Mercato (Lato 2015)
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Co do Zazy to wydaje mi się że on potrafi tylko co jakiś czas strzelić piękną bramkę tą swoją lewą nogą i to wszystko. Nie mogę zrozumieć jak mogliśmy Gabbiadiniego oddać, który grając nie na swojej naturalnej pozycji strzela 15 bramek. Niesamowicie się rozwinął Manolo.
- Mate.G
- Juventino
"Chyba we Fifie"albertcamus pisze: i można się bawić w:

- Arbuzini
- Juventino
Odnoszę wrażenie, że jemu na prawym skrzydle zdecydowanie lepiej niż na szpicy i pewnie pod takim kątem go rozważaliśmy, jako konkurenta Berardiego. Choć nie powiem, że podoba mi się on bardziej od Zazy i potrafi walnąć gola z niczego, co jest bardzo cenną umiejętnością u rezerwowego. Jednak siła i gra głową są po stronie Simone więc takie cechy są zapewne przez zarząd i trenera bardziej pożądane. Może nie będzie tak źle...Alexinhio-10 pisze:Nie mogę zrozumieć jak mogliśmy Gabbiadiniego oddać, który grając nie na swojej naturalnej pozycji strzela 15 bramek. Niesamowicie się rozwinął Manolo.

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Siła może tak, ale patrząc po strzelonych golach głową to chybab jednak Manolo ma niewiele, ale jednak więcej (ogółem nie mają ich za dużo). Bardzo go szkoda, bo tak dobrze wyszkolony technicznie gracz, z tak ułożoną lewą stopą, z dobrymi warunkami fizycznymi, szybki na 9tce to byłby skarb. Zazę przeboleje jeśli przyjdzie razem z BerardimArbuzini pisze:Odnoszę wrażenie, że jemu na prawym skrzydle zdecydowanie lepiej niż na szpicy i pewnie pod takim kątem go rozważaliśmy, jako konkurenta Berardiego. Choć nie powiem, że podoba mi się on bardziej od Zazy i potrafi walnąć gola z niczego, co jest bardzo cenną umiejętnością u rezerwowego. Jednak siła i gra głową są po stronie Simone więc takie cechy są zapewne przez zarząd i trenera bardziej pożądane. Może nie będzie tak źle...Alexinhio-10 pisze:Nie mogę zrozumieć jak mogliśmy Gabbiadiniego oddać, który grając nie na swojej naturalnej pozycji strzela 15 bramek. Niesamowicie się rozwinął Manolo.

- mephisto
- Juventino
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=55F8B96E
To tylko statystyka, ale jakie wrażenie robi... Berardi musi przyjśc.
- Prokson
- Juventino
Jego współwłasność musi się wyjaśnić w tym sezonie więc jestem pewien że Marotta go nie wypuści ot tak za worek ziemniaków/De Ceglie. Jedyna kwestia to czy będzie wypożyczony czy jednak wskoczy do rotacji.
Jednak jestem spokojny. Po wykupieniu drugiej połówki na pewno Allegri będzie chciał go obejrzeć na treningach i wtedy już wszystko w rękach/nogach Domenico.
Te statystyki i Dybala i Beradi mają MEGA. Przynajmniej z przodu przemiana pokoleniowa wydaje się mało bolesna
Jednak jestem spokojny. Po wykupieniu drugiej połówki na pewno Allegri będzie chciał go obejrzeć na treningach i wtedy już wszystko w rękach/nogach Domenico.
Te statystyki i Dybala i Beradi mają MEGA. Przynajmniej z przodu przemiana pokoleniowa wydaje się mało bolesna

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Z tego co pamietam, to Marotta jezdzil do Rajchu, zeby sie szkolic w... budowaniu zespolu, calej tej infrastruktury itp. itd. wlasnie na wzor monachijski.albertcamus pisze:Trzeba mieć dwie silne "11" jak Bayern Monachium, gdy zdobywał Ligę Mistrzów.
Kto nie chce Berardiego, ten za Romą! :twisted:mephisto pisze:https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=55F8B96E
Ile tam sobie teraz Genia za Perina krzyczy?
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- PlanetJuve
- Juventino
Właściciel Sassuolo twierdzi, że trudno będzie utrzymać Zaze i Berardiego bo do każdego z nich ma prawo Juventus. Oczywiście każdy już wie, że Zaze możemy wykupić, a Berardi jest w połowie Nasz, a pora na rozstrzygnięcie tej kończącej się farsy. Oprócz tego mówi, że ma w planach zrobić z Sassuolo silnego włoskiego klubu. Coś czuje osobiście, że wielu Naszych tam trafi w ramach tych transakcji
Dla oby stron dobre wyjście. Przypominam, że Grek Donis jest już od stycznia w tym sympatycznym klubie.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mało prawdopodobne, by godził się on na rolę trzeciego, a Neto coraz bliżej i to ma być rzekomo jego tydzień, jeśli mowa o przenosinach do nas. Całkiem prawdopodobny scenariusz jest też taki, że Marco poszedł nam na rękę, bo przedłużenie umowy oznacza, że coś byśmy jeszcze na nim mogli zarobić.Robaku pisze:Agresti podal, że przedłużylismy kotrakt z Marco S do 2016.
Czyli co Storari będzie 3? Wiadomo Rubinho odchodzi.
- meda11
- Juventino
Gdyby to się okazało prawdą to już brak mi słów uznania dla tego wariata. Mega solidny i skromny, robiący nam szatnie choćby takim wypadem na mecz Barzagliego w zespole primavery. A ten cały Neto to sam nie wiem. Jak nie będzie marudził na ławkę to super sprawa. Gorzej jeśli sądzi, że przy Buffonie zagra więcej niż 10 spotkań w sezonie i po pierwszych 3 miesiącach zacznie się marudzenie.mrozzi pisze:Mało prawdopodobne, by godził się on na rolę trzeciego, a Neto coraz bliżej i to ma być rzekomo jego tydzień, jeśli mowa o przenosinach do nas. Całkiem prawdopodobny scenariusz jest też taki, że Marco poszedł nam na rękę, bo przedłużenie umowy oznacza, że coś byśmy jeszcze na nim mogli zarobić.Robaku pisze:Agresti podal, że przedłużylismy kotrakt z Marco S do 2016.
Czyli co Storari będzie 3? Wiadomo Rubinho odchodzi.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Neto jest ambitny i święcie przekonany o tym, że jest w stanie konkurować z Gigim. Wszyscy wiemy doskonale, że póki Superman będzie chciał grać, dopóty będzie naszym kapitanem i zawodnikiem pierwszego składu. Nie ma jedna bólu - Neto wzięlibyśmy za darmo i w razie potrzeby moglibyśmy go sprzedać i jeszcze na tym zarobić.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Nowy kontrakt dla Marco może też oznaczać fiasko negocjacji z Neto, uzgodnienie,że zostanie jednak wypożyczony,albo Beppe stwierdził,że nie ma sensu brać Neto bo Storari daje radę.
Dostać jakąś kasę za 38 letniego bramkarza, który jest tylko rezerwowym i dla potencjalnego kupca dość drogi w utrzymaniu(w Juve ma coś koło 1,5mln) byłoby czymś naprawdę niesamowitym:)mrozzi pisze:Całkiem prawdopodobny scenariusz jest też taki, że Marco poszedł nam na rękę, bo przedłużenie umowy oznacza, że coś byśmy jeszcze na nim mogli zarobić.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Z calym szacunkiem ale Gigi go zjada w kazdym aspekcie.mrozzi pisze:Neto jest ambitny i święcie przekonany o tym, że jest w stanie konkurować z Gigim. Wszyscy wiemy doskonale, że póki Superman będzie chciał grać, dopóty będzie naszym kapitanem i zawodnikiem pierwszego składu. Nie ma jedna bólu - Neto wzięlibyśmy za darmo i w razie potrzeby moglibyśmy go sprzedać i jeszcze na tym zarobić.
To co Neto pokazal w LE wystarczy zeby okreslic go jako typowego sredniaka.
Nie wiem jak niektórzy moga traktowac go jako następce Buffona.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.