Mercato (2012-2014)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Buzol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:01

Berbatov to na pewno najlepsza z alternatywnych, lowcoastowych opcji i chyba jedyna z tych opcji której bym nie krytykował przedwcześnie. Chłop bramki strzelać potrafi i to w dużych ilościach. Wiadomo, wolałbym Dzeko albo Cavaniego, ale np Llorente nie przekonuje mnie dużo bardziej niż Berba.

Il Fenomeno

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:01

Nie mam swoich fejsbuków, ani tłiterów, więc nie wiem jak to sprawdzić, ani o co w tym chodził, ale podobno Berbatow na jednym z tych portali, napisał: "Please, don't read newspapers..Only lies and speculation in the moment.."

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:02

Il Fenomeno pisze:Nie mam fejsbuków, ani tłiterów, więc nie wiem to sprawdzić, ani o co w tym chodził, ale podobno Berbatow na jednym z tych portali, napisał: "Please, don't read newspapers..Only lies and speculation in the moment.."
Dokładnie przed momentem to przeczytałem. Napisał to jakąś godzinę temu, gdy jeszcze te wszystkie doniesienia odnośnie Juventusu nie rozpowszechniły się na taką skalę.

19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:03

Nie da się ukryć że Berbatov to najlepsza opcja, facet potrafi bramki strzelać mam nadzieje że jeśli trafi do Juve to pokaże to.
Co do Bendtnera to chłopak jest silny jak byk, ciekawy z niego zawodnik chociaż ostatnio trochę zagubiony

StaryDobryNedved

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:06

deszczowy pisze:Ostatnie dni mercato.
To ja bym chciał, żeby ostatni dzień Marotta przeprowadził w takim rytmie. ;)

Co do choroby Guidettiego to chociażby tutaj jest to poruszone. Wirus i skrócony mięsień? Brzmi nieciekawie, zresztą nasi 'młodzi wilcy' mają się dobrze i więcej ich chyba nie trzeba, chociaż nigdy nie mówię nie jak ma przyjść młody talent.

Co do napastnika, to jest mi już wszystko jedno jeśli jest wybór pomiędzy Berbatovem i Llorente, byleby nie schodzić półkę niżej i znów kupować jakiegoś ligowca typu Matri, Quag.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:11

--Maq-- pisze:Mówię Wam, Floro Flores pakuje już walizki :prochno:
Spakowal juz wczesniej i polecial do Granady. Myslisz, ze dlaczego nie bylo go jeszcze w zadnych spekulacjach? :prochno:

Berbatov? Pisalem juz tutaj wczesniej, dla mnie moze byc. Oczywiscie, jest to rozwiazanie krotkoterminowe i malo pewne, ale lepsze to, niz Bendtnery i Barriosy.

Obrazek
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:15

Obrazek

Pozdrawiam.

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:15

mrozzi pisze:A może naciskamy na transfer Berbatova, by zmusić Violę do oddania Joveticia? :think: Jakiś sens by to miało.
Jak dla Mnie to jedyne wytlumaczenie "dlaczego teraz". Della Valle napalal sie na Berbatova , a tu dupa. Mozemy odpusic ale.... Jooooovetic!

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:17

Jeśli faktycznie Berba ma iść do Juve to i jest w Monachium to przegapił lot do Florencji :P . Przyloty do Florencji:
Obrazek

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:22

Elo Vidal:) pisze:Jeśli faktycznie Berba ma iść do Juve to i jest w Monachium to przegapił lot do Florencji :P . Przyloty do Florencji:
Obrazek
Czegoś nie zrozumiałeś. :wink: Fiorentina WYSŁAŁA po niego samolot - tak przynajmniej piszą, więc raczej nie ma to związku z rozkładem lotów dla szaraczków. :smile:

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:23

Wywiad forum JP mnie zaskakuje :lol: O ile obserwowanie fanpejdża Berbatova potrafię zrozumieć (choć przy plotkach trwających dwie godziny... ;) ) to już wynajdywanie połączeń Monachium-Florencja :lol:
Jeśli sam Berbatov pisze, że to tylko plotki to co najwyżej Marotta może bawić się w przeszkadzanie Violi, żeby puściła Joveticia.

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:27

mrozzi pisze:
Elo Vidal:) pisze:Jeśli faktycznie Berba ma iść do Juve to i jest w Monachium to przegapił lot do Florencji :P . Przyloty do Florencji:
Obrazek
Czegoś nie zrozumiałeś. :wink: Fiorentina WYSŁAŁA po niego samolot - tak przynajmniej piszą, więc raczej nie ma to związku z rozkładem lotów dla szaraczków. :smile:
Na tej stronce też uwzględniają czartery :wink:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:30

Elo Vidal:) pisze: Na tej stronce też uwzględniają czartery :wink:
W takim razie... :D

Wielu już zaprzeczało plotkom - chyba nikt nie ma wątpliwości, że przenosiny do Juve to dla niego o wiele lepsza opcja.

Booster

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:37

Samolot na wyladować za 5 min na lotnisku we Florencji, jesli go tam nie bedzie to wtedy sie zobaczy...

pozatym jesli Juve teraz zgarnie z przed nosa Berbatova to mozecie zapomniec o Jove.

rosomak

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:40

No bez przesady:)

Kolega zapodal swietny pomysl, stworzmy ,,wywiad Juvepoland''
Stworzymy siatke osob ktore beda odpowiadaly za takie sprawy jak dokladne penetrowanie lin lotniczych, pociagow czy nawet tramwajów.
To by sie nam przydalo, bysmy na biezaco mieli wszystko na tacy.
Dyrektorem technicznym moglby zostac Elo Vidal:)

Zablokowany