Wszystko o Squadra Azzurra
- Nedved1983
- Juventino
w interesie ich piłki jest jak najlepszy nasz występ w LM. do tego powinien z takim rywalem testować inne rozwiązania. to teraz mamy spokój z kadrą do pucharu konfederacji.francois pisze:Może dlatego, że nie ma interesu w tym, żeby pójść nam na rękę?FelekJUVE pisze:Czemu Pirlo jeszcze gra;/ Wynik bezpieczny a ten go tyra jeszcze...
- FelekJUVE
- Juventino
A no to ok. Zwracam honor. Ale tak na siłę jak chce, żeby Włochy wróciły na swoje miejsce w piłce to powinien pomyśleć i o nas;p W koońcu to my do repry dostarczamy najwięcej klasowych piłkarzy;p Mógłby się odwdzięczyć;pfrancois pisze:O ile się nie mylę to w czerwcu. Więc raczej nie ma wielkich powodów do strachu w tym aspekcie.FelekJUVE pisze:Ale to rezyser gry jego druzyny... Kiedy sa nastepne mecze eliminacyjne, że się nie boi o jego kontuzje albo co?francois pisze: Może dlatego, że nie ma interesu w tym, żeby pójść nam na rękę?
- grande amore
- Juventino
Tymczasem w Bologni (towarzyski mecz Wlochow z druzyna narodowa San Marino) 2:0 po pierwszej polowie spotkania.
Przyznam, ze bramkarz rywali mial dzis sporo niezlych interwencji Oo
Przyznam, ze bramkarz rywali mial dzis sporo niezlych interwencji Oo
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- grande amore
- Juventino
I (prawie jak) asysta. Tez strzelal z wolnegobendzamin pisze:Ależ gol Pirlo
Edit:
Wynik ostateczny: ITA 4-0 RSM
------
------
Mowcie mi Magda

------
------
Mowcie mi Magda
- annihilator1988
- Juventino
Ktoś się podzieli linkiem do wszystkich bramek?
Edit
Dzięx
Edit
Dzięx

Ostatnio zmieniony 01 czerwca 2013, 08:23 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- grande amore
- Juventino
@up: lap video z yt
------
------
Mowcie mi Magda

------
------
Mowcie mi Magda
- Antek666
- Juventino
Czy bramka z wolnego po rykoszecie od barku obrońcy jest aż tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>? Czy może owego rykoszetu tam nie widzicie?o.O Sam wolny Pirlo był wprost...fatalny-ewidentnie w mur,dużeeeee szczęście,że piłka wpadła.Powiem więcej...w myśl przepisów bramka powinna być zapisana jako samobój.bendzamin pisze:Ależ gol Pirlo
Poli chyba fajnie zagrał czy mi się wydaję?
- Antek666
- Juventino
ok,ok masz rację z samobójem się oczywiście rozpędziłem,ale to przez to,że aż na tyle rozbawił mnie ten nagły spust nad ''genialnym'' strzałem Pirlo.baka pisze:@up
Jaki samobój ? Nie widziałem jeszcze, żeby po takim rykoszecie był zaliczony samobój...
Ale sam rykoszet od łysego też widzisz,no nie?

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Zamknął oczy, cud, że trafił w piłkę. Leciała w kosmos, ale kibice San Marino chcieli oglądać profesjonalną piłkę, więc ściągnęli ją z powrotem na ziemię. Spadła ona na boisko. Odbiła się od poprzeczki bramki Buffona, a wiatr przeniósł ją na ławkę reprezentacji Włoch. Giovinco kopnął ją ze wszystkich sił. Zawodnicy San Marino zbudowali obronny szyk, ale nie przewidzieli, że piłka po drodze może jeszcze odbić się od Barwuaha. Swój udział mogły mieć też banery reklamowe, ale nie dostrzegłem wszystkich szczegółów. Tak czy inaczej... NIEBYWAŁE MIAŁ SZCZĘŚCIE.Antek666 pisze:Czy bramka z wolnego po rykoszecie od barku obrońcy jest aż tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>? Czy może owego rykoszetu tam nie widzicie?o.O Sam wolny Pirlo był wprost...fatalny-ewidentnie w mur,dużeeeee szczęście,że piłka wpadła.Powiem więcej...w myśl przepisów bramka powinna być zapisana jako samobój.
- baka
- Juventino
Oczywiście, że widzę gdyby nie skoczyli to piłka odbiłaby się w stronę Pirlo. Czasami szczęście też jest potrzebne bo tutaj się z Tobą zgodzę, że sam strzał był fatalnyAntek666 pisze:ok,ok masz rację z samobójem się oczywiście rozpędziłem,ale to przez to,że aż na tyle rozbawił mnie ten nagły spust nad ''genialnym'' strzałem Pirlo.baka pisze:@up
Jaki samobój ? Nie widziałem jeszcze, żeby po takim rykoszecie był zaliczony samobój...
Ale sam rykoszet od łysego też widzisz,no nie?bo właśnie naprawdę niewielu to widzi i ja już głupieję : P

- Antek666
- Juventino
no!baka pisze:Oczywiście, że widzę gdyby nie skoczyli to piłka odbiłaby się w stronę Pirlo. Czasami szczęście też jest potrzebne bo tutaj się z Tobą zgodzę, że sam strzał był fatalnyAntek666 pisze:ok,ok masz rację z samobójem się oczywiście rozpędziłem,ale to przez to,że aż na tyle rozbawił mnie ten nagły spust nad ''genialnym'' strzałem Pirlo.baka pisze:@up
Ale sam rykoszet od łysego też widzisz,no nie?bo właśnie naprawdę niewielu to widzi i ja już głupieję : P

eeee,czasami potrafisz rozbawić ale tym razem naprawdę Ci to nie wyszło.szczypek pisze:...plepleple...nabicie posta i próba bycia zabawnymAntek666 pisze:Czy bramka z wolnego po rykoszecie od barku obrońcy jest aż tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>? Czy może owego rykoszetu tam nie widzicie?o.O Sam wolny Pirlo był wprost...fatalny-ewidentnie w mur,dużeeeee szczęście,że piłka wpadła.Powiem więcej...w myśl przepisów bramka powinna być zapisana jako samobój.
Zdecydowanie szczęściem należy nazwać fakt,że piłka strzelona w mur wpada i to w tak efektowny sposób do bramki,że ludzie zaczynają się spuszczać nad pięknym golem nie dostrzegając oczywistego rykoszetu,no!
- bendzamin
- Redaktor
Antek666 | 31.05.2013 | 23:59:51Antek666 pisze: nie dostrzegając oczywistego rykoszetu,no!
znowu musiałeś mnie zmusić do katowania tych powtórek i znowu aż takiej pewności co do rykoszetu nie mam

Patrząc na powtórki niskiej jakości jestem bliższy zdania, że nie było rykoszetu. Jutro pewnie będą gdzieś wrzucone w normalnej rozdzielczości, to coś będzie można powiedzieć ze 100% pewnością.