Mercato (Lato 2015)
- PlanetJuve
- Juventino
Dybala oficjalnie w Juventusie!
32 mln + 8 premii.
http://www.goal.com/it/news/7/calciomer ... ID=HP_HN_1

32 mln + 8 premii.
http://www.goal.com/it/news/7/calciomer ... ID=HP_HN_1

- Argonessar
- Juventino
Dybala oficjalnie nasz za kwotę 32 mln Euro, która może wzrosnąć o kolejne 8 mln. Kontrakt podpisany na 5 lat.
http://www.juventus.com/juve/en/news/dy ... s-juventus
EDIT:
Aj, wyprzedziłeś mnie :oops:
http://www.juventus.com/juve/en/news/dy ... s-juventus
EDIT:
Aj, wyprzedziłeś mnie :oops:
- TheWitcher
- Juventino
Cieszymy się czy niezbyt ? 40mln za gracza, który na arenie europejskiej nic nie pokazał to trochę chyba zbyt duzo 

- Marian.
- Juventino
Ja powiem tak. W tamtym roku psioczyłem na Morate, powiem nawet, że preferowałem Immobile. Juventus wybrał Morate i wszyscy wiemy jak się to skończyło. Marotta i Paratici na przestrzeni kilku ostatnich lat zyskali moje zaufanie. Nie zmienia to jednak faktu, że 40 baniek to ostatni raz wydaliśmy chyba na NedvedaTheWitcher pisze:Cieszymy się czy niezbyt ? 40mln za gracza, który na arenie europejskiej nic nie pokazał to trochę chyba zbyt duzo

- Zizou_1989
- Juventino
Dawno nie płaciliśmy tyle za gracza.... Ja mam delikatne watpliwości ale na szczęście ja sie mogę nie znać i nie ponoszę ryzyka finansowego. Mam nadzieje ze płacąc tyle klub wie kogo kupuje.
- TheWitcher
- Juventino
Tyle, że Veratti poszedł za 4 razy mniej.Prokson pisze:Tak jak Verratti 2 lata temuTheWitcher pisze:40mln za gracza, który na arenie europejskiej nic nie pokazał
- Patrol
- Juventino
Nie sądziłem, że tak szybko nadejdzie ten moment, gdy nasz zarząd sypnie poważniejszą gotówką. 32 miliony to dużo hajsiwa. Nie mam zamiaru krytykować Beppe, bo nieraz udowodnił, że zna się na swoim fachu. Ciekawe tylko jaką rolę dla Dybali przewidzi Max
Gdy ściągniemy jeszcze Berardiego, to nasz trójząb za parę lat może wyglądać naprawdę imponująco! Dybala - Morata - Berardi. Pozostaje tylko sprawa trequartisty, być może jeszcze jednego środkowego pomocnika, no i boków obrony. Wówczas skład będzie wyglądał baaaaardzo dobrze! 

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
To był nowy Pirlo, a Dybala to jednak nowy MessiTheWitcher pisze:Tyle, że Veratti poszedł za 4 razy mniej.Prokson pisze:Tak jak Verratti 2 lata temuTheWitcher pisze:40mln za gracza, który na arenie europejskiej nic nie pokazał

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
W sezonie 2013/14 Morata grywał sporadycznie w Realu jako lewy napastnik. Z Dybalą po prawej możemy grać:
- 4-3-3 (z Tevezem na szpicy)
- 4-3-2-1 (z Moratą na szpicy i cofającymi się Tevezem i Dybalą
- 4-3-1-2 (z Moratą i Dybalą z przodu i cofającym się Tevezem)
Myślę, że z tych rozwiązań będzie korzystał Allegri, jeśli nie uda nam się pozyskać żadnego TOP-owego ofensywnego pomocnika (Oscar/De Bruyne) do 4-3-1-2.
- 4-3-3 (z Tevezem na szpicy)
- 4-3-2-1 (z Moratą na szpicy i cofającymi się Tevezem i Dybalą
- 4-3-1-2 (z Moratą i Dybalą z przodu i cofającym się Tevezem)
Myślę, że z tych rozwiązań będzie korzystał Allegri, jeśli nie uda nam się pozyskać żadnego TOP-owego ofensywnego pomocnika (Oscar/De Bruyne) do 4-3-1-2.
- Don Paolo
- Juventino
Tyle, że Verratti był 20-latkiem z Serie B. Bez krzty doświadczenia w Serie A i żadnej innej lidze.TheWitcher pisze:Tyle, że Veratti poszedł za 4 razy mniej.Prokson pisze:Tak jak Verratti 2 lata temuTheWitcher pisze:40mln za gracza, który na arenie europejskiej nic nie pokazał
- Krystek
- Juventino
Ciekawe co z Berardim, czy będzie zmiennikiem w przyszłym sezonie, czy pójdzie na wypożyczenie? Ogólnie mamy fajną bardzo młodą a już świetnie grającą trójkę z przodu: Berardi - Morata - Dybala.
A co do transferu Dybali, to nikt nie dodał szczegółu, że te 32 mln płatne w 4 ratach, a 8 mln płatne po osiągnięciach, więc jeśli Dybala nie wypali (nie daj Boże), to ten transfer zamknie się w tych 32 mln.
Edit:
A co do transferu Dybali, to nikt nie dodał szczegółu, że te 32 mln płatne w 4 ratach, a 8 mln płatne po osiągnięciach, więc jeśli Dybala nie wypali (nie daj Boże), to ten transfer zamknie się w tych 32 mln.
Edit:
Forza Juve!