KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- Radzio1962
- Juventino
Do mnie koszuleczka doszła ; ) Długo czekałem ale radość jest ogromna ; )) Jutro wyjeżdżam więc zabiorę je ze sobą ; )
FAJA WIELKIE DZIĘKI ; ) Czekam na kolejną akcję ; ))
FAJA WIELKIE DZIĘKI ; ) Czekam na kolejną akcję ; ))
- preclix
- Juventino
Właśnie doszły do mnie koszuleczki. Bardzo fajne, ciut za duże ale to i lepiej nawet. Ciekawi mnie tylko to jak wytrzymały będzie nadruk. Znawcą nie jestem ale na pierwszy rzut oka wygląda średnio. Nie było możliwości naszycia ? Ogólnie jestem zadowolony.
- juventusprzemek
- Juventino
Nie no Faja kawał dobrej roboty.
Przed chwilą dostałem.
Polo jest świetne choć stedman słabo guziki przyszył u mnie bynajmniej ale idealnie leży a bałem, się o L.
Jeszcze raz wielkie dzięki Faja za Koszulkę!
Przed chwilą dostałem.
Polo jest świetne choć stedman słabo guziki przyszył u mnie bynajmniej ale idealnie leży a bałem, się o L.
Jeszcze raz wielkie dzięki Faja za Koszulkę!
- Artur0
- Juventino
Kolega z Karpacza? :o 7-9 sierpnia proszę nie chodzić tam w tej koszulce bo będę zazdrosny strasznie ;D wybieram się tam ale niestety koszulka w domubzq36 pisze:Koszulki dotarły, są świetne. Piątka Faja za tą akcję.

Forza Juve
- Darius19
- Juventino
Mówi się trudno ale nie łam się jak wrócisz do domu będziesz mógł w niej szaleć. A poza tym to chyba lepiej że ją założy bo będziesz wiedział że on też jest w juvepoland i będziesz miał przynajmniej z kim pogadać na temat naszej ukochanej drużynyArtur0 pisze:Kolega z Karpacza? :o 7-9 sierpnia proszę nie chodzić tam w tej koszulce bo będę zazdrosny strasznie ;D wybieram się tam ale niestety koszulka w domubzq36 pisze:Koszulki dotarły, są świetne. Piątka Faja za tą akcję.

FORZA JUVE
- Filip
Już dostałeś ?Sayrax pisze:Ja też już dostałem!Ciut za duże, ale to nic. Wielkie dzięki Faja
czekam na longsleeve'a.