Mercato (Lato 2016)
- Tregi
- Juventino
Cavani mnie osobiście nie przekonuje,on ma już 29 lat, kosztował by z 50 mln albo i lepiej i kontra na niebotycznym poziomie. Najbardziej możliwy napastnik do z papierami na topowego gracza to Lacazette,a mnie już trochę Lukaku. Obaj u drzwi kariery, jeden za 40mln drugi za 50mln gdzieś. Morata myślę że jednak zostanie, skończy się na dopłacie z naszej strony pewnie i tyle. Jak dorzucimy 10 mln to tak jakby inny klub 40, wiec musiał by inny klub dać około 50 by realowi chciało się bawić w takie gry albo i więcej, podatki i opłaty dla agentów zjadły by dużą cześć tej kwoty. A ile klubów wywali dziś 50 baniek na napastnika??
- CzeczenCZN
- Juventino
Na Tutto piszą że Roma jest zainteresowana Witselem za którego cena miałaby wynieść 15 mln - jeśli to prawda, to taka cena brzmi jak okazja, dobrze by było i jego przechwycić, a co tam. 
Coś ostatnio przycichło w sprawie Diawary i Donsaha - ma ktoś jakieś info o naszym zainteresowaniu nimi?

Coś ostatnio przycichło w sprawie Diawary i Donsaha - ma ktoś jakieś info o naszym zainteresowaniu nimi?
- Bukol87
- Juventino
Pjanic klepnięty.
http://www.repubblica.it/sport/calcio/s ... ef=HRERO-1
Z Twittera wyrzucił już zdjęcie w tle w koszulce ROmy.
http://www.repubblica.it/sport/calcio/s ... ef=HRERO-1
Z Twittera wyrzucił już zdjęcie w tle w koszulce ROmy.
- Robaku
- Juventino
tutto to jeden wielki przestrzał. Nie ma co wierzyć, że Zenit puści chłopaka za 15 mln euro. Poza tym za taką kasę to znajdzie się 10 innych z wiekszą pensją niz proponuje Roma.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Na Tutto piszą że Roma jest zainteresowana Witselem za którego cena miałaby wynieść 15 mln - jeśli to prawda, to taka cena brzmi jak okazja, dobrze by było i jego przechwycić, a co tam.
Z drugiej storny Witsel - Kovacic - wolałbym zainwestowac w CHorwata.
o Donsahu cisza.
Co do Diawary mnóstwo plotek, jedne mówią o tym, że Neapol go chce za 8 baniek + Valdifiori.
Potem, że Valencia proponuje 15 baniek Bologna chce 18.
Myślę, że nasza chęć pozbycia się Neto i Padoina wynika z prostego powodu, chcemy zastąpić tych zawodników wychowankami o podobnym poziomie doświadczenia i skillsów, stad pomysły powrotu Mirane i Marrone. Ja jestem w zasadzie na tak.
- Tregi
- Juventino
Wymian Neto i Padoina na Mirane i Marrone to doskonały pomysł. Tym bardziej że sporo za Neto da się zarobić a i Padoin może jakiś zysk przynieść. Kovacic byłby świetny bo i z Pjanica by mógł grac i za Markiza tym bardziej ze Włoch koło listopada pewnie wróci dopiero, a jak się sprawdzi będzie chłopak na lata.
A co do Witsela to może wymienić go na Pereyre, podobno Zenit daje za niego 16,5 mln, a on chce do nich.
A co do Witsela to może wymienić go na Pereyre, podobno Zenit daje za niego 16,5 mln, a on chce do nich.
- jonssonek66
- Juventino
Sky informuje, że nowym trenerem AC Milan ma zostać...... Manuel Pellegrini
- Robaku
- Juventino
Co do Padoina nie chodzi o żąden zysk, a raczej o zaciśnienie współpracy. Pamietajmy, ze jest tam nasz Cerri (napadzior wykupiony z Parmy), ciagle młody Murru, poza tym zawsze do takiego zespołu można by wysłać kilku naszch młodzików z Primki. Zawsze Roma miałą super kontakty z Cagliari stad u nich Radja czy niewypał Ibarbo.Tregi pisze:Wymian Neto i Padoina na Mirane i Marrone to doskonały pomysł. Tym bardziej że sporo za Neto da się zarobić a i Padoin może jakiś zysk przynieść. Kovacic byłby świetny bo i z Pjanica by mógł grac i za Markiza tym bardziej ze Włoch koło listopada pewnie wróci dopiero, a jak się sprawdzi będzie chłopak na lata.
A gdybysmy do Sassuolo, które notabene zauważmy już nie jest zainteresowane ogrywaniem zawodników z naszej primki, bo oni są po prostu za słąbi, dokoptowali Cagliari, które nie ma wiekszych ambicji niż coroczne utrzymywanie się w Serie A, to poradzimy sobie bez zespolu rezerw.
- Tregi
- Juventino
Za Padoina na kasę nie liczę. Za Neto już tak. Ciekawe czy na dobitkę dla ligi szybko dojdzie do nas Berardi. To byłby naprawdę niezły cios i pokazanie lidze że nie mam miejsca na szczycie podium dla innego klubu poza nami i to już w czerwcu.
- annihilator1988
- Juventino
Będe w szoku, jeśli Pjanicia uda się załatwić tak szybko. To oznaczałoby, że główne cele transferowe są jeden, po drugim realizowane i zostanie Juventusowi tylko sprowadzić jakiego obiecującego grajka na środek pomocy, i wprowadzać nowych zmienników, jeśli Stara Dama zdecyduje się na sprzedaż Pereyry czy Asy
Cycat z forum romy na poprawę humoru " Roma jest co prawda kawałek za Juventusem," :lol: Ja myślę, że roma robi dwa kroki w przód, by potem zrobić taką samą ilość w tył, podczas gdy Juve dostojnie kroczy naprzód
Cycat z forum romy na poprawę humoru " Roma jest co prawda kawałek za Juventusem," :lol: Ja myślę, że roma robi dwa kroki w przód, by potem zrobić taką samą ilość w tył, podczas gdy Juve dostojnie kroczy naprzód
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Raczej watpliwe, bo Sky informuje, ze Marotta odmowil Sassuolo w kwestii Mandragory. Wczoraj jego agent informowal z kolei, ze chlopak jest dla Juventusu nie do ruszenia (pewnie dlatego podpis Berardiego nie zostal jeszcze zlozony - Sassuolo zapewne chcialo go na stale w ramach rozliczenia za Domenico).Arbuzini pisze:Ciekawe, czy ziści się scenariusz, wg którego Sassuolo będzie ogrywało nam środek pola Sensi-Mandragora?
Pallotta byl przy tej wypowiedzi wyraznie poddenerwowany i zaatakowal dziennikarzy, ze ci uprzykrzaja mu zycie i nigdzie nie moze choc na moment wyjsc bez ich asysty i irytujacych pytan.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Wreszcie konkretny trener i mam nadzieje ze wroca czasy naszych rywalizacji z Milanem. Poza tym offtopjonssonek66 pisze:Sky informuje, że nowym trenerem AC Milan ma zostać...... Manuel Pellegrini

Alves, Pjanic, Berardi...Bedzie ciekawie w to okienko, oj ciekawie.
- Robaku
- Juventino
Calciomercato powiadomiło, ze Juve przygotowało oferte w wysokosci 40 mln za Bathushayia.
Skad my mamy tyle hajsów? Z drugiej strony. Morata 30 baniek, Perreyra, Hernanes 20, Asa, Lichy kolejne 20 baniek. No to jakoś się ukula.
Skad my mamy tyle hajsów? Z drugiej strony. Morata 30 baniek, Perreyra, Hernanes 20, Asa, Lichy kolejne 20 baniek. No to jakoś się ukula.
- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Zakontraktowanie Alvesa, Pjanicia i Berardiego nic jeszcze nie musi oznaczac, w koncu to lacznie jakies 50 mln. Ale jesli po tych transferach pozostaniemy nadal aktywni na rynku i bedziemy negocjowali/sprowadzimy graczy za kwoty rzedu 20-30 mln to zacznie to brzydko pachniec...
Make friends for life or make hardcore enemies!
- fazzik8
- Juventino
Na pewno mamy też trochę swojego hajsu i to pewnie całkiem sporo. Sprzedaż nam później budżet zrównoważyRobaku pisze:Calciomercato powiadomiło, ze Juve przygotowało oferte w wysokosci 40 mln za Bathushayia.