Mercato (2012-2014)
- Osgiliath
- Juventino
Generalnie chce z kilku powodowDobry Mudżyn pisze:Naprawde chcesz tego bezglowego jezdzca do nas? Asamoah 100x lepszy. Wolniejszy, ale nauczy sie grac na LWB. No i ma wykanczanie akcji lepsze.Osgiliath pisze:Udine poszło się paść w kwestii LM.
Armero? jak nie teraz to kiedy?
Ponadto skoro szanse na porządnego strzelca bramek tez się poszły paść to olejmy wydawanie kasy w tym okienku.
- kolarov za drogi i raczej nikt juz nie wierzy w jego sprowadzenie bo i szanse nikle i czasu brak
- peluso to polsrodek i zapchajdziura pozatym to grajek niewyrozniajacy sie czyli padoin 2, nie mowie ze wybor do konca zly ale trzeba kogos na lata na ta pozycje.
Armero jest do ogarniecia tak jak Conte ogarnal Leonardo,poza tym jest mlody i szybki a przy tym trzeba pamietac ze Juve jest po to by walczyc na wszystkich frontach a w razie czego na lewa jest tylko PDC, a poza tym trzeba brac pod uwage ze w czasie meczu trzeba bedzie przejsc na 433 i tu tez przydalby sie nam on. Do tego dobrych graczy w szerokiej kadrze nigdy dosc a dalej uwazam Armero za dobrego gracza.
- pumex
- Juventino
Już nawet nie mam siły ani się z Bartka śmiać, ani po nim cisnąć.
Zastanawiam się, czy aby on nie jest na forum przeceniany, zresztą już o tym pisałem. Ile razy go widzę w akcji, tyle razy coś mi w nim nie gra. Niby fajny, szybki, soczysty murzyn, biegający jak dzik przez 90 minut, z niezłym dośrodkowaniem. Ale techniką i pomysłem na grę to nie grzeszy. Wystarczy, że dwóch przeciwników zagęści wokół niego grę i Armero się staje dzieckiem we mgle, panikuje, wali aferę byle do przodu, do nikogo. Na kontry to on może jest dobry, ale do gry kombinacyjnej...
Taki czarny Krasic, pomyślunku niewiele.
Może nigdyOsgiliath pisze:Armero? jak nie teraz to kiedy?

- Mate.G
- Juventino
Lewa obrona to jest wasz wymysł. Marotta nigdy nie wspominał, że interesujemy się Armero/Kolarov/LO.
Poza tym Asamoah w 352 spisuje się tam bardzo dobrze. Nie potrzebujemy LO tak jak napastnika czyt Llorente swoją drogą za max 20mln. Co i tak jest dużo kwotą jak na takiego napastnika z rocznym kontraktem.
Poza tym Asamoah w 352 spisuje się tam bardzo dobrze. Nie potrzebujemy LO tak jak napastnika czyt Llorente swoją drogą za max 20mln. Co i tak jest dużo kwotą jak na takiego napastnika z rocznym kontraktem.
- jakku1
- Juventino
Wszystko od Agrestiego:
1. Curva niby teraz pisze, ze to Llorente stal sie glownym celem (w zwiazku z fiaskiem w sprawie Jojo), ale wydaje mi sie, ze i on sam traci powoli nadzieje na porzadnego napastnika.
2. Ostatnio mowilo o Cardozo, ale nie interesuje nas zaplacenie za niego 15 czy tam 16 baniek. Jesli juz, to myslelismy o duzo nizszej kwocie, wiec pewnie nic z tego nie bedzie.
3. Bylo tez sporo plotek o Bendtnerze, ale tutaj w gre raczej by wchodzilo tylko wypozyczenie. Nic innego. I to chyba w dodatku tylko wtedy, kiedy Quagliarella pozegnalby sie z druzyna. To nie jest takie niemozliwe, ale do tej pory Fabio raczej konsekwentnie odrzucal taka mozliwosc. Byc moze cos sie tuatj zmienilo, ale szczegolow nie znam.
Generalnie to nastroje siadly ; / Jeszcze dwa dni z haczykiem, ech.
1. Curva niby teraz pisze, ze to Llorente stal sie glownym celem (w zwiazku z fiaskiem w sprawie Jojo), ale wydaje mi sie, ze i on sam traci powoli nadzieje na porzadnego napastnika.
2. Ostatnio mowilo o Cardozo, ale nie interesuje nas zaplacenie za niego 15 czy tam 16 baniek. Jesli juz, to myslelismy o duzo nizszej kwocie, wiec pewnie nic z tego nie bedzie.
3. Bylo tez sporo plotek o Bendtnerze, ale tutaj w gre raczej by wchodzilo tylko wypozyczenie. Nic innego. I to chyba w dodatku tylko wtedy, kiedy Quagliarella pozegnalby sie z druzyna. To nie jest takie niemozliwe, ale do tej pory Fabio raczej konsekwentnie odrzucal taka mozliwosc. Byc moze cos sie tuatj zmienilo, ale szczegolow nie znam.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Moze juz ktos zolta dac pani Jakubowi? Zepsul mi tydzien w ktorym ogladalem filmiki Jojo na yt pracujac prawa reka nad wymachem. Chyba jedyne co zacznie byc wazne to wyrok Conte.jakku1 pisze:Wszystko od Agrestiego:
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Vimes
- Juventino
W momencie gdy Marotta kupował Martineza był on gwiazdą Catanii, a nawet mały klub nie odda swojej gwiazdy za bezcen. Natomiast teraz Urugwajczyk i Ziegler oraz Melo są piłkarzami niechcianymi u nas i wszyscy o tym wiedzą, więc nikt nie wyłoży za nich grubej kasy. Jak Marotta rzuci wygórowaną kwotę to odpowiedzą: "Beppe nie żartuj, przecież u was będzie siedział na trybunach, a jeszcze musicie mu płacić wysoką pensję".typkens pisze:Może nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ale czasem ktoś ma gorszy dzień, jak na przykład nasz Giuseppe, kiedy wyciągnął Martineza za 12 milionów. Nie trzeba być geniuszem żeby zrozumieć - ten transfer nie miał prawa bytu. Jeśli o kimś trudno znaleźć kompilacje na youtubie, to znaczy, że jest kiepsko. Czemu inni dyrektorzy nie mają właśnie takich dni ażeby wyciągnąć niechcianego Zieglera za jego wartość rynkową 8 milionów euro, czy odkupić Melo za 15 milionów? Przecież nie są takimi ofermami jak Jorge.
- Krystek
- Juventino
jakku, pracujesz czy chodzisz do szkoły czy co? Bo jak pracujesz to sobie załatw wolne na 31, musisz nas tu informować cały dzień :-D (tylko nie raz na jakiś czas, ale cały dzień przy kompie
)
Tak na temat to uważam że to będzie porażka Marotty jak nie przyjdzie dobry napastnik, bo to było najważniejsze w tym okienku.

Tak na temat to uważam że to będzie porażka Marotty jak nie przyjdzie dobry napastnik, bo to było najważniejsze w tym okienku.
Forza Juve!
- Adrian27th
- Juventino
Prezydent Bilbao wlasnie przyznal w wywiadzie ze nie prowadzi zadnych negocjacji na temat Llorente
Moze,moze jednak ten Jojo? Albo konczymy z top boriellone,bendterone czy inne one xd
Upd. Wloskie tj bazujac na transferach Isli,Asamoaha,Gio i Lucio uwaza ze przyjdzie ten ktory jest najmniej prawdopodobny gdyz Marotta lubi pokerowr zagrywki... Moze Jojo jest dogadany od 1 dnia mercato ,a my Po prostu chcemy uporzadkowac zieglery i inne jakinty?

Upd. Wloskie tj bazujac na transferach Isli,Asamoaha,Gio i Lucio uwaza ze przyjdzie ten ktory jest najmniej prawdopodobny gdyz Marotta lubi pokerowr zagrywki... Moze Jojo jest dogadany od 1 dnia mercato ,a my Po prostu chcemy uporzadkowac zieglery i inne jakinty?
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- MaNieK_JuVe
- Juventino
Czyzby czekala nas akcja pod pseudonimem "Iaquinta - reaktywacja"?
W obecnej chwili mamy w zasadzie 4 napastnikow nie liczac Bojakiego i Vicka. Z tego co czytam Inter dalej jest zainteresowany Quagiem, gdyz szukaja zmiennika dla Milito a w ich mniemaniu Fabio jest bardziej techniczny i mniej drewniany od Gilardino i jeszcze tam kogos. To by byla dobra opcja pozbyc sie Quagliarelli, niestety w obliczu tak malo licznego ataku w obecnej sytuacji niemozliwa.
Szkoda, ze koncowka tego mercato wyglada tak kiepsko. Moj apetyt po poczatku bardzo ale to bardzo wzrosl. Teraz z perspektywy czasu oddalbym Gio do innego klubu a pieniadze zainwestowal w Jojo kiedy byla ku temu byc moze okazja.
Ciekawa jest opcja Drogba, ale to chyba S-F.
Z drugiej strony ciesze sie, ze omijamy szerokim lukiem drewna i slabiakow. Moze warto pomyslec nad Ramirezem?
Ostatnie dni to u mnie tylko goraczkowe odswiezanie od rana do wieczora kilku stron z napisem "juve" w adresie. cale szczescie ze ta gehenna niedlugo sie skonczy, a zacznie sie prawdziwa wojna na boiskach LM, SA i CI.
W obecnej chwili mamy w zasadzie 4 napastnikow nie liczac Bojakiego i Vicka. Z tego co czytam Inter dalej jest zainteresowany Quagiem, gdyz szukaja zmiennika dla Milito a w ich mniemaniu Fabio jest bardziej techniczny i mniej drewniany od Gilardino i jeszcze tam kogos. To by byla dobra opcja pozbyc sie Quagliarelli, niestety w obliczu tak malo licznego ataku w obecnej sytuacji niemozliwa.
Szkoda, ze koncowka tego mercato wyglada tak kiepsko. Moj apetyt po poczatku bardzo ale to bardzo wzrosl. Teraz z perspektywy czasu oddalbym Gio do innego klubu a pieniadze zainwestowal w Jojo kiedy byla ku temu byc moze okazja.
Ciekawa jest opcja Drogba, ale to chyba S-F.
Z drugiej strony ciesze sie, ze omijamy szerokim lukiem drewna i slabiakow. Moze warto pomyslec nad Ramirezem?
Ostatnie dni to u mnie tylko goraczkowe odswiezanie od rana do wieczora kilku stron z napisem "juve" w adresie. cale szczescie ze ta gehenna niedlugo sie skonczy, a zacznie sie prawdziwa wojna na boiskach LM, SA i CI.
Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
- IGI
- Juventino
Ja Llorente nie chce (choc gadka o tym, ze w Hiszpanii latwiej o strzelenie bramki jest absurdalna), ale w Bilbao jest on juz spalony, wiec tak czy inaczej musza go puscic. Zaplacenie za niego klauzuli to tak, jak opchniecie Melo za 25 baniek - nikt o zdrowych zmyslach tego nie zrobi. Wciaz najbardziej licze na to, ze city kogos kupi i pozbedzie sie Edina.

- jakku1
- Juventino
Przepraszam ; ( Aczkolwiek poczekajmy jeszcze do 31, mercato ma to do siebie, ze jest pelne zwrotow akcji. Niemniej zdaje sobie sprawe, ze jesli zawalimy te koncowke okienka transferowego, to czesc forum na pewno bedzie miala mi pewne rzeczy za zle. Z jednej strony faktycznie, tylko przekazuje informacje dalej, ale z drugiej to niesie za soba pewna odpowiedzialnosc. Kartke przyjme, jako jak najbardziej zasluzona ; )iltalismano pisze:Moze juz ktos zolta dac pani Jakubowi? Zepsul mi tydzien w ktorym ogladalem filmiki Jojo na yt pracujac prawa reka nad wymachem. Chyba jedyne co zacznie byc wazne to wyrok Conte.
Pracuje, ale akurat w piatek 31 sierpnia tutaj bedzie duzo osob, ktore na biezaco beda obserwowac mercato i wrzucac newsy. Np. Pumex, Vimes, Bendzamin i inni.Krystek pisze:jakku, pracujesz czy chodzisz do szkoły czy co? Bo jak pracujesz to sobie załatw wolne na 31, musisz nas tu informować cały dzień :-D (tylko nie raz na jakiś czas, ale cały dzień przy kompie)
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Adrian27th
- Juventino
Przeciez wiesz ze to tylko glupie zarciki.
Dobrze ze jest ktos kto ma czas nad tym siedziec
Moze jestem niepoprawnym optymista ale naprawde wierze w JoJo. Moge wyjsc na glupca ale po prostu tak mi sie wydaje. Fiora wydaje kase na prawo i lewo, nie graja w pucharach itp. A nie sa az tak bogaci zeby sobie folgowac. Wierze ze od poczatku Della Valle wie ze ma 30 baniek za Jojo wiec sobie wydaje. Pamietam tez sytuacje z Vidalem u nas. Zero newsow , plotek - bum, jest Arturo. Silva tez podpisal juz kontrakt z Milanem, wszyscy sie cieszyli ze zostaje, a tu po 2tyg odchodzi. Wloscy prezesi lubia sobie robic jaja z mediow. Coz pozostaje, 3 dni i wszystko bedzie jasne. Ciekawe jak nasz Antos skonczy oraz jutrzejsze losowanie LM. Mniam, mniam

- pumex
- Juventino
Tyle czekania na top napastnika, tyle zapowiedzi, niemal pół roku rozkmin, by dziś - 29-go sierpnia przeczytać na stronach włoskich: "Top player complicatissimo", "E ora si vira su Bendtner", i w końcu: "Nessun top player arrivera"
Totalna porażka
Totalna porażka

- Krystek
- Juventino
Przy Vidalu pojawiały się plotki o jego przyjściu. Mam nadzieje, że Marotta zrobi jakąś pokerową zagrywke jak Moggi z Ibrahimovicem w 2004 w ostatnim dniu okienka. Może on ściągnie kogoś o kim wcześniej nie było mowy? Może to będzie odkrycie sezonu? Ja się dziwie że nie próbujemy ściągnąć Leandro Damiao.iltalismano pisze:Przeciez wiesz ze to tylko glupie zarciki.Dobrze ze jest ktos kto ma czas nad tym siedziec
Moze jestem niepoprawnym optymista ale naprawde wierze w JoJo. Moge wyjsc na glupca ale po prostu tak mi sie wydaje. Fiora wydaje kase na prawo i lewo, nie graja w pucharach itp. A nie sa az tak bogaci zeby sobie folgowac. Wierze ze od poczatku Della Valle wie ze ma 30 baniek za Jojo wiec sobie wydaje. Pamietam tez sytuacje z Vidalem u nas. Zero newsow , plotek - bum, jest Arturo. Silva tez podpisal juz kontrakt z Milanem, wszyscy sie cieszyli ze zostaje, a tu po 2tyg odchodzi. Wloscy prezesi lubia sobie robic jaja z mediow. Coz pozostaje, 3 dni i wszystko bedzie jasne. Ciekawe jak nasz Antos skonczy oraz jutrzejsze losowanie LM. Mniam, mniam
Forza Juve!
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Kurde straciłem zapał i wiarę... Najpewniej snajper w wysokiej półki nie przyjdzie. Można by chociaż wymienić któregoś z naszych lisów pola karnego (Matri, FaQu, Iaquinta) na kogoś, kto powalczy z Dżiowinkiem o pierwszy skład...
A można było szarpnąć się na Destro...
A można było szarpnąć się na Destro...