Wszystko o Squadra Azzurra

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 marca 2013, 22:53

francois pisze:
FelekJUVE pisze:Czemu Pirlo jeszcze gra;/ Wynik bezpieczny a ten go tyra jeszcze...
Może dlatego, że nie ma interesu w tym, żeby pójść nam na rękę?
w interesie ich piłki jest jak najlepszy nasz występ w LM. do tego powinien z takim rywalem testować inne rozwiązania. to teraz mamy spokój z kadrą do pucharu konfederacji.

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2013, 22:55

francois pisze:
FelekJUVE pisze:
francois pisze: Może dlatego, że nie ma interesu w tym, żeby pójść nam na rękę?
Ale to rezyser gry jego druzyny... Kiedy sa nastepne mecze eliminacyjne, że się nie boi o jego kontuzje albo co?
O ile się nie mylę to w czerwcu. Więc raczej nie ma wielkich powodów do strachu w tym aspekcie.
A no to ok. Zwracam honor. Ale tak na siłę jak chce, żeby Włochy wróciły na swoje miejsce w piłce to powinien pomyśleć i o nas;p W koońcu to my do repry dostarczamy najwięcej klasowych piłkarzy;p Mógłby się odwdzięczyć;p

grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 maja 2013, 21:50

Tymczasem w Bologni (towarzyski mecz Wlochow z druzyna narodowa San Marino) 2:0 po pierwszej polowie spotkania.
Przyznam, ze bramkarz rywali mial dzis sporo niezlych interwencji Oo

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2013, 21:58

Ależ gol Pirlo :)

Obrazek
baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2013, 22:28

Takie bramki można oglądać w nieskończoność :P

grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 maja 2013, 22:30

bendzamin pisze:Ależ gol Pirlo :)
I (prawie jak) asysta. Tez strzelal z wolnego :smile:

Edit:
Wynik ostateczny: ITA 4-0 RSM

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2013, 22:54

Ktoś się podzieli linkiem do wszystkich bramek?
Edit
Dzięx :D
Ostatnio zmieniony 01 czerwca 2013, 08:23 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 maja 2013, 22:59

------
------
Mowcie mi Magda
Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2013, 23:09

bendzamin pisze:Ależ gol Pirlo :)
Czy bramka z wolnego po rykoszecie od barku obrońcy jest aż tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>? Czy może owego rykoszetu tam nie widzicie?o.O Sam wolny Pirlo był wprost...fatalny-ewidentnie w mur,dużeeeee szczęście,że piłka wpadła.Powiem więcej...w myśl przepisów bramka powinna być zapisana jako samobój.

Poli chyba fajnie zagrał czy mi się wydaję?

baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2013, 23:34

@up
Jaki samobój ? Nie widziałem jeszcze, żeby po takim rykoszecie był zaliczony samobój...

Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2013, 23:37

baka pisze:@up
Jaki samobój ? Nie widziałem jeszcze, żeby po takim rykoszecie był zaliczony samobój...
ok,ok masz rację z samobójem się oczywiście rozpędziłem,ale to przez to,że aż na tyle rozbawił mnie ten nagły spust nad ''genialnym'' strzałem Pirlo.

Ale sam rykoszet od łysego też widzisz,no nie? :) bo właśnie naprawdę niewielu to widzi i ja już głupieję : P

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 31 maja 2013, 23:38

Antek666 pisze:Czy bramka z wolnego po rykoszecie od barku obrońcy jest aż tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>? Czy może owego rykoszetu tam nie widzicie?o.O Sam wolny Pirlo był wprost...fatalny-ewidentnie w mur,dużeeeee szczęście,że piłka wpadła.Powiem więcej...w myśl przepisów bramka powinna być zapisana jako samobój.
Zamknął oczy, cud, że trafił w piłkę. Leciała w kosmos, ale kibice San Marino chcieli oglądać profesjonalną piłkę, więc ściągnęli ją z powrotem na ziemię. Spadła ona na boisko. Odbiła się od poprzeczki bramki Buffona, a wiatr przeniósł ją na ławkę reprezentacji Włoch. Giovinco kopnął ją ze wszystkich sił. Zawodnicy San Marino zbudowali obronny szyk, ale nie przewidzieli, że piłka po drodze może jeszcze odbić się od Barwuaha. Swój udział mogły mieć też banery reklamowe, ale nie dostrzegłem wszystkich szczegółów. Tak czy inaczej... NIEBYWAŁE MIAŁ SZCZĘŚCIE.

baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2013, 23:41

Antek666 pisze:
ok,ok masz rację z samobójem się oczywiście rozpędziłem,ale to przez to,że aż na tyle rozbawił mnie ten nagły spust nad ''genialnym'' strzałem Pirlo.

Ale sam rykoszet od łysego też widzisz,no nie? :) bo właśnie naprawdę niewielu to widzi i ja już głupieję : P
Oczywiście, że widzę gdyby nie skoczyli to piłka odbiłaby się w stronę Pirlo. Czasami szczęście też jest potrzebne bo tutaj się z Tobą zgodzę, że sam strzał był fatalny :D

Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2013, 23:43

baka pisze:
Antek666 pisze:

Oczywiście, że widzę gdyby nie skoczyli to piłka odbiłaby się w stronę Pirlo. Czasami szczęście też jest potrzebne bo tutaj się z Tobą zgodzę, że sam strzał był fatalny :D
no! :D
szczypek pisze:
Antek666 pisze:Czy bramka z wolnego po rykoszecie od barku obrońcy jest aż tak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>? Czy może owego rykoszetu tam nie widzicie?o.O Sam wolny Pirlo był wprost...fatalny-ewidentnie w mur,dużeeeee szczęście,że piłka wpadła.Powiem więcej...w myśl przepisów bramka powinna być zapisana jako samobój.
...plepleple...nabicie posta i próba bycia zabawnym
eeee,czasami potrafisz rozbawić ale tym razem naprawdę Ci to nie wyszło.

Zdecydowanie szczęściem należy nazwać fakt,że piłka strzelona w mur wpada i to w tak efektowny sposób do bramki,że ludzie zaczynają się spuszczać nad pięknym golem nie dostrzegając oczywistego rykoszetu,no!

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2013, 00:15

Antek666 pisze: nie dostrzegając oczywistego rykoszetu,no!
Antek666 | 31.05.2013 | 23:59:51
znowu musiałeś mnie zmusić do katowania tych powtórek i znowu aż takiej pewności co do rykoszetu nie mam

:bravo: Pooglądaj jeszcze trochę, może coś jeszcze zobaczysz ciekawego.

Patrząc na powtórki niskiej jakości jestem bliższy zdania, że nie było rykoszetu. Jutro pewnie będą gdzieś wrzucone w normalnej rozdzielczości, to coś będzie można powiedzieć ze 100% pewnością.

Obrazek
ODPOWIEDZ