gdybyscie mieli te dodatkowe 10 punktow, to w sumie mielybyscie ich tylko 41, wiec nie szalej czlowieku i te pewne siebie wypowiedzi zachowaj sobie na potem :roll: zobaczymy co bedziesz mowil o swojej najlepszej druzynie w II lidze :lol: po meczu z Zagłębiem 8)
Jednej z najlepszych a to jest różnica, zresztą popatrz obiektywnie, przyjechaliście do Gliwic - przegraliście, przyjechał Śląsk - przegrał, przyjechało KSZO - przegrało, przyjechał Widzew - przegrał ... tak więc nie wiem co Cie śmieszy tak bardzo z tym ze napisałem jednej z najlepszych. Tylko 41 punktów byśmy mieli ? O prosze to i tak więcej od Zagłębia :] :rotfl: więc macie tylko 40

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- steru
- Qualità Juventino
Przyjeżdża Szczakowa-remis, przyjeżdżają Polkowice-remis, ŁKS-remis, Zawisza-porażka, Ruch-remis, Drwęca-Remis.Zaiste imponujące wyniki.Skoro jesteś taki mocny bo Piast wygrał kilka meczy z lepszymi drużynami to zachowaj trochę pokory bo tracił u siebie punkty z kilkoma kelnerami...Gałcio pisze:Jednej z najlepszych a to jest różnica, zresztą popatrz obiektywnie, przyjechaliście do Gliwic - przegraliście, przyjechał Śląsk - przegrał, przyjechało KSZO - przegrało, przyjechał Widzew - przegrał ...
Byłem za oddaniem tych punktów Piastowi, ale jak widzę takich kibiców jak Ty to moja opinia się diametralnie zmienia.Dobrze Wam :lol:Gałcio pisze:Tylko 41 punktów byśmy mieli ? O prosze to i tak więcej od Zagłębia :] :rotfl: więc macie tylko 40
- zlatan_sc
- Juventino
ja coś zaczynałem? :roll:Gałcio pisze:zlatan_sc pisze:
Nawet gdybyscie mieli te dodatkowe 10 punktow, to w sumie mielybyscie ich tylko 41, wiec nie szalej czlowieku i te pewne siebie wypowiedzi zachowaj sobie na potem :roll: zobaczymy co bedziesz mowil o swojej najlepszej druzynie w II lidze :lol: po meczu z Zagłębiem 8)
Jednej z najlepszych a to jest różnica, zresztą popatrz obiektywnie, przyjechaliście do Gliwic - przegraliście, przyjechał Śląsk - przegrał, przyjechało KSZO - przegrało, przyjechał Widzew - przegrał ... tak więc nie wiem co Cie śmieszy tak bardzo z tym ze napisałem jednej z najlepszych. Tylko 41 punktów byśmy mieli ? O prosze to i tak więcej od Zagłębia :] :rotfl: więc macie tylko 40, Ty zacząłeś pewne siebie wypowiedzi , ja tylko odpowiadam :]
zreszta nie mam ochoty na dyskusje o Piascie, podyskutujemy po meczu ;]
a swoja droga, kilka sezonow wczesniej, juz nie pamietam kiedy, Szczakowianka tez miala na poczatku sezonu -10 pkt. a mimo wszystko prawie awansowala do Ekstraklasy zajmujac chyba 4 miejsce.. wiec nie podniecaj sie tym waszym 10 miejscem i nie tlumacz - 10 punktami

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- Gałcio
- Juventino
Jeśli mamy sie licytować na wyniki to ... przypomnij sobie mecz Sosnowca z Widzewem (2-5), remisy ze Sląskiem, u siebie remis z Lechią, z Heko :rotfl: , ŁKS tez z Wami wygrał, porażka u siebie z Polkowicami, klęska z KSZO, z Lechią, oczywiście licze sie z tym że możemy przegrać w Sosnowcu, Zagłębie to nie ogórki, po rpostu denerwuje mnie to gdy ktos przed meczem z nami patrzy w tabele a nie na gre zespołu. Sytuacja Szczakowianki która mimo ujemnych punktów prawie (robi wielką różnice) awansowała do ekstraklapy była całkiem inna niż Piasta, Jaworzanie mieli skład na pierwszą lige, przygotowując sie do rozgrywek pierwszoligowych. Co do Piasta i pierwszej ligi ... jeszcze nie teraz, ale kto wie, oświetlenie jest juz w fazie stawiania masztów, w lecie ma zostac postawiony nowy sektor dla gości, moze stadion nie jest wielki, kameralny obiekt, przynajmniej zadbany nie to co stadion w Bielsku np.
pzdr
pzdr
Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- steru
- Qualità Juventino
Wiesz jest jedna różnica między nami.Ja nie twierdzę że jesteśmy jedną z najlepszych drużyn w 2 lidze.Uważam nawet przeciwnie.Nasza gra dopiero od kilku tygodni napawa optymizmem.I ja w przeciwieństwie do Ciebie nie licytuje z kim wygrywaliśmy...Więc dziwie się czemu to wypunktowałeś wyniki Zagłębia.
A to, że uważam że z Piastem Zagłebie wygra nie jest jakimś objawem pewności siebie, tylko uważam, że tak będzie i już.Wiem na co stać Zagłębie w danej chwili i uważam, że drużyna pokroju Piasta jest właśnie do ogrania.Wierze w 3 punkty i wierze w dalszy marsz ku Ekstraklasie.Żeby osiągnąć cel trzeba wygrywać już z każdym, zdobywać jak najwięcej punktów i nie pozwalać sobie na głupie wpadki.A właśnie remis lub porażka z Piastem to mogłaby być głupia wpadka...
A to, że uważam że z Piastem Zagłebie wygra nie jest jakimś objawem pewności siebie, tylko uważam, że tak będzie i już.Wiem na co stać Zagłębie w danej chwili i uważam, że drużyna pokroju Piasta jest właśnie do ogrania.Wierze w 3 punkty i wierze w dalszy marsz ku Ekstraklasie.Żeby osiągnąć cel trzeba wygrywać już z każdym, zdobywać jak najwięcej punktów i nie pozwalać sobie na głupie wpadki.A właśnie remis lub porażka z Piastem to mogłaby być głupia wpadka...
- Robert 10
- Juventino
Panowie wyluzujcie.. kibice ze śląska powinni trzymać sie razem a nie wzajemnie sie wyzywać itp.
Naszym wrogiem jest PZPN
które tak jakby chce aby najbardziej utytuowane kluby ( ze śląska ) spadły jak najniżej, ( nie będe wymieniał przykładów pokrzywdzonych klubów ), a nie kibice z sąsiedniego miasta. A to kto jest lepszy roztrzygnie ostateczne miejsce w tabeli bieżącego sezonu.

Naszym wrogiem jest PZPN

Pisze sie czterokrotnego wicemistrzaKoner pisze: Piec ostatnich meczow bez porazki, takze - szacunek !! dla dwokrotnego mistrza Polski orazp poczwornego wicemistrza !!
- steru
- Qualità Juventino
Wszystko pięknie i ładnie z tym że ja się nie uważam za ślązaka.Mieszkam w Sosnowcu a to jest Zagłębie Dąbrowskie...Żeby na przyszłość nie było nieporozumień.Robert 10 pisze:Panowie wyluzujcie.. kibice ze śląska powinni trzymać sie razem a nie wzajemnie sie wyzywać itp.
P.S Prawie nic bardziej nie dobija jak Ci ktoś mówi o Sosnowcu że leży na Śląsku ...
- dacar666
- Juventino
tylko nie mowcie, ze Sosnowiec lezy na Slasku! wszystko zniose, ale nie to!
A co do meczu Zaglebie - Piast... moze to byc typowy mecz ogromnej walki, w ktorym zdecyduje jedna bramka. Piast i Zaglebie w poprzedniej kolejce wygrywaly. Teoretycznie silniejszego rywala mial Piast, ale Zaglebie musialo grac do konca.
Jak mam sie zabawic w obstawienia, to
Zaglebie - Piast X2
A co do meczu Zaglebie - Piast... moze to byc typowy mecz ogromnej walki, w ktorym zdecyduje jedna bramka. Piast i Zaglebie w poprzedniej kolejce wygrywaly. Teoretycznie silniejszego rywala mial Piast, ale Zaglebie musialo grac do konca.
Jak mam sie zabawic w obstawienia, to
Zaglebie - Piast X2
- Robert 10
- Juventino
steru pisze:Wszystko pięknie i ładnie z tym że ja się nie uważam za ślązaka.Mieszkam w Sosnowcu a to jest Zagłębie Dąbrowskie...Żeby na przyszłość nie było nieporozumień.Robert 10 pisze:Panowie wyluzujcie.. kibice ze śląska powinni trzymać sie razem a nie wzajemnie sie wyzywać itp.
P.S Prawie nic bardziej nie dobija jak Ci ktoś mówi o Sosnowcu że leży na Śląsku ...
Jeśli uraziłem Twoją dumę to najmocniej przepraszam
- Kame1988_Kornel
- Juventino
Ostatnia kolejka Piast - ŁKS (zobaczymy czy też ich pojedziecieGałcio pisze:
przyjechaliście do Gliwic - przegraliście, przyjechał Śląsk - przegrał, przyjechało KSZO - przegrało, przyjechał Widzew - przegrał ... tak więc nie wiem co Cie śmieszy tak bardzo z tym ze napisałem jednej z najlepszych.

P.S.
Wiesiu Wojno jest na urlopie do 30 czerwca (czytaj: WYLECIAŁ :płaczę:
a tak na marginesie to 10 maja Wielkie Derby Łodzi :-D (pewnie po raz kolejny sprzedane... (czyli remis) :? :evil:

- paku
- Juventino
Było to w sezonie 2003/2004. Szczakowianka została ukarana -10 pkt ujemnymi za niby kupiony mecz ze Świtem w barażach o 1 lige. Jak na złość sąd najwyższy uniewinnił Szczakowianke i PZPN ma problem. Gdyby dodac te 10 pkt do konta Szczakowianki w tamtym sezonie zajeli by 2 miejsce i awansowali do 1 ligi. Tak skonczyli lige na 5 miejscu. Dzisiaj sytuacja wygląd jak wygląda Szczakowianka broni sie przed spadkiem, A do klubu puka komornik. Szczakowa domaga sie 9 mln zł odszkodowania od PZPN, ale znająć PZPN będzie sie bronił nogami i rękami aby tego nie wypłacić. Ja mam nadzieje ze Szczakowianka utrzyma sie w 2 lidze i za rok powalczy o awans, wkońcu drużyna z Jaworzna to Waleczne sercazlatan_sc pisze: a swoja droga, kilka sezonow wczesniej, juz nie pamietam kiedy, Szczakowianka tez miala na poczatku sezonu -10 pkt. a mimo wszystko prawie awansowala do Ekstraklasy zajmujac chyba 4 miejsce.. wiec nie podniecaj sie tym waszym 10 miejscem i nie tlumacz - 10 punktami

Pozdrawiam
- zlatan_sc
- Juventino
Zagłębie Sosnowiec 0 - 2 Piast Gliwice
Kto wygrał mecz? SĘDZIA!! kto? SĘDZIA!! kto? SĘDZIA, SĘDZIA, SĘDZIA!!!
Zagłębie przegrało z Piastem 2-0, pierwsza bramka zdobyta po prawidłowo podyktowanym rzucie karnym, druga po wątpliwym faulu naszego obrońcy. Ale nie o same bramki chodzi, chodzi o poziom sędziowania, a właściwie można się zastanawiać nad stawką jaką dostał pan sędzia z Warszawy :?
Wiadomo, arbiter może się pomylić raz, ludzka rzecze, ale 3 razy ??!! i to w polu karnym piasta ??!!
Zapewne Gałcio i inni fani Piasta, beda mowili, ze Piast wygrał zasluzenie.. nie obrazajac nikogo, trzeba byc <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zeby w to uwierzyc :? irytacja i zbulwesowanie kibiców na Stadione ludowym siegalo zenitu.. i to nie tylko zwyklych kibicow stojacych na młynie, lecz nawet kibice z trybuny krytej, dla vipów, gdzie zawsz siedza starsi panowie i rodziny z dziecmi, gdy sedzia konczyl pierwsza polowe pospieszylo z wulgarnymi i uzasadnionymi slowami krytyki pod adresem sedziego..
w drugiej polowie Zaglebie mialo jeszcze sytuacje do strzelenia bramki, ale wydaje mi sie, ze podlamalo ich troche zachowanie pana arbitra z pierwszej polowy.. zreszta nie tylko zawodnikow :?
i jeszcze cytat godny przeczytania:
:roll:
Kto wygrał mecz? SĘDZIA!! kto? SĘDZIA!! kto? SĘDZIA, SĘDZIA, SĘDZIA!!!
Zagłębie przegrało z Piastem 2-0, pierwsza bramka zdobyta po prawidłowo podyktowanym rzucie karnym, druga po wątpliwym faulu naszego obrońcy. Ale nie o same bramki chodzi, chodzi o poziom sędziowania, a właściwie można się zastanawiać nad stawką jaką dostał pan sędzia z Warszawy :?
Wiadomo, arbiter może się pomylić raz, ludzka rzecze, ale 3 razy ??!! i to w polu karnym piasta ??!!
Zapewne Gałcio i inni fani Piasta, beda mowili, ze Piast wygrał zasluzenie.. nie obrazajac nikogo, trzeba byc <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zeby w to uwierzyc :? irytacja i zbulwesowanie kibiców na Stadione ludowym siegalo zenitu.. i to nie tylko zwyklych kibicow stojacych na młynie, lecz nawet kibice z trybuny krytej, dla vipów, gdzie zawsz siedza starsi panowie i rodziny z dziecmi, gdy sedzia konczyl pierwsza polowe pospieszylo z wulgarnymi i uzasadnionymi slowami krytyki pod adresem sedziego..
w drugiej polowie Zaglebie mialo jeszcze sytuacje do strzelenia bramki, ale wydaje mi sie, ze podlamalo ich troche zachowanie pana arbitra z pierwszej polowy.. zreszta nie tylko zawodnikow :?
i jeszcze cytat godny przeczytania:
Zagłębie Sosnowiec 0 - 2 Artur RadziszewskiZagłębie uległo przed własną publicznością Piastowi Gliwice 0:2. Już w 6. minucie z rzutu karnego bramkę dla gości zdobył Stanisław Wróbel. Potem mecz stał pod znakiem kontowersyjnych decyzji słabiutkiego arbitra, Artura Radziszewskiego. Sędzia z Warszawy nie podyktował w I połowie dwóch ewidentnych rzutów karnych za Zagłębia - po faulu na Tadeuszu Tycu i zagraniu ręką Mirosława Budki. Sędziowie byli zdecydowanie najgorsi na boisku. Głównemu arbitrowi "dorównywali" liniowi, którzy stojąc nawet 2 metry od akcji podejmowali błędne decyzje.
:roll:

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.