Mercato (2012-2014)
- Buzol
- Juventino
Berbatov to na pewno najlepsza z alternatywnych, lowcoastowych opcji i chyba jedyna z tych opcji której bym nie krytykował przedwcześnie. Chłop bramki strzelać potrafi i to w dużych ilościach. Wiadomo, wolałbym Dzeko albo Cavaniego, ale np Llorente nie przekonuje mnie dużo bardziej niż Berba.
- Il Fenomeno
- Juventino
Nie mam swoich fejsbuków, ani tłiterów, więc nie wiem jak to sprawdzić, ani o co w tym chodził, ale podobno Berbatow na jednym z tych portali, napisał: "Please, don't read newspapers..Only lies and speculation in the moment.."

- Vincitore
- Juventino
Dokładnie przed momentem to przeczytałem. Napisał to jakąś godzinę temu, gdy jeszcze te wszystkie doniesienia odnośnie Juventusu nie rozpowszechniły się na taką skalę.Il Fenomeno pisze:Nie mam fejsbuków, ani tłiterów, więc nie wiem to sprawdzić, ani o co w tym chodził, ale podobno Berbatow na jednym z tych portali, napisał: "Please, don't read newspapers..Only lies and speculation in the moment.."
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Nie da się ukryć że Berbatov to najlepsza opcja, facet potrafi bramki strzelać mam nadzieje że jeśli trafi do Juve to pokaże to.
Co do Bendtnera to chłopak jest silny jak byk, ciekawy z niego zawodnik chociaż ostatnio trochę zagubiony
Co do Bendtnera to chłopak jest silny jak byk, ciekawy z niego zawodnik chociaż ostatnio trochę zagubiony
- StaryDobryNedved
- Juventino
To ja bym chciał, żeby ostatni dzień Marotta przeprowadził w takim rytmie.deszczowy pisze:Ostatnie dni mercato.

Co do choroby Guidettiego to chociażby tutaj jest to poruszone. Wirus i skrócony mięsień? Brzmi nieciekawie, zresztą nasi 'młodzi wilcy' mają się dobrze i więcej ich chyba nie trzeba, chociaż nigdy nie mówię nie jak ma przyjść młody talent.
Co do napastnika, to jest mi już wszystko jedno jeśli jest wybór pomiędzy Berbatovem i Llorente, byleby nie schodzić półkę niżej i znów kupować jakiegoś ligowca typu Matri, Quag.
- bendzamin
- Redaktor
Spakowal juz wczesniej i polecial do Granady. Myslisz, ze dlaczego nie bylo go jeszcze w zadnych spekulacjach?--Maq-- pisze:Mówię Wam, Floro Flores pakuje już walizki

Berbatov? Pisalem juz tutaj wczesniej, dla mnie moze byc. Oczywiscie, jest to rozwiazanie krotkoterminowe i malo pewne, ale lepsze to, niz Bendtnery i Barriosy.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Jak dla Mnie to jedyne wytlumaczenie "dlaczego teraz". Della Valle napalal sie na Berbatova , a tu dupa. Mozemy odpusic ale.... Jooooovetic!mrozzi pisze:A może naciskamy na transfer Berbatova, by zmusić Violę do oddania Joveticia?Jakiś sens by to miało.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Dybala 4ever
- Juventino
- Szilgu
- Juventino
Wywiad forum JP mnie zaskakuje :lol: O ile obserwowanie fanpejdża Berbatova potrafię zrozumieć (choć przy plotkach trwających dwie godziny...
) to już wynajdywanie połączeń Monachium-Florencja :lol:
Jeśli sam Berbatov pisze, że to tylko plotki to co najwyżej Marotta może bawić się w przeszkadzanie Violi, żeby puściła Joveticia.

Jeśli sam Berbatov pisze, że to tylko plotki to co najwyżej Marotta może bawić się w przeszkadzanie Violi, żeby puściła Joveticia.
- Dybala 4ever
- Juventino
Na tej stronce też uwzględniają czartery
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
W takim razie...Elo Vidal:) pisze: Na tej stronce też uwzględniają czartery

Wielu już zaprzeczało plotkom - chyba nikt nie ma wątpliwości, że przenosiny do Juve to dla niego o wiele lepsza opcja.
- rosomak
- Juventino
No bez przesady:)
Kolega zapodal swietny pomysl, stworzmy ,,wywiad Juvepoland''
Stworzymy siatke osob ktore beda odpowiadaly za takie sprawy jak dokladne penetrowanie lin lotniczych, pociagow czy nawet tramwajów.
To by sie nam przydalo, bysmy na biezaco mieli wszystko na tacy.
Dyrektorem technicznym moglby zostac Elo Vidal:)
Kolega zapodal swietny pomysl, stworzmy ,,wywiad Juvepoland''
Stworzymy siatke osob ktore beda odpowiadaly za takie sprawy jak dokladne penetrowanie lin lotniczych, pociagow czy nawet tramwajów.
To by sie nam przydalo, bysmy na biezaco mieli wszystko na tacy.
Dyrektorem technicznym moglby zostac Elo Vidal:)