Mercato (Lato 2016)
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 68 razy
Wszystko w temacie jego powrotu do Serie A. Zdecydowanie nie.Opcją do 52-krotnego reprezentanta kraju może być Inter, który od kilku dni ma tego samego właściciela, co Jiangsu Suning.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
A co to mi w pracy jakieś ogórki gadają, że Gabriel Jesus dzisiaj podpisał kontrakt z Bayernem???? Prawda to? :mad2:
Dajcie spokój z Yajkiem... Spasiony strasznie ostatnio.
- Robaku
- Juventino
bo ogóry czytają onet. nic nie jest pewne. Zainteresowane jest pol europy.yanquez pisze:A co to mi w pracy jakieś ogórki gadają, że Gabriel Jesus dzisiaj podpisał kontrakt z Bayernem???? Prawda to? :mad2:
- Astarot
- Juventino
Wszyscy psioczą na Mauro bo niby odbił żonę Maxi Lopez? Ludzie przecież to jest śmieszne, pomijając już fakt że ona jest 10 lat starsza więc już to daje do myślenia kto kogo uwiódł, przytoczę tu znane porzekadło : " jak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie da to pies nie weźmie".RICTOR pisze:Arbuzini pisze:<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Icardi?Ale traktujcie to w ramach ciekawostki a nie realnych celów. Jak pisałem, wspominają to w rozmowie o transferach na VS niektóre osoby, ale nie wiem kto tym zarzucił nawet.
Icardi to w mojej ocenie najlepsza na tą chwile młoda 9 na swiecie a co najmniej pierwsza 3.
Icardi, Pjanic to najlepsi młodzi gracze z SerieA do wyjecia na swoich pozycjach - jeszcze Masinę i Bernardeschiego bym do tego dodał.
- wojczech7
- Juventino
Tak w ogóle tam w Interze podobno knują, żeby po zawyżonych kwotach wypychać niechcianych piłkarzy do tego Jiangsu. Mówi się o Melo, Ederze i Santonie. Ciekawe, jak będzie na to patrzeć UEFA ze swoim FFP...jackop pisze:Wszystko w temacie jego powrotu do Serie A. Zdecydowanie nie.Opcją do 52-krotnego reprezentanta kraju może być Inter, który od kilku dni ma tego samego właściciela, co Jiangsu Suning.

Teoretycznie mogą im skoczyć, bo co to znaczy "zawyżona cena"? Taki Melo np. wart jest niby nie więcej, niż czapka gruszek, ale jak go pchną za 10-12mln, to ktoś się przyczepi?
Przyznam, że mnie ten temat intryguje. Pójdą w rozsądne odbudowywanie drużyny wspierając się kasą z Chin, czy zaczną kombinować "na hura", szastać zielnymi na lewo i prawo, próbując obchodzić FFP tego typu akcjami, żeby wskoczyć na wyższy poziom tu i teraz. Moim zdaniem dużo rozsądniej byłoby iść drogą nr 1, ale czy w gorszej części Mediolanu myślą podobnie?

Zapowiada się ciekawe mercato
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Jezeli nie sciagniemy takiej perelki mimo wspolpracy z Palmeiras, to bedzie lichutko...Robaku pisze:bo ogóry czytają onet. nic nie jest pewne. Zainteresowane jest pol europy.yanquez pisze:A co to mi w pracy jakieś ogórki gadają, że Gabriel Jesus dzisiaj podpisał kontrakt z Bayernem???? Prawda to? :mad2:
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Na jakiej dokladnie zasadzie funkcjonuje ta umowa miedzy nami a Palmeiras? Chodzi tu o jakies wsparcie techniczne, mamy u nich ogrywac pilkarzy, czy w koncu mamy jakies pierwszenstwo, jesli chodzi o pozyskiwanie graczy? Jesli to ostatnie, to zainteresowanie tym chlopakiem byloby w pelni zrozumiale.
Fajnie byloby miec w klubie jakiegos Brazylijczyka z polotem (Hernanesa za takiego nie uwazam
).
Wczoraj przytaczalem slowa agenta pilkarza i mowil jedynie o sondowaniu sytuacji jego podopiecznego przez Juventus i Bayern. Newsy z onetu zasmiecaja tylko umysly kibicow.
Niby dlaczego Bayern mialby miec znizke? O czyms tak niedorzecznym pisali jedynie dziennikarze, zadne oficjalne info sie w tej sprawie nie pojawilo.
Fajnie byloby miec w klubie jakiegos Brazylijczyka z polotem (Hernanesa za takiego nie uwazam

Wczoraj przytaczalem slowa agenta pilkarza i mowil jedynie o sondowaniu sytuacji jego podopiecznego przez Juventus i Bayern. Newsy z onetu zasmiecaja tylko umysly kibicow.

Ostatnio zmieniony 10 czerwca 2016, 13:43 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hypeman
- Juventino
Astarot pisze:Widzę standardy ekstraklasoweRICTOR pisze:Icardi, Pjanic to najlepsi młodzi gracze z SerieA do wyjecia na swoich pozycjach - jeszcze Masinę i Bernardeschiego bym do tego dodał.Arbuzini pisze:<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Icardi?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Znalazlem info z 2007 roku, ktore dotyczylo nawiazania wspolpracy z Palmeiras. Istotnie mamy ponoc pierwszenstwo przy transferach tych najbardziej uzdolnionych. Sponsorem klubu z Brazylii byl w tamtym okresie Fiat. Niestety nie znalazlem info, czy ta umowa w dalszym ciagu obowiazuje, w jej ramach mielismy tez rozegrac z nimi mecz towarzyski (ja takiego nie pamietam, ale mam krotka pamiec).
Tez mi gdzies ta lista klubow z rzekomym prawem do znizki mignela, ale to nie brzmi zbyt wiarygodnie, jako ze akurat maja je ci, ktorzy byliby w stanie zaplacic najwiecej.
Tez mi gdzies ta lista klubow z rzekomym prawem do znizki mignela, ale to nie brzmi zbyt wiarygodnie, jako ze akurat maja je ci, ktorzy byliby w stanie zaplacic najwiecej.
- Astarot
- Juventino
Hypeman pisze:W tym wypadku standardy SerieAAstarot pisze:Widzę standardy ekstraklasoweRICTOR pisze:Icardi, Pjanic to najlepsi młodzi gracze z SerieA do wyjecia na swoich pozycjach - jeszcze Masinę i Bernardeschiego bym do tego dodał.
Pjanic, Hamsik i F. Vazquez to jedyni rozgrywający w tej lidze z prawdziwego zdarzenia i z nich Miralem jest najmłodszy... No przyznaje ze trochę się z nim zagalopowalem :d
- CzeczenCZN
- Juventino
Według SkySports Inter wczoraj złożył ofertę Sassuolo za Berardiego.
W Ramach ciekawostki: DailyMail pisze że Real Madryt oferuje Isco jako część rekompensaty za Pogbę. Szczerze mówiąc, im te gazety bardziej wymyślają, tym bardziej oczywiste jest pozostanie Pogby w Juve. Nie mają żadnych konkretów więc wymyślają co i rusz nowe opcje tego "transferu".
W Ramach ciekawostki: DailyMail pisze że Real Madryt oferuje Isco jako część rekompensaty za Pogbę. Szczerze mówiąc, im te gazety bardziej wymyślają, tym bardziej oczywiste jest pozostanie Pogby w Juve. Nie mają żadnych konkretów więc wymyślają co i rusz nowe opcje tego "transferu".
Ostatnio zmieniony 10 czerwca 2016, 15:47 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robaku
- Juventino
Ale Calciomercato podało, że Juve jest bardzo blisko Berardiego, tylko tutaj kwestia wahania się samego zawodnika z powodu grzania ławy. Myślę, że Domenico się przekona,aczkowliek czy odpali - to cholera wie.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Według SkySports Inter wczoraj złożył ofertę Sassuolo w sprawie Berardiego.
Caceres podobno idzie do FIory, dzisiaj spotkanie agenta piłarza z przedstawiciela Fiory w Mediolanie via GDM.
- Molek big fun juve
- Juventino
Ja się akurat boję tego cholernego Zidane'a ;/ Gdyby przegrzmocił finał i go wywalili to 100% pewność bym miał , że Pogboom zostanie. A tak im więcej wywiadów (nacisków) ze strony Łysego tym moja pewność spada. Chociaż z drugiej strony , przy Allegrim rozwinął nieco swoje umiejętnośći, a za Zidana wątpię , że to zrobi . Niedoświadczony trener , który w Castilli sobie radził miernie. Póki nie zobaczę zdjęć Raioli w Madrycie , dopóty będę wierzyć , że naszej perły nie ruszą.
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe